Jump to content

wolf91

Forummember
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About wolf91

 • Rank
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  1.2 CORSA B x12sz
 • City
  Miskolc
 1. Hali, van aki szedte már ki a klíma evaporátort(elpárologtatót)?
 2. Hali, van aki szedte már ki a klíma evaporátort(elpárologtatót)?
 3. Hali egy olyan kérdésem lenne hogy a jelenlegi corsámba x12sz-es motor van, ha szerzek egy x14sz-es motort akkor csak berakom és kész ? vagy kell másik váltó computer esetleg üzemanyag szivattyú ?
 4. öm most úgy megyek vele hogy nincs levakolva de semmi különbséget nem észleltem talán egy picivel nehezebben indul ennyi, de teljesítményre ugyan olyan egyébként x12sz-es motor van benne
 5. de a választ nem kaptam meg, tudnál esetleg válaszolni ? :)
 6. Hali olyan kérdésem lenne hogy a corsámon (x12sz) ha lefalazom az egr szelepet vagy inkább agr mert elviekben ez van benne de mind1 többet fog enni vagy kevesebbet ? esetleg jobban fog menni ?
 7. Hali ! Adott egy x12sz-es B corsa kérdésem hogy fordulatszámmérős km órát bele lehet e tenni ? és persze működne -e ? :)
 8. Hali egy eléggé érdekes kérdésem lenne mégpedig az hogy az A corsa vezérműtengelye jó a B corsába ?
 9. Hali olyan kérdésem lenne hogy nincs-e valakinek eladó vezérműtengelye ? 1.2es B corsa x12sz-es motor.
 10. Hali egy kérdés valakinek nincsen sport dobja eladó ? kb 100as átmérőjű végződéssel ? és 50es csatlakozással ? :)
 11. nagyon szépen köszönöm a választ :)
 12. igen erre én is gondoltam amúgy hogy az de itt van a kép http://www.kephost.com/view3.php?filename=8vfvb11dztosmdy1kbbq.jpg http://www.kephost.com/view3.php?filename=m0k17y77fra9ffutj0hz.jpg http://www.kephost.com/view3.php?filename=522kg7rabhw3cn5ebz90.jpg
 13. nagyon szépen köszi a tanácsokat majd teszek fel képet hogy milyen és hogy hova van kötve pontosan jah és még annyi etanol az ugyebár 105ös oktán számú ha benzint és etanolt keverek akkor mennyi lehet az oktán szám ?
 14. egy kérdés elképzelhető hogy valami féle chiptuning vagy tuningbox legyen az 1.2 corsámba mert van 2 kis doboz amiről nem tudom hogy micsoda de látszik rajta hogy nem gyári és jobban megy mint az előző 1.2es corsám :)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.