Jump to content

laacus1

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  20
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

laacus1 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra H 1.6
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Köszi, így menni fog, csinálok egy szenzor cserét mert olaj sehol nincs!
 2. Köszi a segítséged! Sajnos traktorozik rendesen az autó. Hidegen elég erősen, melegen kevésbé, de hallható. Szerelő azt mondta ne foglalkozzak vele... Amit belinkeltél elolvastam, hiba okának említik a szenzort a vezetéket és hogy olajos a szenzor. Megnézném magam először, de hol keressem, hol található ez a szenzor?
 3. Sziasztok! Opel Astra H 1.6 z16xer ezt a hibakódot dobta: p0365. Vezérműtengely jeladó kipufogó oldalon hiba az áramkörben. Az elmúlt időszakban tapasztaltam, hogy néha erőtlennek tűnik az autó, továbbá alapjáraton néha szabálytalan a motor járása, mintha kimaradna a gyújtás. De ezek a hibák időszakosak néha hibátlan, néha meg előjönnek. Volt már valakinek ilyen gondja? Mi a megoldás a hibára?
 4. Sziasztok! Opel Astra H 1.6 z16xer ezt a hibakódot dobta: p0365. Vezérműtengely jeladó kipufogó oldalon hiba az áramkörben. Az elmúlt időszakban tapasztaltam, hogy néha erőtlennek tűnik az autó, továbbá alapjáraton néha szabálytalan a motor járása, mintha kimaradna a gyújtás. De ezek a hibák időszakosak néha hibátlan, néha meg előjönnek. Volt már valakinek ilyen gondja? Mi a megoldás a hibára?
 5. Sziasztok! Egy érdekes problémám van amit nem tudok orvoslni. Az autó digit klímás, és ugye a kijelző alsó sávjában mutatja, hogy hová fújja a levegőt stb... Na ez a sáv gyakran eltűnik és nem látom, hogy hová megy a levegő, sőt ilyenkor a klíma panelon a klímát sem tudom bekapcsolni ami nyáron igen kellemetlen lesz. Sőt ha esik az eső, el kezd párásodni az ablak, de nem tudom az ablakra irányítani a levegőt, mert a kijelzőn nem mutatja. Majd gondol egyet helyre jön, mutat mindent ahogy kell, majd megint eltűnik. Azt hittem a klíma vezérlő panel rossz és nem kommunikál a kijelzővel, ezért bontóban vettem egyet, de a probléma megmaradt. Valakinek van ötlete mi lehet a gond?
 6. Sziasztok! Két hete lett kész az astrám (z16xer), mivel zabálta az olajat. 500km/1liter. Kapott új gyűrűket, szelepeket, szelepvezetőket, szelepszár szimeringeket, stb. Szóval mindent kicseréltel benne. A szerelő megbízható, nem vert át. Midezek ellenére a mai napon megint bevillant a lámpa ami azt jelzi hogy kevés az olaj. Mióta kész lett 700 kmt mentem vele, de most megint egy litert rá kellett tölteni:( Eddig 300 ezret költöttem rá, hogy ne egye az olat, erre mégsem oldódott meg a probléma... Szerintetek mi lehet a gond????
 7. Sziasztok! Megbízható és normális szerelőt keresnék Pesten vagy Miskolcon. Ebben kérném a segítségeteket. Számlaképes kellene mert van használt autó garancia a kocsin. A lényeg hogy a kocsimnak (Z16XER gáz üzemű) már két baja is van, nagyon eszi az olajat 1000 km/1 liter, valamint ha több napot áll egyhelyben egy tócsa lesz alatta, szivárog a hűtővíz. Eddig 3 szerelő sem találta meg a szivárgást, ezért keresnék normálisat. Előre is köszönöm a válaszokat.
 8. Most beszaladtam egy szererőhöz, alánézett, azt mondta a hűtő és a csövek rendben vannak. A motor alatt a kipufogó csőre csepeg a víz, azt mondta. Ja meg hogy szerinte hengerfejes... Hát remélem, hogy nem mert az sem kevés. Még elviszem egy megbízhatóbb szerelőhöz is.
 9. Sziasztok! Az Astrám (z16xer) alatt a garázsban minden reggel látok egy tenyérnyi tócsát. Néha több, néha kevesebb. Piros színű tehát a hűtő folyadék az. Ha jobban megnézem kb a motor alatt csöpög kicsit jobbra, de motortérből, meg előlről alá nézve nem találom a hiba forrását. Szerintetek honnan szivároghat?
 10. Igen nálam is ez a jelenség tapasztalható. Kicsit erőtlen hidegen, meg leesik a fordulat majd hirtelen helyre áll. De ha bemelegszik tökéletesen üzemel. Korábban egy régi civicem volt, az pörgött hidegen majd kétezret. Aztán most meglepődtem, hogy az astra hidegen csak 1000-en forog. Azt hittem baja van...
 11. Sziasztok! Z16XER motorkódú astrámnál vettem észre, hogy amikor hidegen (0 fok) beindítom az alapjárata 1000 körül forog, majd mikor bemelegszik akkor 900 lesz. Hidegen indulás után kicsit fulladozik a motor, de csak 1-2 percig. Ez normális? Korábbi kocsim hideg inditáskor kb 2000 fordulaton ment. Válaszokat köszönöm.
 12. Sziasztok! Két kérdésem is lenne: Első, hogy az alábbi hibakód jött elő a minap: ECN 017012. Mire számítsak mi a baja? Amúgy semmit nem veszek észre az autón, hogy rossz lenne... Elviszem majd szerelőhöz ha lesz időm. Másik, hogy az autó digit klímás, és gyakran csinál olyat, hogy bárhogy állíthatom hogy hová fújja a levegőt azt csak egy irányba fújja. pl. beállítom h az utastérbe fújja, de akkor is az ablakra nyomja. De volt már fordítva is h reggel mikor párás volt az ablak azt akartam leveretni erre csak az utastérbe fújt. Mi lehet a baja? Az autóm: Z16XER benzin gázos. Válaszokat előre is köszönöm.
 13. Az 5 perces járatásnál rá kell csavarni a kiegyenlítő tartály sapkályát vagy nem kell? köszi
 14. Sziasztok! Vásároltam egy H Astrát z16xer a motorkódja. Le szertném cserélni a fagyállót benne, hogyan kell? Valamint hány liter fagyállót vegyek hozzá? Előre is köszönöm a válaszokat.
 15. Csak a klímás keretes rész marad üresen. Úh megpróbálom a csatlakozót átmozgatni, meg leveszem az akksi sarut aztán majd kiderül. Köszi
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.