Jump to content

pasla09

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  80
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

2 Semleges

pasla09 névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő
 • Születésnap 1974-07-07

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  X14XE 1997
 • Város
  Mátészalka

Legutóbbi látogatók

831 profile views
 1. pasla09

  Elektromos

  Azt is rá lehet hagyni hogy épp az adott driver nincs aláírva. Menni kell neki.
 2. pasla09

  Motor

  Ettől nem lesz olajos a gyertya helye. Ha ép, maradhat a régi.
 3. pasla09

  Motor

  Én simán visszatettem a régit. Szakadt, kikeményedett nem volt. De bármilyen csavar, csapágy, tömítés boltba viszel egyet, és kérsz olyat, olaj és hőállóba. Biztos van.
 4. pasla09

  Fűtés, és klíma

  Ah, valamelyik gomba halt be. Kilencven felett van mikor kapcsolja a ventilátort, de van olyan kattogással a relé, hogy öröm hallgatni. Biztosítéktábla fedél nélkül vagyok most, és mikor hülye, akkor kitépem az F15-öst. Lesz időm, gombászok, meg akkor már átmosom a fűtőradiátort is. Meg új folyadék, stb.
 5. pasla09

  Fűtés, és klíma

  Nagyon vicces fiú vagy.
 6. pasla09

  Fűtés, és klíma

  De a klíma nem működik. Három éve van nálam, még addig nem jutottam, hogy az működjön. De ott lent a nyomáskapcsolónál befújok a csatiba, hátha valami kontakthiba van csak.
 7. pasla09

  Fűtés, és klíma

  Értem, meg gondoltam is. De lehúztam menet közben a gombáról, és nem állt meg. A kétvezetékest is lehúztam, arra se állt le. Nem tudom miért jött ez rá most, mert oké, hogy kapcsol, de miért egyből fullon?
 8. pasla09

  Fűtés, és klíma

  Az igen, de ez eddig kétfokozatú volt.
 9. pasla09

  Fűtés, és klíma

  Nincs elég baja az embernek. Mondom járatom már álló helyben, azt ha kapcsol a ventilátor, játszok a kupakkal meg a csövekkel. Hát kapcsolt. De nem abban a szokásos kis fokozatban, hanem fullon, mintha a klíma is menne. Ami ugye azóta se jó mióta megvan a kocsi. Az egy dolog, hogy szépen lehűti 90 alá egy percen belül, de ez eddig nem igy működött. Hol lehet a hiba?
 10. pasla09

  Fűtés, és klíma

  Hűtőt cseréltem, de másfél éve. A télen bolondult meg, addig jó volt. Nem tudom hogy mitől, sehol sem bontottam meg a rendszert.
 11. pasla09

  Fűtés, és klíma

  Sziasztok! Magyarázza már el valaki, hogy kell a rendszert légteleníteni rendesen. Zügybög a folyadék, hidegen. Próbáltam már égnek álló orral, ventilátor kapcsolása után levenni a sapkát, de akkor se. Melegen nem hallom, hidegen idegesít. Gondolom jót se tesz neki, ha levegős. Szemmel láthatóan nem ereszt sehol, a folyadék sem fogy. Köszönöm szépen. ☺️
 12. pasla09

  Egyéb csevegés

  Köszi. Remélem odaférek valahogy.
 13. pasla09

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! 1.4 16V motornál a kopogás szenzort nagyobb bontás nélkül el lehet érni? Egyenlőre csak megpucolnám, de az esetleges csere miatt is érdekelne. Aláfekvésre nincs módom jelenleg. Köszi.
 14. pasla09

  Fűtés, és klíma

  Az lesz. Meg karikát is teszek. Mennyire fog a lé elönteni, ha kitekerem?
 15. pasla09

  Fűtés, és klíma

  Jáj...én is ezzel szopizok...Langyos, zubog a víz. Légtelenítés (járó motor, míg nem ventillál) , levett kupakkal, nyomkodva. Egy darabig jó, aztán megint. Persze, hogy a felső gombánál könnyezik, tuti ott szív be levegőt. Mennyire szabad azt húzni? Mert új a hűtő, és pont ott a menet alatt volt végigrepedve a régi. (22e pénz...mint akinek a fogát húzták) Klímás a szentem, doboz, bowden rendben. A gomba alá kell valami teflon alátét? Mert nincs. Vagy a menetet kell betekerni?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.