Jump to content
 • bejegyzés
  5
 • hozzászólás
  1
 • megtekintés
  6.134

Blog szerzői0 Hozzászólás


Recommended Comments

Nincsenek hozzászólások

Szeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés


 • Legújabb Blog bejegyzések

 • Képek

 • Hozzászólások

  • Erre a pontra nem is gondoltam. A gumisom és egy szerviz inkább a lengőkar alatt, illetve a bölcső alatt javasolt emelni keményfa vagy gumi közdarabbal. Inkább ezeken a részeken emelném és a gyári emelési pontnál (a küszöb alatti lemez élnél) bakolnám alá hosszú gumitéglával. Azon a részen gondolom a legbiztonságosabbnak felültetni az alját. Az egyik oldal után a másik oldalon is emelném, ekkor billen a kaszni oldalirányban is, de stabil kell maradjon a már felbakolt ponton. A pirossal jelölt, kifényesedett részeken emelhették csápos emelővel? A küszöb műanyagja alá szokták tolni a korongokat (enyhén behajlítva azt), csak a pontos helyet próbálom kideríteni. (Nem biztos, hogy minden szervizben mindig pontosan ugyanoda tették az emelőt.)
  • Ez sajnos a rosszabbik fajtából való, z22yh ismertebb nevén, 2.2 direct! Igen , úgy csináltam de semmi! Nah majd ráfeszülök újra, vagy megprobálom gépre rakatni, mert jelenleg nem járóképes!  
  • Köszönöm! Beszéltem velük és úgy emlékszem a homoknál durvább szemcsével szórnak, amit nem ajánlott felnire. A kisállomás környékén az Uniteam Kft 2-3 hetes határidővel vállalta volna homokszórva, porfestve, magas árat mondott a komplett munkára (32 ezer forintra emlékszem). Az Ágoston Porfestőnél kötöttem ki. Homokszórót is ajánlottak egyből, aki onnan azonnal elvitte a felniket Szigetvár mellé, majd két nap múlva visszavitte és pár órán belül kész volt. Két rétegben csinálták (szürke alapozó + fekete befejező réteg). Az egész 22 ezer forintba került. Szinte tökéletes lett (egy-két helyen kosz került bele, de nem vészes). Az egyetlen szépséghibája a túl nagy rétegvastagság. Nagyon nehezen mentek fel a kerekek az agyakra, az agyak egyből letolták róla a porfestést középen. Az első felnivel való megszenvedés után a maradék három felninél az agy felfekvő részére zsírt tett a gumis. A porfestés tartósságáról majd később tudok nyilatkozni. De szerintem a gyári, vékony festésnél nincs jobb, csak arra szakembert nem lehet találni...
  • Sziasztok,   nyáron cseréltettem a hűtőcomputert (gyári újra) mert a hűtőventit nem indította és hibakódozott  és most meg hűtéshibakódot dobál nekem: OPCOM ezt mondja: Engine: P1530 - A/C Clutch Relay Voltage Low (Air Conditioning) Engine Cooling Module: 00057 - A/C Cutoff Request, no Signal Ha bekapcsolom a klímát ég ugyan a visszajelzője, de mindta nem indulna el a kompresszor és a hűtőventi sem. Törölni nem engedte az ECM-ből a hibát csak az Engine-ből, de az is visszajön inditáskor ujból és a műszerfalon is folyamatosan világit a hűtéshiba lámpa Mi lehet a gond? 2001' Astra G Z16XE köszi!
  • Ugyan OFF a márka, de szerintem ezek az autótulajdonosok ma már másként vélekednének a fogyogató hűtővíz és az eltűnő motorolaj kérdésköréről.... https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2018/11/05/mitol_doglik_a_ford_ecoboost/ https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2018/11/08/igy_doglik_meg_a_ford_ecoboost/ű Ui:  Egyes szíjas vezérlésű motoroknál (pl. Z16XE) ahol a vízpumpa a vezérlés része, egy elszálló vízpumpa okozta galiba komolyan le tudja ám rántani a családi költségvetést.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.