Jump to content

Rekordman

Forummember
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Rekordman

 • Rank
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

MOTE clubcard

 • City
  Budapest
 1. Köszönöm a reagálást. Mibe fájt a javítás és hol csinálták? Előre is köszönöm.
 2. Nem rángat, elvittem szakihoz rádugta számítógépre azt mondta neki , hogy az AGR-nél van a hiba. Kitisztította, és most elvileg rendben van. Szerinted lehet nagyobb a baj? Most készülök egy hosszabb útra júli. elején, és nem szeretném ha cserben hagyna.
 3. Sziasztok! Ma reggel a "Motorelektronika ellenőrző lámpa" nem aludt ki a gyújtás ráadásakor, indítás után viszont egyből kialudt. Tudtok erről valamit, hogy ez hiba lenne? Köszi. ui: Ez egy y17dti 2004-es, 150.000km van benne.
 4. Sziasztok! Az van, hogy júliusban kiruccanunk Horvátországba. Ez oké, de az autóm (17ydti 2004 150.000km) miatt aggódok egy kicsikét. Kuplung még gyári benne, nem tudom mi a hibajelensége csak azt halottam, hogy ilyenkor már ildomos cserélni. Nemrég észrevettem, hogy a reggeli indítás előtt amikor ráadom a gyújtást, nem világít az olajnyomás kontrollámpa, vagy párat villog. Indítás után rendben van, és hallom is amikor felmegy az olajnyomás. Elég érdekes. Meg egyáltalán mi az amit még át kellene nézni? Köszi előre is, Zsolt.
 5. Fűtés van, és 60km-er után sem mozdult a mutató. Még nem zártam ki semmit sem, ezt ma délelőtt észleltem.
 6. Sziasztok! Van egy problémám, hátha valaki tud...... Y17dt vízhőfok műszer nem mutat semmit. Először azt hittem, hogy lassan melegszik, de egy hosszabb út alatt sem mozdult ki a mutató. Ez szoftveres hiba lenne?
 7. Sziasztok! Van egy problémám, hátha valaki tud...... Y17dt vízhőfok műszer nem mutat semmit. Először azt hittem, hogy lassan melegszik de egy hosszabb út alatt sem mozdult ki a mutató. Ez szoftveres hiba lenne?
 8. Sziasztok! Tervezek egy vonóhorog felszereltetést, a kombi G astrámra. Van valakinek tapasztalata? Esetleg okos tipp? Előre is köszi. Valaki említette, hogy ha "ken bussz" (ami nem tudom hogy mi) rendszerű az autó, akkor az elektromos csatlakozó majd 20,000 ft,
 9. Sziasztok! Tervezek egy vonóhorog felszereltetést, a kombi G astrámra. Van valakinek tapasztalata? Esetleg okos tipp? Előre is köszi. Valaki említette, hogy ha "ken bussz" (ami nem tudom hogy mi) rendszerű az autó, akkor az elektromos csatlakozó majd 20,000 ft,
 10. Köszönöm, de Zuglóban van egy kapcsolatom. 20-25e jav. költséget mondott.
 11. Köszönöm. Beszélek a szerelővel, hogy mit cserél "(fesz. szab+diódahíd)".
 12. Már elvittem egy autóvillanyászhoz. Megmértem a töltést, ami nincs, tehát generátor javítás lesz. Útközben nem ment a szervóm. Olvasgattam korábbi leveleket, és lehet hogy a kettőnek köze van egymáshoz? Most már csak a jav. költség érdekelne. Mibe szokott egy ilyen művelet fájni?
 13. OK: Töltök annyit az aksin hogy beindítsam. Megmérem hogy mennyit tölt alapjáraton. Akkor mit csinálok (sok- kevés a töltés)?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.