Jump to content
OPEL FÓRUM

toto001

Forummember
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra h 1.6 xer
 • City
  Győr
 1. Sziasztok! Vezérműtengely jeladó problémám lenne (P0365) astra h gtc 1.6 xer, de már totál össze vagyok zavarodva. Mond mindenki mindent. Annyit vettem észre hogy néha elmegy a kocsi ereje kb mintha csak 3 henger menne. Opel márkaszervizben lett diagnosztizálva a hiba ahol így mondták (valószínű a tömítőgyűrű van elrohadva és mozog a szenzor mert ők még sosem hallottak olyanról hogy ez tönkremehet, egyszer ad jelet egyszer nem....), ehhez le kell venni a szelepfedelet stb...stb... közben kiderült hogy semmi köze a szelepfedéllevételhez mert a jobb oldalon(okoskerékkel ellentétes oldalon)
 2. Sziasztok! Vezérműtengely jeladó problémám lenne (P0365) astra h gtc 1.6 xer, de már totál össze vagyok zavarodva. Mond mindenki mindent. Annyit vettem észre hogy néha elmegy a kocsi ereje kb mintha csak 3 henger menne. Opel márkaszervizben lett diagnosztizálva a hiba ahol így mondták (valószínű a tömítőgyűrű van elrohadva és mozog a szenzor mert ők még sosem hallottak olyanról hogy ez tönkremehet, egyszer ad jelet egyszer nem....), ehhez le kell venni a szelepfedelet stb...stb... közben kiderült hogy semmi köze a szelepfedéllevételhez mert a jobb oldalon(okoskerékkel ellentétes oldalon)
 3. Sziasztok, Opel Astra H GTC 1.6 xer 115 lóerős autónál a következőket tapasztalom. Hideg indításnál bika a motor, van teljesítmény, gázadásra megfelelően reagál, azonban ha meleg motorral indítom (pl megyek vele 80 km-t gond nélkül, majd leállítom pár percre vagy fél órára és utána indítom) jelentősen veszít a teljesítményeből, gázadásra alig reagál, nem húz. 80-120-ig eljutni egy örökkevalóság, nagyobb gázadásra egy "bőgősebb hang is becsatlakozik" a fogyasztás viszont a pillanatnyi fogyasztásmérőt nézve teljesen normális, nem növekszik a megszokotthoz képest., illetve semmilyen visszaje
 4. Sziasztok, Opel Astra H GTC 1.6 xer 115 lóerős autónál a következőket tapasztalom. Hideg indításnál bika a motor, van teljesítmény, gázadásra megfelelően reagál, azonban ha meleg motorral indítom (pl megyek vele 80 km-t gond nélkül, majd leállítom pár percre vagy fél órára és utána indítom) jelentősen veszít a teljesítményeből, gázadásra alig reagál, nem húz. 80-120-ig eljutni egy örökkevalóság, nagyobb gázadásra egy "bőgősebb hang is becsatlakozik" a fogyasztás viszont a pillanatnyi fogyasztásmérőt nézve teljesen normális, nem növekszik a megszokotthoz képest., illetve semmilyen visszaje
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.