Foghorn

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  70
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

3 Semleges

Foghorn névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő
 • Születésnap 1973-05-07

Város, Autók

 • Autó(k)
  Opel Vectra B Caravan 1.6 16v X16XEL
 • Város
  Üllő

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

Legutóbbi látogatók

549 profile views
 1. Köszönöm!
 2. Sziasztok! Akad a gyújtáskapcsoló. Ki kéne cserélnem a betétet, de akkor mi lesz a többi zárral?
 3. A profil képemen még sokkal jobban állt.
 4. Ezt akkor nem vettem észre, sajnos este volt... Nem, hibátlan volt addig, míg le nem bontottam. Bocsánat, a helyén volt nagyjából... Akkor láttuk, hogy a lámpa alatti fekete merevítő műanyag hiányzik a lökhárítóból. Azóta -kb szűk 2 év- deformálódott, ott fekszik fel a fémre. Azon az oldalon forrasztanom kellett a belső csúsztatós műanyag fület, hogy vissza tudjam rakni. Feszültség van, az első kereszttartó ferde, klíma ventilátor is beleért, amíg a kezembe nem került. Jó nagyot kapott valamikor.... Egyszer sikerült viszonylag szépen felrakni egy kóklernek, addig tartott, amíg nekem hozzá kellett nyúlni a lámpához és ködlámpához. Azt csodálom, hogy nem rohadt el, mert a sárvédő mögött nem volt lekezelve, vakrozsda volt rajta.
 5. A lökhárító már ezért deformálódott el a nyári melegben... a hűtőmaszk aljánál és tetején is látható eltérés. Ebből a lámpából még az állító motor is hiányzik.
 6. Sziasztok! Miután annó megvettem a kocsit, rájöttem, hogy törött volt. A jobb első lámpa javításakor elpattantak a lökhárító tartók, vissza preparálás nagyon nehéz volt, egy újnyi rés mindig marad a lámpa alatt. Ki kéne húzatni??
 7. Sziasztok Fórumtársak! Két kérdésem van: -kb. 1 éve cseréltem a TID-et, azóta kikapcsolt rádiónál a dátum helyett a "Program" felirat látható. Volt, aki a számgomb kombinációs megoldást javasolta a helyreállításhoz, de az csak a karakterek számát változtatja. Most -miután lefingott az akku a hidegben-, óra beállításnál tökéletesen mutatta a dátumot, tehát nem a karakterek száma a bibi. Mi a teendő? -Mivel újra használni fogom mindennapiként a családi Vekit, bosszant, hogy nem zárja le a tanksapkát a központi zár. Kivettem a szerkezetet, a vezetéken jön a nyitó-záró feszültség, tehát maga a szolenoid pusztult le a mechanikában. De mi a frász tud abban lehalni? Persze nem igazán szétszedhető műanyag háza van. Tud valaki egy ilyen szerkezetet nélkülözni? Üllő környéke előnyben...
 8. Kőszííí...
 9. Érdekes dolgot tapasztaltam, amikor 1 hete be kellett bikáznom az autót. Amikor beindult, az EGR környékén kékes, kétütemű szagú füst szállt fel. Honnan jöhetett, ha a rendszer elvileg zárt? Repedt lenne a visszavezető cső?
 10. Szerintem sem, de ezt írtam is feljebb. Egy próbát megér.
 11. Ez jó! Írhattad volna előbb is...
 12. Így van. Viszont ez az üvegszálas erősítésű műanyag nem igazán ragasztható önmagában. Emiatt nem választottam a régi szörfdeszka tuning megoldást, a két komponensű epoxi ragasztót szódabikarbóna erősítésével, mert az elválik erről. A pillanatragasztó legalább nem, de sok kell belőle hogy jól tartson. A baj az -mint a bringádnál is-, hogy nagyon rideg. Ennek a "lumbar supportnak" az ára bowdenestül majdnem 60 ezer. Az ülés csere+kárpit szín+légzsák+beszerzés problematikáját most nem ecsetelném... Tehát marad ez, tekerhetés nélkül, közép állásban hátha jó lesz.
 13. Aki hasonló problémával küzd mint én, esetleg ez segíthet. A TC filléres neppertrükk rovatából merítve megragasztottam a deréktámasz merevítőjét. http://totalcar.hu/magazin/technika/2016/03/27/ragasztotuning/
 14. Halihó! Mit jelenthet, ha láthatóan terpeszt kicsit a kocsi segge? Minden gyári.
 15. Üdv! Érdekelne, hogy létezik-e tökéletesen törlő hátsó kombi ablaktörlő? Vagy a 4. típust próbálom, eddig ez a legjobb, de függőlegesen ez sem képes követni az ablak görbületét. Próbálok képet csatolni... http://kepfeltoltes.hu/view/161030/IMG_20161030_122729_www.kepfeltoltes.hu_.jpg