Jump to content

Atchen

Forummember
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Atchen

 • Rank
  Újonc
 • Birthday 01/22/1982

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra F Classic "tuning" alatt
 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

1,056 profile views
 1. X20XEV - C20XE kérdésemre tud Valaki választ adni???
 2. Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy az X20XEV blokkra fel lehet tenni a C20XE hengerfejet??? Ha igen át kell alakítani valamit? Milyen változást hozhat? Köszi a válaszotokat!!!
 3. Atchen

  Motor

  Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy az X20XEV blokkra fel lehet tenni a C20XE hengerfejet??? Ha igen át kell alakítani valamit? Milyen változást hozhat? Köszi a válaszotokat!!!
 4. Atchen

  Futómű

  Sziasztok! Rugó kérdésben kihez fordulhatnék???
 5. nem. egy x14nz sima w1102-es órával át lett építve c14se-re fordszámmérős km órát is kapott szintén w1102-est. csak motorfékezés utáni kuplung kinyomáskor áll le, ha simán felgyorsítok és kinyomom akkor ketyeg tovább szépen és csak a 24 es hibát dobja: sebességérzékelő erre mondták, hogy cseréljem az órát w1111-esre és akkor megszűnik a gond...
 6. a régivel se volt jó az is w1102-es volt, de most az ecu is más az x14nz ecuval semmi baj nem volt a w1102-es órával át lett építve és most SE ecu van bent és w1102 ugyanúgy
 7. mi történik ha egyszerre megnyomom a két gombot? Mit kell látnom? eddig w1102-es volt, de nem láttam rajta jeladót, meg a 24-es hibakód a sebességérzékelő szóval nem tudom, de már nagyon meg szeretném oldani, mert egy héten belül születik a Kisfiam!!!
 8. A következő probléma adódott... C14SE motor, ha felgyorsítok, kinyomom a kuplungot és úgy fékezek, semmi gond. DE! Ha motorfékezek és utána nyomom be a kuplungot akkor leáll... Alapjárati motort kicseréltük újra, de a hiba fennáll!!! W1102-es km óra volt benne, és most is olyan van csak ford számmérős... Ebben állítólag nincs útszakasz jeladó! Mondták hogy az se-be w1111-es kell útszakasz jeladós, mert azért van ez az egész!? Hibakódra a 24-est dobja a sebességérzékelőt Ötlet?
 9. Atchen

  Elektromos

  Sziasztok Guruk! A következő probléma adódott... C14SE motor, ha felgyorsítok, kinyomom a kuplungot és úgy fékezek, semmi gond. DE! Ha motorfékezek és utána nyomom be a kuplungot akkor leáll... Alapjárati motort kicseréltük újra, de a hiba fennáll!!! W1102-es km óra volt benne, és most is olyan van csak ford számmérős... Ebben állítólag nincs útszakasz jeladó! Mondták hogy az se-be w1111-es kell útszakasz jeladós, mert azért van ez az egész!? Hibakódra a 24-est dobja a sebességérzékelőt Ötlet?
 10. Atchen

  Motor

  Minden müködik, kigyullad a check lámpa, leáll, ha újraindítom semmmi...
 11. Atchen

  Motor

  Sziasztok Guruk! A következő probléma adódott... C14SE motor, ha felgyorsítok, kinyomom a kuplungot és úgy fékezek, semmi gond. DE! Ha motorfékezek és utána nyomom be a kuplungot akkor leáll... Alapjárati motort kicseréltük újra, de a hiba fennáll!!! Valaki tudna ebben segíteni???
 12. Sziasztok Guruk! A következő probléma adódott... C14SE motor, ha felgyorsítok, kinyomom a kuplungot és úgy fékezek, semmi gond. DE! Ha motorfékezek és utána nyomom be a kuplungot akkor leáll... Alapjárati motort kicseréltük újra, de a hiba fennáll!!! Valaki tudna ebben segíteni???
 13. az óra hátlapján lévő kis torx csavarok?
 14. és le kell szerelni valamit hozzá?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.