Jump to content

Zachi

Forummember
 • Content Count

  3,226
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Zachi

 • Rank
  Astra G 1.7 CDTI Caravan (2003)
 • Birthday 06/11/1966

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Somogyország - Kaposvár

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra G 1.7 CDTI Caravan
 • City
  Kaposvár

Recent Profile Visitors

3,779 profile views
 1. Osztom véleményed! Már a kategorizálás is magáért beszél: Astra - kompakt autó Meriva - mini MPV Zafira - kompakt MPV Továbbá, ha figyelembe vesszük, hogy: Astra G Caravan és a Zafira milliméterre azonos padlólemezre épül, és hogy a Meriva a Corsa C padlólemezét használja, akkor könnyű belegondolni, hogy melyik mekkora.
 2. Jaja! Pont a főpróbát és a finomítást láttam! Meg a korrektül beépített xenon szettet! Csak te sem tudtad, hogy én vagyok az, én sem tudtam, hogy te vagy az! Bár nekem derengett valami, csak nem állt össze a kép! :D Imy! Biztos gyenge a szivattyúd, mert Balázs majdnem teljesen körbe tudta vele mosni az autót! :D Nekem meg beköszönt a bal első kerékcsapágycsere a jeladó hibájával. Hol van sebességmérés, hol nincs. Ennek függvényében az ABS hiba is virít. Aztán napokig, egy hétig minden oké, majd kezdi elölről. Néha még az álló autónál is kilibben a mutató 10-20 km/h-ig. Sajnos nem kábelhiba. :icon7:
 3. Nem is figyeltem! Van CDTI hátsó dobfékkel? :o Át lehet alakítani akár hátsóhíd cserével, akár a csonkállványtól kezdett újraépítéssel. Ez utóbbi az olcsóbb, de anyagköltséget nem tudok mondani. Mindkét esetben kézifékkötél csere kötelező. Bővebb információt a kereső használatával kapsz!
 4. Nem! Csak azonos vagy jobb besorllással!
 5. Fékpad!? :w00t: Az emelővel megemeled és kézzel megforgatod! :P
 6. Köszönöm nektek is! Jaj! A végén még elpirulok! :blush: Bár az érdem nem az enyém, hanem szüleimé. :wub: Meg is köszöntöttem őket! :icon1:
 7. Felkészültél? Mert te is meg fogod kapni a magadét! Pont mint én. :sick:
 8. Ha használnál kéziféket, akkor a kötél cseréjét javasolnám, de így inkább a féknyeregben a dugattyú hibájára tennék tétet.
 9. Köszönöm cartársak!
 10. Na, én ezen a részen feladtam a küzdelmet, pedig a kisebbik is már 12 éves lesz. :wacko: Miért van az, hogy - mint másoktól is hallom - mihelyst beszáll a gyerek az autóba, rögtön eszik, iszik, ... és nyomot hagy? :devlish: Pl.: morzsa mindenütt, még az üléslap alatt is. :angry:
 11. Feltöltési szintek, gumiabroncsok, érvényes biztosítás!
 12. És még valamit kihagytam! :blush: Astra F, G, H soha nem készült lengyel földön, viszont mindenhol értékesítették. A Classic szériát csak a lengyelek gyártják és (khmm...) korlátozott a piaci megjelenése. Remélem elég árnyaltan fogalmaztam.
 13. Nálad nincs egy matrica a tanksapkaajtó belső felén? Ott minden terheléshez megadják a megfelelő nyomást tengelyenként!
 14. Távol álljon tőlem, hogy bárkit megbántsak, de a Cl II a G Tes.. gazdaságos változata. Sajnos túl sok dolgot kispóroltak belőle a "jóárasítás" nevében. De erről már sok szó esett a fórumon. Ugyebár az "R" jelölést mondják hivatalosan Riviera-nak, rosszmájúan meg Reduced-nek.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.