Jump to content

VGabi82

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

VGabi82 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra
 • Város
  Nyíregyháza
 1. Szinte biztos hogy ez hallható. Köszönöm a választ. Breeze. A kattanó hang után tényleg megfigyelhető egy szelep szerű hang
 2. VGabi82

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  A mintával az a baj hogy be van gyűrve. Nem tudom a helytelen behelyezés vagy méret probléma miatt
 3. Biztos hogy nem az ajtó. Tűzfal felől érkezik a hang, de azt nem tudom megmondani a műszerfal alól vagy a motortérből hallatszik be.
 4. Világegyetem! Rossz helyen járok ez csillagászati fórum? Viccet félretéve. Olyan válaszoljon akinek értékelhető információja van. Tehát volt G astra-m ott is megvolt ez a jelenség és most a H astra-nál is. Az egyetlen összefüggést a motor miatt gondolom mind a kettő z14xep. Első elinduláskor 20km/h-nál az utastérben egyértelműen hallható kattanás van.
 5. Sziasztok. Remélem jó helyre írok. Z14xep első elinduláskor 20km/h kattan valami. Mi lehet az?
 6. VGabi82

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Sziasztok. Pollenszűrő csere előtt állok. Autósboltban kérdezték delphi vagy behr!? Ezt honnan lehet kitalálni? 2009 ferdehátú z14xep
 7. VGabi82

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok. Még új vagyok. Lehet volt már ez téma. Astra H gyári radió kulcs kivételkor miért nem kapcsol ki. Van valami beállítás hozzá? Válaszokat előre is köszönöm!
 8. VGabi82

  ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Sziasztok. Következő kérdésem az lenne hogy: Még mindig Astra H Ecoflex mit jelent pontosan, és hogy ez létezik diesel és benzines üzeműben is? Hírdetésben a képen látszik az ecoflex felirat viszont a motor leírásából én z14xep-re tippelek. Miért van ecoflex-ex felirat a hátulján?
 9. VGabi82

  ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Sziasztok! H astrat vennék. Németországi. Volt egy szembetűnő dolgolog amit nem értettem. Létezik olyan hogy lekapcsolt világitáskapcsoló mellett gyújtáson világít a helyzetjelző beindítás után világít a tompított fényszóró? Válaszokat előre is köszönöm.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.