Jump to content
OPEL FÓRUM

1.2 gcc

Forummember
 • Content Count

  576
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About 1.2 gcc

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 02/07/1987

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  távol kelet

MOTE clubcard

 • City
  távol kelet
 1. Üdv cartársak! :) néhány év után visszatértem közétek és remélem sokat tudok majd a fórumon lógni :) Az idő során lelkesedésem nem csökkent az autó illetve tuning iránt azóta is folyamatosan fejlesztem a gépet :) Szép estét nektek ! 1.2 gcc
 2. Valakinek nincs elado elso toldat astra g re?
 3. Na hát nincs valami szuper állapotban a kocsim, kiegyenlitőtartályból szivárog a víz, kivillogtattam egy hibakódot 0136 lamdaszonda funkció rendellenesség, meg lehetne sorolni,,
 4. ma vettem észre, hogy elfolyik a hűtőfolyadék a kiegyenlitőtartályból. A héten megnézetem szerintem...
 5. Sziasztok!A műszerfal , középkonzol valamint a fűtésszabályozók izzóit szeretném kékre cserélni! Hány db izzó kell hozzá és kb. mennyibe kerülnek az izzók hozzá?
 6. Sziasztok! Sport légszűrője van valakinek az autójában? Érdemes belerakni 1.2-es mocihoz? Mi az előnyei és hátrányai? Az autó hangja valóban sportosabb lesz ?
 7. Nekem is szokta néha csinálni! Próbáld ki azt, hogy erőteljesen meghúzogatod az összes biztonsági övet, lehet csak meg van szorulva! Nekem utána nem világít!
 8. elől kompletten szinte mindent ki kellett cserélni! alkatrész 41.000 szerelés majdnem 30.0000 Ft. :D Műszaki 21.000 Ft.
 9. Megcsináltattam a fútóművet 70 rugóért, és le is műszakiztattam a gépet! :D
 10. Na nekem is ugyanez volt a probléma! Egyik sem világított! Tegnap csináltam meg, elég sz..r, hogy az egész középkonzolt meg kellett hozzá bontani és óvatosan kell nagyon! Kb. 25 perc alatt megcsináltam, és nekem 2 db izzó volt!
 11. Akkor még jól jártál én picit drágábban szereztem be!
 12. Irmscher feliratú matricát szeretnék venni a küszöbökre, fehér vagy szürke színben kb. 120 cm x 15 cm nagyságban. Lehet valahol csináltatni vagy venni ilyet? Ilyesmit!
 13. Nekem ilyen van a kocsiban. Én 9000 Ft.-ért vettem, viszont nagyon jó választás volt.. Nekem nagyon tetszik, és engem konkrétan nem vakít és este sem zavar, néha felcsillan a közvilágítás fénye rajta de abszolút nem zavaró..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.