Jump to content
OPEL FÓRUM

balahu

Forummember
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About balahu

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 08/03/1972

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Győr

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra C14SE
 • City
  Győr
 1. A Bélinél és a vasút után is megnézettem.
 2. Én épp ma vettem akksit, enyém 10 éves Varta Black Dinamic (igaz 56Ah) volt. Magam is csodálkoztam évek óta , hogy hogy jó még, idén is már decemberben megnézettem mert azért nem pöccre indított, de amúgy semmi baja, azt mondták, hogy már eléggé odavan (talán vmi 200 valamennyi van csak benne), de gondoltam míg indít addig nem cserélek. Azt ma reggel már eléggé nehezen ment, sejtettem nem nagyon fogja kibírni a köv. hideg napokat. Így kapott egy 44 es Bannert. Ha fele annyi idig bírja mint a a Varta, már örülni fogok.
 3. balahu

  Motor

  Szintén. És rádásul asszem az 5-ös kicsi bele, a 6 os meg már nagy..Hagytam én is a fenébe, maradt benne 1.
 4. balahu

  Fogyasztás

  Szerintem jó. Szépen kinyit felmegy a hőmérséklet , azt azt is látom , hogy ha kinyit, mert akkor -pláne ebben a hidegben, látom hogy visszaesik a kőmérséklet mutató. Igaz nem megy fel 95-ig (asszem ez az érték jó), hanem alatta nyit -legalábbis a műszer szerint, de szvsz egy huszonx éves cuccba van ennyi pontatlanság,nem hiszem hogy szentirás ami rá van irva
 5. balahu

  Fogyasztás

  Nyáron, város szintén csak rövidebb távok 9 körül. Városon kívül, 6,5, télen mint említettem 10 körül. Eddigi átlag a fuelio szerint 8.3.
 6. balahu

  Fogyasztás

  Jaja, sejtettem , csal olyan k..va soknak tűnik. Pláne hogy az ember olvasgatja ezeket a modern autóknál, hogy városban is csak ennyi meg annyi . Igaz nem is annyiból javítják mint én. Bár van egy Citroen Saxo 1.5D-m is, az meg ugyaígy 5 lityi max :).
 7. balahu

  Fogyasztás

  Mennyire normális az (sajnos sztem az-de kéne egy kis megerősítés ), hogy a C14SE-m városban -pláne most a nagy hidegekbe , rövid távokat menve (~10km), 10L/100km.Jó időben ugyanez 9 körül. A városon kívüli meg olyan, 6,5-7l.
 8. Én régen egy autómra (Focus 1) univerzálisat vettem, a hiv. Ford szerviz rakta bele, műszakin se volt gond semmi. De ez kb 15 éve volt
 9. balahu

  Fogyasztás

  Nem igazán nyomom neki, sőt, de a feleségem fenetuggya hogy megy vele :). No mindegy, majd másik benzinnel is kipróbálom, mert lehet ennek a legolcsóbbnak (ami igazán csak pár forintal olcsóbb mint pl az OMV ..:O )sok a ezanol tartalma, oszt az is lehet hogy rádob pár decit.
 10. balahu

  Fogyasztás

  1.4 se, csak város az elmúlt 1 hónapban , csak rövid 5-10 km-es távok, nagy hidegek,10l/100 km.. Reális lehet?? Egy picit sokallom, de amint irtam a körülmények nem éppen a spórolásnak kedveztek :).
 11. Nem hiszem, vagy legalábbis nem tűnt fel, de majd ránézek.
 12. Én 1 éve vettem bontóból egy szuper levélrácsot (az előző az jópár helyen elállt 2-3 centikre ..:( ), ami tök passzentos volt, de mára már az is picit eláll. Pedig szilóval ragasztottam oda..Szvsz kb a sziló az egyetlen megoldás, de az se örök. Meg műpadló meghajlítva a pollenszűrő fölé. De az enyém ennek ellenére is továbbra is párásodik mint a rosseb, pedig sehol se jut be víz . Pollenszűrő is kiszedve télre. Sajnos a ventillátor is eléggé gyengén fúj 1-2 ben, meg a levegőzsalu se úgy zár , hogy csak arra a helyre megy ahova van állítva. Ez van, már nem izgatom magam miatta.
 13. balahu

  Karosszéria

  Bontóból. Egyébként opel boltban is néztem 2 helyen, ott vmi tizenvalahányezret mondtak rá (gyári.. :) ). Bontóban aztán vettem 2000 ért kompletten a ráccsal.
 14. 7 éves trasporteremben sincs ...:)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.