Jump to content

T.Tamás

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Város
  Tiszacsege
 1. Pont ez az.ABS lámpa nem világit.A sebességet mutatja folyamatosan.A megtett kilométert is mutatja.
 2. Hello!Alacson fordulaton minden fokozatban rángat.Még 5-ben is érzem.Folytoszelep tisztának tünik.Enyhe olajfilmet látok rajta.A szivotorok alján látok olajat.Azt leereszteni nem lehet gondolom.Az lehetséges,hogy fötengely jelado végett jön be a hütés probléma?Nem érzékeli a fötengely forgását.A hütésvezérlöt néztem.Belselye tiszta és oxid mentes.Kiolvast forrasztások nincsennek.A müszerfalbol kiszedtem az oracsoportot.Ott is rendben vannak az érintkezök.Általában lakott területen betartom a seb.hazárt.2500-3000fordulat körül pörög.Lakott területen kivül 4000-5000körül forgatom.De van,hogy tovabb is pörgetem váltások között.Huzni se ugy huz,mint ahogy kéne.Lomhának érzem.Reggel már hideg motornál is jött a hiba.Ha 2500fölé pörgetem a fordulatszám mérö késik gázadáskor.Aztán leesik nullára,de már világit is a hütéslámpa meg az esp lámpa.De az abs lámpa nem.Nem hinném,hogy kerekek forgás jeladoja vacakolna.
 3. n Nekem is érdekes.Főleg idegesítő.Azt mondták testhiba a motor és a kasztni közt.Letesteltem,de ugyan az a hiba.Csak az az érdekes,hogy ehhez be kell melegedni a motornak.Ekkor jön elő a hiba.Gondolom nem kontakt hibára gyanakszol az óracsoportnál?!Motorvezérlőt már hármat cseréltem.Remélem nem lesz negyedik.Kapott egy bontottat.Aztán megint egy bontottat.Tudom zsákbamacska a bontott alkatrész.Nem is tartott sokáig bontott cucc.Generátor totál felújítva.Arra gyanakodtam,hogy az nyírta ki az ECU-t.A fordulatszám mérő a főtengely jeladóról kapja a jelet?Op com csak erre hozott hibát.Még nem lett kicserélve a jeladó.Kiváncsi vagyok mi fog változni csere után.Ja meg csinál olyat,hogy üzemmelegen alacsonyabb fordulatszámom harmadikban 50Km/h-nál rángat.Ez betudható a főtengely jeladónak?
 4. Sziasztok!A cupe-m olyan hibát produkál,hogy mikor bemelegszik nem működik a fordulatszám-mérő,kigyullad a motorhűtés lámpa és a kipörgésgátló rendszer lámpája.Ez mind egyszerre.Van,hogy menet közben felugrik a fordulatszám.Ekkor a motorhűtés lámpa kialszik.Ebben kérném segítségetek.A motor egy x18xe1.Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?Mi lehet a probléma?Segítségetek előre köszönöm!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.