Jump to content

Yuri

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  150
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

15 Segítőkész

Yuri névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1991-08-05

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Meriva
 • Város
  Vác
 1. Yuri

  Meriva A

  Sziasztok! Édesapámnak van egy 2004-es Merivája 1.7CDTI motorral. Hidegben (kb +5 fok alatt) jól indul, de az alapjárat ingadozik és időnként le is áll a motor. Nagyjából 5 perc üzem után már stabil az alapjárat és innentől kezdve a hiba már nem tapasztalható. Ha a motor még nem hűlt le teljesen vagy melegebb az idő, akkor nincs vele semmi gond. Mi lehet a probléma? Nagyon köszönöm a segítséget! Üdv! Gyula
 2. Yuri

  Meriva A

  Sziasztok! Édesapámnak van egy 2002-es Merivája 1.7-es CDTI motorral. Annyi lenne a kérdésem, hogy milyen sebességváltó olajat kell vennem bele? Illetve a betöltő nyílást merre keressem? Nagyon köszönöm a segítséget Üdv!
 3. Yuri

  Meriva A

  Hello! Sajnos édesapám rossz üzemanyagot töltött az autójába (meriva A, 1.es CDTI motorral). A tank tartalmának ürítésének mi a legegyszerűbb módja?
 4. Yuri

  Meriva A

  Sziasztok! Fater 1.7-es CDTI-je nehezen indul mióta ilyen hideg van. Azt mondja, hogy régen egy kevés benzint öntöttek a gázolajhoz, hogy könnyebben beinduljon. Ez most is segíthet, vagy csak kárt tenne a motorba? Köszönöm a válaszokat! Üdv!
 5. Yuri

  Meriva A

  Megint Én! Csöpög a hűtővizem (nem is kicsit). Valahol az akksi és a blokk között mélyebben lesz a gond, mert tiszta víz a váltó alatta, de sajnos még tükörrel sem látok semmit. Milyen csövek mennek arra? Én fagydugó, illetve hőcserélő csőre gondoltam, megy ott még valami hűtőcső? Kösz a választ
 6. Hi! Paragi sportdobbal van valakinek tapasztalata, véleménye? Érdemes paragiban gondolkodni? Nem akarjuk, hogy üvöltsön az autó, csak kicsit sportosabb hangot szeretnénk. Köszi:)
 7. Yuri

  Meriva A

  Hello! 1.7 CDTI motornál merre keressem az üzemanyagszűrőt?
 8. Nyilván mindenki máshogy szereti/szokta meg. Én láb/szélvédő fújásra állítom. Résnyire lehúzva hagyom az ablakokat és akkor párásodás sincs...
 9. Yuri

  Általános műszaki problémák!

  Fagyizás: 4000-es fordulaton minimum 30 perc terhelés...
 10. 64 bites rendszer lassan már nem ajánlott, hanem kötelező. 32 bites rendszerek 4GB memóriát kezel és ebben benne van a memóriamodulok és a videó kártya nagysága is. Ha a vidkari 1 gigás, a ramból már csak 3-at tudsz használni. Dell laptopon kívül semmi mást nem ajánlok. Az Asus laptop szétesik ha sokat van hordozva...
 11. Igen, bár nem örülök neki, de ezt hülye lettem volna kihagyni. Faternak viszont Merivája van, szóval 1 Opel azért marad a családban:)
 12. Jelenleg még Opelosként Boldog Új Évet minden márkatársnak (és a többieknek is)!
 13. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
 14. Yuri

  Meriva A

  Kösz a választ, még 1 kérdés, mivel a dízeleket nem ismerem...Durván mennyi olaj megy az autóba? Elég ha egy 4 literes dobozt veszek igaz?
 15. Yuri

  Meriva A

  Olajcsere lassan esedékes lesz. 1.7 CDTI motorhoz milyen olajat érdemes vennem? Köszi a választ
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.