Jump to content
OPEL FÓRUM

ProXlmuS

Forummember
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Omega B Caravan 2.0 16V
 • City
  Budapest
 1. ProXlmuS

  Egyéb csevegés

  Én a minap pucoltam ki a fojtószelepházat féktisztító folyadékkal bőségesen meglocsoltam . Hibátlanul működik azóta . Légszűrőd nem koszos ?
 2. ProXlmuS

  Egyéb csevegés

  Üdv . Lenne egy olyan gondom OMEGA B 1997 X20XEV 2.0 16V 136 LE : Vezérmű jeladó cserélve Főtengely jeladó cserélve Légtömeg mérő cserélveGyertyák Cserélve Gyújtó trafó és kábelek cserélve . Alapjárati motor kipucolva , EGR még az előző tulaj kiiktatta !Olaj néha van a gyertya házban ! (szelepfedél tömítésre gyanakszom)Hidegen elejti az alapjáratot 500-ra , néha le is áll .... menet közben gondol egyet megtorpan , dadog gázadásnál de rögtön utána semmi baja nincs (itt kivillan a motorhiba de kódot nem ad ki az obd !!).Ötletem nincs mi lehet a baja még .... Lehetséges üzemanyag szűrő vagy injektor eltömődés?
 3. Üdv . Lenne egy olyan gondom OMEGA B 1997 X20XEV 2.0 16V 136 LE : Vezérmű jeladó cserélve Főtengely jeladó cserélve Légtömeg mérő cserélve Gyertyák Cserélve Gyújtó trafó és kábelek cserélve . Alapjárati motor kipucolva , EGR még az előző tulaj kiiktatta ! Olaj néha van a gyertya házban ! (szelepfedél tömítésre gyanakszom) Hidegen elejti az alapjáratot 500-ra , néha le is áll .... menet közben gondol egyet megtorpan , dadog gázadásnál de rögtön utána semmi baja nincs (itt kivillan a motorhiba de kódot nem ad ki az obd !!). Ötletem nincs mi lehet a baja még .... Lehetséges üzemanyag szűrő vagy injektor eltömődés?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.