Jump to content

Devis

Forummember
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Devis

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  H astra
 • City
  Csorna
 1. Devis

  Zene

  Szia, írtam PM-t nézz rá ha van időd, köszi. @koco
 2. Devis

  Zene

  Itthon nem lehet kapni valahol ? Akkor olyan nem is létezik, amit csak össze kell kötni ? barkácsolni kell mindenképp?
 3. Devis

  Zene

  Szia, koco! Tudomásom szerint a rádió AUX képes. A menüben jelzi, hogy van ilyen opció. Akitől vettem azt mondta van. Nekem is van pepas modulom, tolatókamera miatt. Ami működik is. Lehet, hogy félre értek dolgokat e témában, akkor bocsi!. De elvileg nekem olyan Dension kell, ami QuadLock csatlakozós, ha ez meg lenne, akkor elvileg a rádiót kell ki vennem, hátul beledugni gondolom a QuadLock csatlakozót az AUX -ba /hoz/ra. aztán erről a QuadLock -s átalakító/csatlakozó/? -t bedugom a Densionba, amit valahogy? a kesztyűtartóba teszek, és innentől már elvileg ha beledugok pl USB -t AUX-ra vátok róla szólna a zene. Hol tudnék ilyen komplekt csomagot szerezni ? Ez a QuadLock csatlakozó elegendő hosszú ahhoz, hogy a kesztyűtartóba tudjam tenni a Densiont ? Vagy valami még kell amiről per pill nem tudok.
 4. Devis

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! H Astra 5 ajtós. Bal első kárpitot le kellett szerelni, venni, mert hangszóró csere volt. Viszont 1-2 boa, műanyagpatent letört. Szeretnék vásárolni, de nem tudom, hogy mi ennek a pontos neve, mérete, típusa. Tudna valaki segíteni ?
 5. Devis

  Zene

  Sziasztok! Astra H 5 ajtós, CD70 + CID kijelzőm van. AUX csatlakozó van, de nincs bekábelezve. Szeretnék a telefonomról, vagy USB-ről zenét hallgatni. Ezt találtam, ezt magam is be tudom szerelni ? Vagy kell szakember hozzá ? Meglehet oldani, hogy ez a kis kütyü a kesztyűtartóban lapulna meg a "látványt" ne zavarja ? Link: https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=826&termek=19275 Ha ez az amire gondolok, és jelen esetben megfelelő lenne, vennék ilyent, de nem tudom, hogy hol még.
 6. Sziasztok! H Astra, 5 ajtós, motorkód: z16xep. Bal első hangszórót cseréltünk, egy másik gyárit raktunk bele, minden rendben van eddig vele. Viszont a négy (4) ajtókárpit fent, az ablaküvegnél kb kisujjnyira el van válva. Mikor leszedtük a bal első ajtókárpitot a hangszóró csere miatt, láttuk, hogy a kárpit felső része szó szerint el van válva a műanyagtól, amire eredetileg rá volt ragasztva. Ezt mivel lehetne vissza ragasztani, hogy ne álljon el ennyire ? Esztétikailag csúnyácska sajnos így Nézegettem ajtókárpit cserét elég drága darabja. Mit tanácsoltok ? Fontos lenne, köszönöm.
 7. Sziasztok! Ajándékba kaptam, magyar formába, vagy egyéb más mintában, színben hol tudok ilyent szerezni ? https://kepkuldes.com/images/813c95976f81b434f7c0fe4eb823fe91.png
 8. Sziasztok! Z16xep motor. Keres megvételre lemez felnit. A lyukelosztása 4x100-as 16 coll az átmérője 56,5 mm az agyméret és ET37-40
 9. Sziasztok! Másik topikban már írtam, de ebben találtam hasonló írásokat, bocsi, hogy nem néztem alaposabban körbe. Illetve remélem, hogy nem lesz "leharapva a fejem" Nem vagyok profi rutinos Adott az autóm, ami 5 ajtós H Astra 1.6 benzines, Z16XEP, 77KW, 105LE. Olyan észrevételem van, vagyis tapasztalatom, hogy kettesben elég lomhának, lassúnak érzem. Adott a szituáció, kanyarodnék ki a főútra az utcából, odaérek lassítok, majd megállok egyest rakok és amit lehetőségem van elindulok, de előtte a kuplungot tartom, mert lejtős az út és nem akarok vissza gurulni ( van amikor mégis egy kicsit..) szóval indulnék előre nyomom a gázt finoman, hogy ne bőgessem a motort, a kuplungot meg lassan engedem fel, a gáz pedálnál a benyomás után (fokozatosan próbálom lassan nyomni) úgy érzem, hogy nyomom de nem történik semmi 1-2 másodpercig, majd csak utána ahogy beljebb nyomom akkor erősödik fel a motor hang, elindulok, mozgásban az autó és kettesbe teszem, majd gázt adok neki közepes tempóval, és itt érzem a legjobban, hogy lomba az autó, mintha nem akarna menni kettesben. Kicsit próbálom kihúzatni, majd harmadikat rakni, és negyediket. Ha egyedül vagyok nem zavar, de ha mögöttem állnak, aki szintén arra megy amerre én, nagyon zavaró, mert a lökhárítón érzem Hasonló a helyzet piros lámpánál, ha első vagyok, szinte letolnak, és ideges leszek. Illetve körforgalomba is tapasztaltam, hogy ha kettesbe vagyok nincs erő, nem húz. Aztán, hogy most vezettem egy kicsit egy 1.2-s C Corsa-t, le vagyok döbbenve, hogy mégse vagyok annyira béna az elindulással. Min kell változtatnom, vagy hogy tegyem fel a jó kérdést, a jó válaszhoz ? :/
 10. Devis

