Jump to content

Mixi88

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  18
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Mixi88 last won the day on Május 10

Mixi88 had the most liked content!

Hírnév

1 Semleges

Mixi88 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Szilvásvárad

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Én is kompreszoral akarom csinálni a nyomáspróbát. Nekem is ereszt valahol hétvégén teszek bele uv olajat hogy lássam hogy hol enged
 2. Valamiért nem kap jelet -.-"
 3. Valamiért nem kap jelet -.-"
 4. Azt már cseréltem nincs baja. A probléma a klíma kompresszor nem kapja meg a 12v ot. Előtét ellenállások rendben. Ha megnyomom az ac gombot kattan a mágnes kapcsoló meg világít rajta a kis lámpa de az áram nem jut el a Brhúzó tekercsig https://kephost.com/image/Bh8g Ezek közül melyik lehet köze a klímához? Köszi;)
 5. https://ibb.co/i8FPMn https://ibb.co/jNdB1n Tud valaki segíteni -.-" Van baj.
 6. Sziasztok tudna valaki képet küldeni Y20dth motor térben lévő relékről amik a klíma ventilátor kapcsolják 2 ventilátoros a szekér. Köszi
 7. Mixi88

  Elektromos

  Sziasztok tudna valaki képet feltölteni Y20dth astra motor térben lévő relékről amik a benzin szivattyút meg a ventiket kapcsolják Klímás 2 ventilátoros köszönöm:)
 8. https://kephost.com/image/Bh8g Szia nekem is van y20dth astra nem megy a légkondi cseréltem kompresszort mert még volt szakadva a tekercs meg cseréltem egy előtét ellenállást de még a hűtő venti sem kapcsol bár nem melegszik túl a szekér. Nem tudod véletlenül melyik a relé ventilátorokhoz meg a kompresszorhoz. Esetleg küldeni egy képet a te relé dobozodról https://kephost.com/image/Bh8g
 9. Most https://ibb.co/f4EB6a ez a kapcsolási rajz a dti nek 40 es biztosíték a hűtő vezérlő van rajta azon a ventik meg a ac nyomás érzékelő klíma kompresszor. Amúgy te melyik biztit cserélted ?
 10. https://ibb.co/f4EB6a ez az astra 2001-2004 légkondi dti kapcsolási rajz amúgy megvan az egész könyv csak angolul ha valakinek kell valami. Nincs 12v a klíma kuplungnál de úgy látszik hogy a ac gombnál is van egy mágnes kapcsoló lehet az a baj, már cseréltem kompresszort meg ventilátor ellenállást. De nincs 12v a kompreszornál.Valaki írta hogy lehet hallaniahogy behúz kattan ha benyomom az ac gombot.
 11. Sziasztok írok egy újabb kommit. Legutóbbi óta kicseréltem a klíma kuplungot meg az egyik ventilátor ellenállást ist. A probléma hogy nincs 12v a kompresszornál nem pörög a ventilátor ha benyomom az ac gombot Nincs gáz a rendszerben de a nyomásmérőbe tettem egy potentiometers amivel beállítottam a nyomást 6.8bar csak hogy lássam hogy megy a rendszer ha elindul utána mehet a gáz. Ha lehúzom a nyomásmérőbe menő vezetéket zúg mind a két ventilátor meg ha a nyomást feljebb állítom 8bar nal. De a kompresszor nem húz be. y20 dth astra 2002 ac request inactive 12v valami ötlet ?
 12. Sziasztok kompresszor ki lett cserélve de még nem vittem el feltölteni a gázt. Kérdésem az lenne hogy lehet e nyomáspróbát úgy csinálni hogy kompresszoral feltöltöm a rendszert és nézem hogy esik és a nyomás szökik e a levegő. Ha a levegővel jó akkor még jöhet a gáz. Vélemények tapasztalatok?
 13. Tettem egy próbalámpát a mágnestekercs helyére ha kihúzom az ecu biztosítékot akkor elmegy az áram ég a lámpa megy mind a két venti de ha áram alatt van az ecu nem engedi a klímát. Már tényleg nem tudom mi baja lehet.
 14. Már mégnéztem mindent és arra jutottam hogy a jegesedés gátló nem engedi a klímát működni de elég nehéz helyen van kicserélni. Az ecu kap jelet a jegesedés gátló tól és szakítja az áramkört így nincs klíma Hali nem tudom hogy valaki tudja hogy lehet a jegesedés gátlót kikötni cserélni mert nem engedi a klímát működni de mivel eléggé nehezen elérhető helyen van inkább csak kikötés
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.