Jump to content

neon36

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  8
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

2 Semleges

neon36 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra G 1.7 CDTI
 • Város
  Kótaj
 1. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni.hogy milyen főtengely jeladót vegyek(z17dtl).Végigböngésztem a kínálatot 5ezertől 40ig van a legkülönbözőbb márkák.Akik cseréltek már kérném hogy márkanévvel esetleg cikkszámmal árral válaszoljatok.Mióta van beépítve stb. Valamint érdekelne.hogy érdemes e megtisztítani.Gondolok itt arra hogy ugye ez nem egy állandó hiba hanem hol tilt hol nem.Tegyük fel megtisztitom,megy azt hiszem jó a jeladó közben 2hét múlva ismét előjön a probléma.pl nekem 800km telt el két hiba között. Köszönöm.
 2. Köszönöm szépen isi !
 3. Sziasztok! Segítségeteket,véleményeteket kérném az alábbi problémára.2008as Astra G 1.7. cdti z17dtl .Kicsit meghajtottam a gépest semmi komoly épphogy megfüstölt.Leálltam,10 perc után nem indult.Inditozás kétszer,semmi.Hiba kód nincs.Arrébtoltuk 10 m.-ert mert útban volt ott már beindult.Hazaértem fél óra után kimentem mert nem hagy nyugton de indul.Mire készüljek szerintetek? Köszönöm.
 4. De igen...az a rugós bizbasz volt kilazulva...van rajta lapolás és villáskulccsal vissza lehet tekerni...nem gondoltam rá én sem...zotya975 segitett ...azért köszi neked is
 5. Köszönöm...az volt a baja....kitekeredett...vissza kellett hajtani...csak nem gondoltam,hogy az állítható...a lapolás alig látszott...mégefyszer köszönöm
 6. Sziasztok! astra g z17dtl motorháztető rázkódás miatt kérném a segitségeteket.Ránézésre nem látom hogy hiányozna gumibak vagy valami.Szépen csukódik,nyílik.Viszont rettenetes hangos,ha az orrára teszem kezem a jelnél akkor elhalgat,elég egy nagyon kicsit megnyomni.Próbáltam az allítható gumibakkon kintebb tekerni egy -két menetet de akkor nem záródik.Tudnátok segíteni azt megköszönném.
 7. Sziasztok! astra g z17dtl motorháztető rázkódás miatt kérném a segitségeteket.Ránézésre nem látom hogy hiányozna gumibak vagy valami.Szépen csukódik,nyílik.Viszont rettenetes hangos,ha az orrára teszem kezem a jelnél akkor elhalgat,elég egy nagyon kicsit megnyomni.Próbáltam az allítható gumibakkon kintebb tekerni egy -két menetet de akkor nem záródik.Tudnátok segíteni azt megköszönném.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.