Jump to content

gerigeree

Forummember
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About gerigeree

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra H
 • City
  Dunakeszi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ez alapján megprobálok elindulni. Nagyon köszönöm
 2. Sziasztok ! Alkatrész rendelés előtt állok , egy szaki barátom a segítségemre lenne , de feltett pár kérdést amire nem tudtam egyből a választ és az lenne a kérdésem , hogy szétszedés nélkül meg lehet e mondani a következőket 99%-os pontossággal az alábbi adatok ismeretében. Astra H Kombi 1.6 2012 A16XER ? - Féktárcsa belső átmérője 60 vagy 70 mm? - A kormánymű TRW vagy ZF ? - Ez egyébként mit jelent ? Lehet másnak ezek triviális kérdések , de ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne ! Előre is köszönöm , szép napot !
 3. Na erre nem is gondoltam , hogy a ki lehet olvasni. Nagyon szépen köszönöm.
 4. Sziasztok ! Tanácsotokat szeretném kérni , hogy egyáltalán merre induljak (autovillamosságis már 3 elhajtott mondván gyári a riasztó) , hogy a kocsi riasztója magától megszólal ! Teljesen random helyeken és módon. H astra. Nálam okosabbak mondták , hogy lehet a nyár végett bogarak maradnak bent de a belső érzékelő kikapcsolása után is csinálta szintén random módon ! Egyetlen egy halvány összefüggést találtam két megszólalás helyszíne között mégpedig azt , hogy ahol álltam egy hangyányit lejtette balra. És arra gondoltam , hogy nem e valami emelésérzékelő (lehet , hogy nagy hülyeség amit írtam) romlott el. Most talán el tudom vinni valakihez de mindenképpen szerettelek volna Titeket is erről megkérdezni ! Válaszotokat , segítségeteket előre is köszönöm
 5. Zsivány , köszönöm ezt ki fogom próbálni. Hát most futottam egy kört ..lgen a legolcsóbb a júniksznál 26. Ez tényleg drága ahhoz , hogy polcon álljon. A régmúlt emlékei alapján gondoltam , hogy nem egy vészes dolog
 6. De metál vagy köszi ! Igen , nem írtam , hogy A16XER. Igazából nem tudom melyik volt előbb. Egyszercsak motorhiba jelző , bepánik,fék-gáz-gyújtás-kiolvas-utánakérdez. Nem igazán volt a kocsival még gond ezért vagyok ilyen tanácstalan.Egyébként nem értem mert a víz az normális hőfokot mutat ! A menetszél ugyan visszahűti de ilyen 98-102 fok között. Az meg szerintem normális. Remélem , hogy nem kell lambda szondát cserélni mert az ha jól tudom nem valami olcsó. A termosztát tippet meg köszönöm , szerintem azt megcsináltatom még ha nem is a legdrágább alkatrésszel , mert ha tényleg kopó alkatrész akkor inkább lesz mindíg egy tartalékba. De mindenesetre köszönöm szépen tippeket.
 7. Sziasztok ! Lett két hibakódom meg egy világító ikonom (motor hiba jelző). Nálam sokkal okosabbak azt mondták , hogy az egyik hibakód az első lambda szonda hibája a másik meg a termosztáté. Egészen pontosan ECN 01345e és ECN 059761. Azt a tanácsot kaptam , hogy a szervízig mehetek vele. Egy autószerelő ismerősöm azt tanácsolta , hogy ha nem forr a víz akkor egy darabig még járhatok vele (most nem tudta vállalni) mert alapvetően ez nem okoz kárt a motorba. Egyébként jól megy , nem rángat stb. A kérésem az lenne , hogy szerintetek tényleg így van vagy inkább rohanjak megcsináltatni máshoz, mert vagy egyik vagy másik de most nem igazán tudnám nélkülözni sokáig a kocsit ezért kellene biztos de gyors megoldás. Segítségeteket előre is köszönöm ! U.I.: Észak pest, Dunakeszi, Fót tengelyen ha tudtok megbízható szakit ajánlani akkor azt is szívesen veszem.
 8. Sziasztok ! Tanácsot szeretnék kérni , hogy mit gondoltok arról , hogy bár az ajánlott km-t még nem érte el a paripa (jelenleg 85.000) de már öt éves elmúlt és vacilálok , hogy le kéne cseréltetni a gumi szíjjal hajtott dolgokat ! Beleértve a vezérlést is ! A gyári ajánlás az 10 év vagy valami ilyesmi viszont eddig minden "szaki" azt mondta , hogy a gumi dolgoknál 5-6 év. mert elfárad,kiszárad,megnyúlik stb stb. . Valamint az is érdekelne , hogy vajon mennyire reális ár a 150.000 forint egy olajcserével egybekötött vezérlés cserére ? Válaszotokat előre is köszönöm !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.