  Egyéb csevegés

  Nem azért írtam, hogy nagy sebességben f1 pilótának érezzem magam Csupán nem teljesen értem, hogy ha az enyém "nagyobb" miért lombha. Egyébként: 1.6 benzin, Z16XEP, 77Kw, 105 LE.
 11. Szia! Itt a kijelzőn, bal sarokba kis négyzetbe írja, most per pill nem vagyok autó közelbe a kép miatt. Z16xep motor.
 12. Sziasztok! Reggel indítom az autót, kb 4-5 percet ketyereg, ilyenkor hangosabb egy kicsit a motor hang, és "remeg, rángatózik" egy kicsit, az alapjárattal kapcsolatos ez az észrevétel, de aztán elmúlik, nem tudom, hogy ez mennyire szokásos, családban egy másik autónál nem vettem még észre, legalábbis ennyire nem tűnt fel. Vajon ez mitől van ? A másik kérdésem, hogy újabban indulás után kb 5-6 km-t megteszek, és ez jön elő: Ez jót jelent ? Illetve, ha leokézom, és megnézem a vízhőfokot a kijelzőn, ott 71 fok főlé nem ment, legalábbis még nálam nem. Igaz kb a munkahelyem egy jó 25km-re van tőlem, szóval még oda jutok nem megy 71 fok főlé.
 13. Devis

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! Nem vagyok nagyon jártas a dolgokban, de tegnap volt szerencsém kipróbálni egy C 1,2 Corsa-t, ami 2005-s, és nagyon meglepődtem vezetés közben, hogy pl kettesben jobban húz, mint az én H astrám, ami 1,6-s. Olyan érzésem volt, hogy az én autóm nyugdíjas, kettesben nincs ereje. A corsa-t kis tipp-topnak érzem "ugrásra" készen. Mért van ez ? Vagy miért érzem ?
 14. Azt értem, de azt nem, hogy ha pl a lábra van irányítva, és megy a fűtés, nem kell sok kb 5-10 perc és párásodik az üveg. Ha az ablakra van téve a fűtés, akkor nem párásodik semmi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.