Jump to content
Sign in to follow this  
forumadmin

Fórum működés - hibabejelentő -

Recommended Posts

Kérek minden fórummal kapcsolatos hibát itt jelezni. Csak a fórummal müködésével kapcsolatban!

Technikai jellegű kérdéseket ne ide írjátok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

privi írásnál ezt írja ki:

Ran into problems sending Mail. Response: 554 : Relay access denied

DEBUG MODE

Line : 152

File : smtp.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
privi írásnál ezt írja ki:

Ran into problems sending Mail. Response: 554 : Relay access denied

DEBUG MODE

Line : 152

File : smtp.php

A hiba megoldva. Én okoztam, mert reszelgetem a rendszert.

Az ilyestmit majd 22h után fogom legközelebb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nálam is privi üzikkel van a gond, megírom és a kimenő fiókban marad, nem küldi el a rendszer, kezdetekben még jól csinálta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nálam is privi üzikkel van a gond, megírom és a kimenő fiókban marad, nem küldi el a rendszer, kezdetekben még jól csinálta.

addig van a kimenőben, amíg a címzett el nem olvassa

ez nem hiba

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nekem van 1 érdekes problémám a weblappal.

A tartalomjegyzéket böngészve kiszúrom, hogy van új hozzászólás a Kadett-Ascona topikban. Belemegyek, és már nem ott van az új hozzászólás, hanem mindig Gabó az Ascona topikban válaszol Today egy szétesőfélben lévő Ascona gazdájának. Olyan, mintha ott megállna az idő, és ha belemegyek a topikba, akkor sem változik.

Ha viszont közvetlenül a tartalomjegyzékből megyek bele pl az E Kadett topikba, akkor semmi baj nincs, de amint visszalépek a Kadett-Asconába, megint visszaáll a naptár és eltűnnek az új hozzászólások.

Jó mi :?: :?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sziasztok!

Nekem az Avatar feltöltéssel van gondom! Milyen géppel csináljak az autómról képet ami belefér a keretekbe? Sem a fgépemmel sem a telefonommal készített kép nem megfelelő!

:evil:

Gyugyó

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sziasztok!

Nekem az Avatar feltöltéssel van gondom! Milyen géppel csináljak az autómról képet ami belefér a keretekbe? Sem a fgépemmel sem a telefonommal készített kép nem megfelelő!

:evil:

Gyugyó

Küldd el a képet, amit szeretnél az avatar-ban látni és én átméretezem.

kepoptimalizalasa@freemail.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Küldd el a képet, amit szeretnél az avatar-ban látni és én átméretezem.

kepoptimalizalasa@freemail.hu

KöszI ;) Már küldöm is?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Küldd el a képet, amit szeretnél az avatar-ban látni és én átméretezem.

kepoptimalizalasa@freemail.hu

Bocsánat, rosszul írtam :oops:

kepoptimalizalas@freemail.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mélykék ha gondolod létrehozhatunk neked egy kep@opelklub.hu mail címet is....

Az jó lenne ;)

Kicsit hosszúúúúúúúú a "kepoptimalizalas", mint a példa mutatja reális esély van arra, hogy elírom a mail címet.

Még valami.

gyugyo azért nem tudta feltölteni az avatar képet, mert kicsit nagyobb volt, mint a fórumon - avatarban- megjeleníthető 120pixel X 120pixel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Az jó lenne ;)

Kicsit hosszúúúúúúúú a "kepoptimalizalas", mint a példa mutatja reális esély van arra, hogy elírom a mail címet.

Még valami.

gyugyo azért nem tudta feltölteni az avatar képet, mert kicsit nagyobb volt, mint a fórumon - avatarban- megjeleníthető 120pixel X 120pixel.

Sikerült "lefaragnod" belőle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

van egy olyan problémám, hogy néha az opelforum.hu nem hajlandó bejönni, ill. az emilezés se műxik... általában 1, max 2 percre... IEvel és mozillával is tapasztaltam ezt...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Miért nem látom már hetek óta a személyes galériákban a megnevezéseket? Csak a beírt adatok látszanak....

Megnevezések ?

A megjegyzésekre gondolsz ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
van egy olyan problémám, hogy néha az opelforum.hu nem hajlandó bejönni, ill. az emilezés se műxik... általában 1, max 2 percre... IEvel és mozillával is tapasztaltam ezt...

Ezt sajnos én is tapasztaltam, de lehet hogy a hiba a mi készülékünkben van...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Megnevezések ?

A megjegyzésekre gondolsz ?

Mikor a profilodban töltöd ki az autód adataid vagy a tuningokat, csak a beírt adatok látszanak, a megnevezések nem. Pl. "gyorsulás" "külső tuning" stb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igem , mivel módosítottam pár dolgot mielött elmentem szabira. Az egész autóm adatait át fogom dolgozni, de picit később nem volt időm befejezni. Az ilyen írányú bejelentések már nem szükségesek dolgozok rajta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.