Jump to content

VGabi82

Forummember
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About VGabi82

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra
 • City
  Nyíregyháza
 1. Szinte biztos hogy ez hallható. Köszönöm a választ. Breeze. A kattanó hang után tényleg megfigyelhető egy szelep szerű hang
 2. A mintával az a baj hogy be van gyűrve. Nem tudom a helytelen behelyezés vagy méret probléma miatt
 3. Biztos hogy nem az ajtó. Tűzfal felől érkezik a hang, de azt nem tudom megmondani a műszerfal alól vagy a motortérből hallatszik be.
 4. Világegyetem! Rossz helyen járok ez csillagászati fórum? Viccet félretéve. Olyan válaszoljon akinek értékelhető információja van. Tehát volt G astra-m ott is megvolt ez a jelenség és most a H astra-nál is. Az egyetlen összefüggést a motor miatt gondolom mind a kettő z14xep. Első elinduláskor 20km/h-nál az utastérben egyértelműen hallható kattanás van.
 5. Sziasztok. Remélem jó helyre írok. Z14xep első elinduláskor 20km/h kattan valami. Mi lehet az?
 6. Sziasztok. Pollenszűrő csere előtt állok. Autósboltban kérdezték delphi vagy behr!? Ezt honnan lehet kitalálni? 2009 ferdehátú z14xep
 7. Sziasztok. Még új vagyok. Lehet volt már ez téma. Astra H gyári radió kulcs kivételkor miért nem kapcsol ki. Van valami beállítás hozzá? Válaszokat előre is köszönöm!
 8. Sziasztok. Következő kérdésem az lenne hogy: Még mindig Astra H Ecoflex mit jelent pontosan, és hogy ez létezik diesel és benzines üzeműben is? Hírdetésben a képen látszik az ecoflex felirat viszont a motor leírásából én z14xep-re tippelek. Miért van ecoflex-ex felirat a hátulján?
 9. Sziasztok! H astrat vennék. Németországi. Volt egy szembetűnő dolgolog amit nem értettem. Létezik olyan hogy lekapcsolt világitáskapcsoló mellett gyújtáson világít a helyzetjelző beindítás után világít a tompított fényszóró? Válaszokat előre is köszönöm.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.