Jump to content

badicszoo

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  3
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

badicszoo névjegye

 • Születésnap Június 9

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Város
  Pér
 1. badicszoo

  Elektromos

  Sziasztok! D corsába nem nyílik a csomagtér ajtó! Valószínűleg a microkapcsoló lehet az oka. Hogyan tudnám kinyitni? Köszönöm előre is!
 2. badicszoo

  Motor

  Helló! Nem teljesítményt akarok növelni, csak simán cserélni. Az 1.6-os fejet akarom teljesen felújítani és majd lecserélni az 1.4-re, hogy 1-2 óra alatt meglegyen a mutatvány. Mivel az már kicsit odavan. Ezért gondolkoztam az 1.6-ban. Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!!!
 3. badicszoo

  Motor

  HENGERFEJ! Sziasztok! Hengerfejjel kapcsolatos kérdéssel fordulok hozzátok, biztos vagyok benne, hogy már volt dolga valakinek ilyen dologgal. Nekem van egy 1.4 8 szelepes astrám és a kérdésem az lenne, hogy rá lehet-e rakni az 1.6-os 8 szelepes hengerfejet. Beszéltem pár emberrel és valaki azt mondja nem, valaki pedig állítja, hogy minden további nélkül. Hisz csak a szeleptányér átmérőben van különbség. Ami igaz is, mert magam is összemértem a szelepeket. A többit nem tudom összehasonlítani, mert az 1.4- es fej az be van építve amit használok autót. Csak az 1.6-osét tudom nézegetni. Ezért arra kérek mindenkit, hogy olyanok írjanak, akik már csináltak ilyent ill. biztosan tudják. Valamint van benne tapasztalatuk. Ezzel azt akarom elkerülni, hogy ne hiába újítsam fel az 1.6-os fejet (köszörülés, szelepek, szimeringek) hogy aztán utólag derüljön ki, hogy valami apróság miatt nem passzol a másikra. Hát ennyi lenne a kérdésem, és előre is köszönöm a válaszokat!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.