Jump to content

Foghorn

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  70
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

3 Semleges

Foghorn névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő
 • Születésnap 1973-05-07

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Vectra B Caravan 1.6 16v X16XEL
 • Város
  Üllő

Legutóbbi látogatók

722 profile views
 1. Foghorn

  Elektromos

  Köszönöm!
 2. Foghorn

  Elektromos

  Sziasztok! Akad a gyújtáskapcsoló. Ki kéne cserélnem a betétet, de akkor mi lesz a többi zárral?
 3. Foghorn

  Karosszéria

  A profil képemen még sokkal jobban állt.
 4. Foghorn

  Karosszéria

  Ezt akkor nem vettem észre, sajnos este volt... Nem, hibátlan volt addig, míg le nem bontottam. Bocsánat, a helyén volt nagyjából... Akkor láttuk, hogy a lámpa alatti fekete merevítő műanyag hiányzik a lökhárítóból. Azóta -kb szűk 2 év- deformálódott, ott fekszik fel a fémre. Azon az oldalon forrasztanom kellett a belső csúsztatós műanyag fület, hogy vissza tudjam rakni. Feszültség van, az első kereszttartó ferde, klíma ventilátor is beleért, amíg a kezembe nem került. Jó nagyot kapott valamikor.... Egyszer sikerült viszonylag szépen felrakni egy kóklernek, addig tartott, amíg nekem hozzá kellett nyúlni a lámpához és ködlámpához. Azt csodálom, hogy nem rohadt el, mert a sárvédő mögött nem volt lekezelve, vakrozsda volt rajta.
 5. Foghorn

  Karosszéria

  A lökhárító már ezért deformálódott el a nyári melegben... a hűtőmaszk aljánál és tetején is látható eltérés. Ebből a lámpából még az állító motor is hiányzik.
 6. Foghorn

  Karosszéria

  Sziasztok! Miután annó megvettem a kocsit, rájöttem, hogy törött volt. A jobb első lámpa javításakor elpattantak a lökhárító tartók, vissza preparálás nagyon nehéz volt, egy újnyi rés mindig marad a lámpa alatt. Ki kéne húzatni??
 7. Foghorn

  Elektromos

  Sziasztok Fórumtársak! Két kérdésem van: -kb. 1 éve cseréltem a TID-et, azóta kikapcsolt rádiónál a dátum helyett a "Program" felirat látható. Volt, aki a számgomb kombinációs megoldást javasolta a helyreállításhoz, de az csak a karakterek számát változtatja. Most -miután lefingott az akku a hidegben-, óra beállításnál tökéletesen mutatta a dátumot, tehát nem a karakterek száma a bibi. Mi a teendő? -Mivel újra használni fogom mindennapiként a családi Vekit, bosszant, hogy nem zárja le a tanksapkát a központi zár. Kivettem a szerkezetet, a vezetéken jön a nyitó-záró feszültség, tehát maga a szolenoid pusztult le a mechanikában. De mi a frász tud abban lehalni? Persze nem igazán szétszedhető műanyag háza van. Tud valaki egy ilyen szerkezetet nélkülözni? Üllő környéke előnyben...
 8. Foghorn

  Motor

  Kőszííí...
 9. Foghorn

  Motor

  Érdekes dolgot tapasztaltam, amikor 1 hete be kellett bikáznom az autót. Amikor beindult, az EGR környékén kékes, kétütemű szagú füst szállt fel. Honnan jöhetett, ha a rendszer elvileg zárt? Repedt lenne a visszavezető cső?
 10. Foghorn

  Általános műszaki problémák!

  Szerintem sem, de ezt írtam is feljebb. Egy próbát megér.
 11. Foghorn

  Általános műszaki problémák!

  Ez jó! Írhattad volna előbb is...
 12. Foghorn

  Általános műszaki problémák!

  Így van. Viszont ez az üvegszálas erősítésű műanyag nem igazán ragasztható önmagában. Emiatt nem választottam a régi szörfdeszka tuning megoldást, a két komponensű epoxi ragasztót szódabikarbóna erősítésével, mert az elválik erről. A pillanatragasztó legalább nem, de sok kell belőle hogy jól tartson. A baj az -mint a bringádnál is-, hogy nagyon rideg. Ennek a "lumbar supportnak" az ára bowdenestül majdnem 60 ezer. Az ülés csere+kárpit szín+légzsák+beszerzés problematikáját most nem ecsetelném... Tehát marad ez, tekerhetés nélkül, közép állásban hátha jó lesz.
 13. Foghorn

  Általános műszaki problémák!

  Aki hasonló problémával küzd mint én, esetleg ez segíthet. A TC filléres neppertrükk rovatából merítve megragasztottam a deréktámasz merevítőjét. http://totalcar.hu/magazin/technika/2016/03/27/ragasztotuning/
 14. Foghorn

  Futómű, gumik, felnik

  Halihó! Mit jelenthet, ha láthatóan terpeszt kicsit a kocsi segge? Minden gyári.
 15. Foghorn

  Általános műszaki problémák!

  Üdv! Érdekelne, hogy létezik-e tökéletesen törlő hátsó kombi ablaktörlő? Vagy a 4. típust próbálom, eddig ez a legjobb, de függőlegesen ez sem képes követni az ablak görbületét. Próbálok képet csatolni... http://kepfeltoltes.hu/view/161030/IMG_20161030_122729_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.