Jump to content

patexati

Letiltott fórumozók
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About patexati

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra 1,7d
 • City
  Somogyszob

Recent Profile Visitors

67 profile views
 1. Már börrög megoldottam! Köszönöm!
 2. Én értem,hogy próbál mindenki segíteni,de a kérdésemre nem kapok választ csak megmondják,hogy azért mert.. Tehát egy rossz EDU-val és nélküle miért nincs hibakód?? Én erre vagyok kíváncsi nem azt akarom elmagyarázni,hogy működik,mit csináltam,ki nem csinálja meg stb..Csak olyan írjon megkérem aki érdemlegesen tud választ adni és meg is indokolja miért. Olyan embert kérdeznék kinek van szakmai ismerete ezen a téren és érdemleges válasszal tud szolgálni.. Ezért írtam a fórumra mert ez egy egyedi gond nem mást akarok megvitatni..Az ECU indítómotor járatáskor 760Hz körüli signált ad az EDU signal bemenetre de sem mesterséges hibával mit előidéztem sem komplettre szerelve nem reagál nem inul,hibakód semelyik esetben sincs..
 3. Ha megválaszoltam volna akkor tudnám miért nincs semmilyen hibakód.. Ha valamit nem vállal el valaki javításra az szerinted javíthatatlan?? Valószínű nem éri meg napokat dolgozni rajta ezért nem vállalja el mit meg is értek..Én elektronikai dolgokat javítok hobbi szinten nem sok olyan dolog van mit nem javítok meg mivel ez hobbi és szeretem csinálni időt,munkát,pénzt sem sajnálva sokszor..Viszont mit csinálok azt úgy adom ki a kezemből,hogy arra panasz ne legyen .Igen volt szerencséd mert le kell venni a nyákot és nem mindegy milyen az ón mivel visszaforrasztod (ezüst tartalmú kell) Ha elég nehezen javítható.. Ha nagyon szétég nem javítható..Nem kell tanítani mivel nincs ben mit tanítani.. analóg logikai áramkörök vannak bent ha ez mond valamit..Üdv!
 4. Átmértem,feteket cseréltem forrasztásokat ellenőriztem mindkét oldalon mikroszkóposan,,főáramköröket bevizsgáltam megerősítettem,feteket a hűtőtönkre rögzítettem új szilikon szigeteléssel és a gyárinál stabilabb megoldással,élesztettem lemértem a feszültségeket,szignáljellel meghajtottam szkópon néztem jelalakot.. A kérdésemre nem kaptam választ miért nincs P0251 hibakód??
 5. Igen én ezt tudom de ezt nem vállalja mert korábban javítva volt és elég rossz a nyák állapota így kéne egy rossz és azt felújítani .Olyat szeretnek mi sem javítva sem szétégve nincs csak átforrassza átméri ez ám a biznisz ..Vegyek 40 ezerért egy rosszat és 40 ezer a javítás.. Na ez nem...Angliából küldenek bontottat megnézem azzal.. 10 ezerért vannak kint ilyenek..Inkább veszek kettőt hármat azt csinálok még cseredarabot is.. Továbbra is az érdekel,hogy miért nincs hibakód EDU nélkül erre nem tudom a választ..
 6. Én csináltam! Na ne a konyhaasztalra gondolj és pillanatforrasztóra.Bemérve van 90% minimum,hogy jó.. Ha nem jó miért nem hozza a hibát ez érdekel engemet és akkor sem ha nincs rajt. Lesz egy hét múlva egy tartalék EDU is de ha nem látja vagy hiányolja a motorvezérlő akkor azzal sem megy szerintem..
 7. Szia! Az EDU egy tipushiba mi most lett javítva ,de az ECU-val nem voltsemmi baj.. "szükség van a kiolvasott hibakódra" de nincs semmi hibakód!! Ez itt a baj..
 8. Sziasztok! Egy Astra y1,7gt Isuzu Diesel autómmal van probléma.. Adagolóvezérlő lett javítva de nem megy a motor most sem. Mielőtt próbáltam P0251 hibakód volt most nincs semmi. Az az érdekes,hogy ha nem volt rajta az adagolóvezérlő akkor hozta a P0251 hibát de most egyszerűen nem hozza sem vezérlővel sem az nélkül. Ha kiveszem a relét akkor teleszórja minden hibával de a P0251 akkor sincs pegig szerintem ott kéne lennie.. Ennek mi lehet az oka valaki tudna segíteni??Köszönöm!
 9. Sziasztok! Engemet egy bizonyos dolog érdekelne.. EDU volt javítva de az autó nem indul p251 hiba jön. Nézegette,halgattam közelről teljesen néma az EDU a műhelyben ha adok neki tápot 180mA áramot felveszi mi az az érték mit olvastam ez a nyugalmi árama. Arra a következtetésre jutottam,hogy nem kap feszültséget. Néztem próbalámpával a csatlakozót (edu nélkül) nem találok feszültséget egyik lábon sem pedíg kettőn is kéne lenni +12V-nak..20A biztosíték is jó és az összes többi a motortérben. Az érdekelne ezek a tápkábelek hová mennek a kábelkötegben?? Ki kéne mérnem de tudnom kell hol a másik vége,alapból a két szál össze e van kötve,stb.. Megköszönöm ha valaki tudna ebben nekem segíteni!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.