Jump to content

Sindare

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  3
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sindare

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok, Opel Astra G hangos menet közben, első futóműre gyanakszom. A kocsit felemelve és a kerekeket kézzel pörgetve a bal első kerék hangot adva forog, a többi csendes. A kerekek nem kotyognak ha megrángatom. Mi lehet a probléma? Csapágy? Szerintetek lehet ezzel közlekedni ameddig a szerviz fogad (autópálya 110-es tempóval) ? Előre is köszönöm a segítségeteket,
 2. Sindare

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Sziasztok, A sport tourer-nél (kombi) van-e normális tetősín és erre milyen alap tetőcsomagtartót lehet szerelni? Igaz-e az amit az Opel szalonban állítanak, hogy csak olyan csomagtartó szerelhető rá mint ferdehátúra? (3 méteres gerendákat szeretnék szállítani nem csak tetőboxot szóval kellene a rendes távolság mint az akár a G Astrán is volt) Előre is köszönöm a válaszotokat!
 3. Sindare

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Gyújtásra búgó hangot hallok a műszerfal felől a szellőző egység környékéről. Ha a ventilátor biztosítéka ki van húzva akkor megszűnik a búgó hang. Lehet hogy a reteszelő motor állandóan jár annak ellenére hogy nincs bekapcsolva? Hogyan lehet kiiktatni? Hogyan lehet hozzáférni a reteszelő motorhoz?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.