Jump to content

gida76

Forummember
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About gida76

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  opel astra h
 • City
  budapest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Üdv mindenkinek Volna egy gondom hogy indításkor a motortérből kattogást hallok és persze az autó nem indul, önindító lehet? (astra h 1.8 benzin)
 2. Üdvözök mindenki Kérdésem az lenne hogy egy z18xer benzines (opel astra h 2007 ) vezérmű szíj csere mikor esedékes, km.-re lennék kíváncsi, köszönöm Üdv: Zoli
 3. Kintről jón a szag de azt is hallottam hogy a tanksapka tömitésnél eresztheti.
 4. Még valami az autó jól megy mint az álom, gondom nincs vele csak tartók ettől a problémától mert külföldön vagyok és még 2000 km a haza út.
 5. Üdv mindenkinek Van egy kis gondom az autóval ami 1.8 benzines, útközben lehet érezni a benzin szagát, megállok és mindent körbe szaglászok az autó körül ( motortér benzintank stb) semmit nem érzek, szerintetek mi lehet a gond? előre is köszönöm a válaszokat.
 6. Hibakódod van? Egyébként a hibás váltóvezérlő simán bekavarhat. Vagy most úgy használod hogy le van kötve és manuális/szervíz módban? (ha egyáltalán még van ilyen, anno az omegán nekem volt) Hibakód nincs mert már volt a váltósnál és megnéztük de ő a rángatózásra inkább difi vagy féltengely csuklóra gyanakodott, én a féltengely csuklót kizárnám.
 7. Üdvözlök mindenkit és boldog új esztendőt. Egy problémával állok szemben egy ideje, remélem tud valaki segíteni vagy tanácsot adni. Benzines 1.8 négy sebességes automata váltós H astra. Z 18 xer Az automata váltómban a váltó vezérlés tönkre ment ami nem egy nagy baj mert márt vásároltam egy másik váltót jutányos áron és ki lesz cserélve, eddig oké. Az autó mikor eléri kb 70-80 km/s sebességet, furcsán el kezd rángatni, nem tudom másként kifejni ( duruzsolni) szaggatni és zakatolni ez az anyós ülés doblemezén érezhető leginkább, ez vagy a váltó miatt van aminek örülnék mert ahogy az előbb írtam cserés lesz. Ami nem lehet az a kerék mert már gumisnál voltam vele. Hallottam olyat hogy a gyertya is csinálhatja mind ezt,( amit én már kicseréltem) meg a trafó amit szintén cseréljek ? Voltak olyan variációk hogy a féltengely csukló de az tudtommal nem csinál ilyet a futott kilométer alapján sem (176.100) ez valós mert az autót újonnan vettem. Előre is köszönöm hozzászólásotokat. Amit kihagytam hogy csak gáz adás közben jelentkezik a próbléma.
 8. Persze csak menet közben. Köszönöm a tippet
 9. Automata az autó. Csak gáznyomás közben jelentkezik.
 10. Még egy infó ahogy melegszik az autó egyre jobban csinálja
 11. Nem sajnos hanem rá úgy egy hónapra de mindenki azt mondja hogy rakjam már át őket hátha az a gond. Pedig ujjakat rakattam rá, lehet hogy szál szakadt?
 12. Üdvözlök mindenkit az oldalon. Nem egy általános hibáról lenne szó bár lehet tévedek, astra 1.8 benzines 4.sebességes automata. Ráz az autó olyan 80 km/h környékén olyan mint ha dadogna ezt a rázást a kormányon nagyon érződik plusz anyós ülésen ülve a alsó doblemezen mintha valaki alulról ütné. Mi lehet a hiba? féltengely, differenciálmű esetleg motor probléma stb.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.