Jump to content

OPEL karosszériában ,OPEL motorral megdőlt egy itthoni gyorsulási csúcs!


forumadmin

Szia Ernő! Gratulálok a hétvégi eredményedhez! Pár szóba bemutatkoznál nekünk? Mikor kezdtél autókkal,illetve gyorsulással foglalkozni?

2006. óta vagyok Opel tulajdonos,  konkrétan egy 1.2-es G Astra boldog gazdájaként -pontosan két hétig.  Azóta megfordult alattam jó pár benzines és dízel autó is, de márkahű maradtam. A gyorsulás egy spontán taszári majális alkalmával /2015./ szippantott magával, amikor az Astra H OPC-mel indultam amatőrként először. Azóta a legtöbb versenyen részt veszek most már épített autómmal.

large.bertok6.jpg.1583c06715bc65f7a6fc40

 

Gratulálunk a 11,633 mp-es idődhöz ,gondolom tisztában vagy vele hogy megdöntöttél OPEL karosszériában ,OPEL motorral egy elég régi 402 méteres csúcsot amit Udvaros Lajos tartott 11.700 másodperccel ez idáig.Miként értékeled ezt az időeredményt és szerinted fogsz ennél jobb időt is menni?

Az autóm folyamatos építés alatt van, idei első eredménynek elégedett vagyok. Mivel a döntő kört lefutni nem tudtam benzinellátás probléma miatt, ezért módosítottunk rajta. Bízom benne, hogy a közeljövőben tudom tartani vagy akár javítani is ezt az időt.

large.bertok2.jpg.3d6e51f47c83c2d019b975

Bemutathatnád az autódat is ha nem titok,pár szakmai információra sokan kíváncsiak lennének.

Dióhéjban egy Z20LEH blokk verseny dugókkal és hajtókarokkal,  sok más széria alkatrésszel, valamint megspékelve egy kis sufni tuninggal. 

large.bertok3.jpg.5b4b7a6b12b3c3b85049ca

Család mit szól a hobbydhoz? Képeken láttuk hogy vannak gyermekeid,ők is szeretik az autó sportot?

A család örül, élvezi a benzingőzt és az udvari burnoutokat… A szomszédok kevésbé. A fiúk roppant büszkén mutogatják a kocsiról és a kupáról készült képeket a suliban. Párom hősiesen viseli a megpróbáltatásokat: pecsenyére sül a versenyeken, pszichésen támogat - mivel az autókhoz nem ért és biztat, hogy inkább ez, mint a kocsma! Ő is belekóstolt a dologba, de állítása szerint nem érzi a feelinget.

bertok.jpg

Köszönjük hogy a rendelkezésünkre álltál és sok sikert kívánunk neked a jövőben is!Figyelni fogjuk az eredményeidet!

 

riporter: László Zoltán
válaszok: Bertók Ernő

Módosítva : forumadminVisszajelzések

Recommended CommentsSzeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.