astra Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 sziasztok! meg tudná valaki mondani,hogy a cdti és dti között mi a külömbség?-a teljesítményt tudom!- ez is isuzus?és melyik a beválltabb,megbízhatóbb? ja és még 1 kérdés:milyen moci oil való az 1,7 dti-be gyárilag? I S U Z U..............
paja Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 DTI: ez a klasszikus, adagolós CDTI: common rail azaz közös nyomócsöves, korszerű rendszer Lehet, hogy elfogult vagyok, de a CDTI-t sokkal megbízhatóbbnak tartom. Erre azért ne vegyél mérget... :) A Dti-nek is az elektronika a gyenge pontja...
ENDYKA Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 Erre azért ne vegyél mérget... :) Még 1 elfogult! Y17DTL rulez :)
paja Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 Annyira elfogult vagyok, hogy biztos ami biztos vettem 1 F astra X17Dtl-t.... :D Ebben csak a generátor és az önindító az elektrika a motortérben.... :lol: :lol: :) :) :)
ENDYKA Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 Na igen tapasztalat, minnél több a kütyü meg a technika, annál több a szívás is a géppel. Bezzeg fater régi Daciájában csak a kábeleket kellett egyszerre jó erőből megrángatni és már indult a gépsas. :) :) Olyan volt, mintha lovat tartottunk volna..kellett a noszogatás, meg verni kellett mint szódás a lovát! :)
astra Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Erre azért ne vegyél mérget... :) A Dti-nek is az elektronika a gyenge pontja... az igaz de ha idöben elkapod akkor minden ok.........
wessz Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 az igaz de ha idöben elkapod akkor minden ok......... mit jelent az ha időben elkapod??? Miért kifut az ajtón? :)
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Na igen tapasztalat, minnél több a kütyü meg a technika, annál több a szívás is a géppel. Na többek között ezért sem tetszik a H astra! :)
paja Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Tetszene az ha 1 Dezső szív dobogna benne.... :) :) :)
astra Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 mit jelent az ha időben elkapod??? Miért kifut az ajtón? :) csak annyit hogy az elsö jelre megnézeted akkor megtudod uszni a nagyobb kiadást
ROLÓ Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 csak annyit hogy az elsö jelre megnézeted akkor megtudod uszni a nagyobb kiadást so-so.... :)
wessz Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 csak annyit hogy az elsö jelre megnézeted akkor megtudod uszni a nagyobb kiadást mondjál példát most lemaradtam meg motoorkodot is...
astra Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 mondjál példát most lemaradtam meg motoorkodot is... y17dti moci nekem az volt a tünet hogy 2x leállt majd jötta tech 2 meg a cstik szemrevételezése és mindjért megtaláltuk a gasoilkutat
ROLÓ Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 y17dti moci nekem az volt a tünet hogy 2x leállt majd jötta tech 2 meg a cstik szemrevételezése és mindjért megtaláltuk a gasoilkutat Van amit szemmel veréssel és ráolvasással sem tudsz meggyógyítani :)
wessz Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 y17dti moci nekem az volt a tünet hogy 2x leállt majd jötta tech 2 meg a cstik szemrevételezése és mindjért megtaláltuk a gasoilkutat MERT IS HOGY?
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Tetszene az ha 1 Dezső szív dobogna benne.... :D :) :) Inkább dezsőbe kellene egy machanikus adagolóval a tádé moci! :)
astra Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 MERT IS HOGY? ha visszaolvasol akkor megtalálod a választ ..............20-30oldal között gondolom .........
astra Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Van amit szemmel veréssel és ráolvasással sem tudsz meggyógyítani :) az ok. de ha van 1 jo szer. akkor nincs mitöl félni NA DE MIRE AZT MEGTALÁLOD ??
wessz Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 az ok. de ha van 1 jo szer. akkor nincs mitöl félni NA DE MIRE AZT MEGTALÁLOD ?? hát igen nehéz leirnod....
Levin01 Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 1.7Dti-hez melyik típusú és márkájú motorolaj a legideálisabb? KInek mi vált be a legjobban? Melyik benzinkút gázolaja a legjobb a motornak? ( Shell, OMV, JET, MOl, esetleg valami más)? Még a Vectrához vettem új olajszűrőt de már nem használtam fel. Ugyan ez a féle jó az 1.7Dti-re mint a 2.0 16v benyásra?
ENDYKA Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 A gyári GM-et hanyagold szerintem: én speciel csak Mobil 1 Protection Formula-t rakok a gépbe, de azt is 10-12 ezrenként leeresztjük. valamint minden alkalommal cserélünk olaj-levegő-pollen-meg gázolaj szűrőt is. kétségtelen, hogy nem olcsó, de a kényeztetés hosszú távon kifizetődik, ez a tapasztalat! tankolás: nekem az ÖMV("a liblinty"), de szoktam Jet-re is járni. Nállam a Shell felejtős: rosszak a tapasztalataim...
Levin01 Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 A gyári GM-et hanyagold szerintem: én speciel csak Mobil 1 Protection Formula-t rakok a gépbe, de azt is 10-12 ezrenként leeresztjük. valamint minden alkalommal cserélünk olaj-levegő-pollen-meg gázolaj szűrőt is. kétségtelen, hogy nem olcsó, de a kényeztetés hosszú távon kifizetődik, ez a tapasztalat! tankolás: nekem az ÖMV("a liblinty"), de szoktam Jet-re is járni. Nállam a Shell felejtős: rosszak a tapasztalataim... Köszi a választ! :) "olaj-levegő-pollen-meg gázolaj szűrő" ez a mutatvány mennyibe szokott fájni? A Mobil 1 olaj mennyibe kerül? (5L)
ENDYKA Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Köszi a választ! :) "olaj-levegő-pollen-meg gázolaj szűrő" ez a mutatvány mennyibe szokott fájni? A Mobil 1 olaj mennyibe kerül? (5L) Az olaj kb: 7-8 ezer ft. A szűrőkért 10-15ezer ft-ot szoktam fizetni..márkától függően..pollenszűrőt csak aktívszenest teszünk bele.
Rumcice Elküldve Február3, 2008 Elküldve Február3, 2008 Köszi a választ! Nagyon bizsergek, ígéretes autóra bukkantam! Dízel kombi hátul csak dobfékes volt vagy létezett tárcsafékes változat is? Elnézést a sok kérdésért, de itt csupa hozzáértő szakértő van :D Ez nem jött össze. Azt mondja, hogy majd postán elküldi nekem a törzskönyvet, csak fizessem ki és vigyem el a kocsit, még enged is plusszba 100 rugót. Mondom hohó, amíg nincs a kezemben a törzskönyv, addig elő se veszem a pénztárcámat. Legfeljebb együtt elmegyünk a bankba, vagy ahol a törzskönyv van. Akkor azt mondja, az kizárt, nincs üzlet. Mondom akkor helló szia. Normális az ilyen? Pedig az autó tényleg makulátlan volt... :) A fene egye meg... :) Vígasztalhatatlan vagyok... :) Amúgy tárcsafék volt rajta hátul, 2.0 DTI
Recommended Posts