Jump to content

toma2105

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  208
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

toma2105 last won the day on Szeptember 21 2017

toma2105 had the most liked content!

Hírnév

56 Segítőkész

toma2105 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1991-07-20

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra H Z19DTL Astra g 1.6 16v X16XEL , Lada 2105
 • Város
  Darány

Legutóbbi látogatók

856 profile views
 1. toma2105

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Üdv! Márkaszervízben megmondják 12.000 Ft-ért az összes kódot ami a kocsidhoz van. Forgalmi kell hozzá, meg hogy igazold, te vagy a tulaj. Máshogy nem tudod kideríteni.
 2. toma2105

  Zene

  Üdv! Tudnátok valakit ajánlani Pécs és környékén, aki fel tudná programozni a rádiómat? Beraktam egy CD70-et, CID kijelzővel, működik a rádió, és a CD része, de fogyasztási adatokat nem ír. Op-Com-al be lehet ezt állítani? és ha igen akkor hogyan? Ja és az hogy lehet hogy nem kért semmilyen kódot az új rádió? Csak rádugtam és működött.
 3. toma2105

  Általános műszaki problémák!

  A kérdése az volt hogy mennyire gáz hogy kitöredezett a tárcsából, és nem az hogy mennyire kopott a féktácsa/betét.Ezért rakta fel a képeket is.
 4. toma2105

  Általános műszaki problémák!

  Szerintem nagyon nem jó ötlet a féktárcsát ütögetni. Ki mond ekkora baromságot?? Remélem nem autószerelő volt. Így, hogy le törtek belőle darabok, mindenképp cseréld a tárcsát, és ne használd így a kocsit.
 5. toma2105

  Általános műszaki problémák!

  Üdv! Az előző astrám szórol szóra ugyan ezt produkálta. Rárugtam egyet a gázra nekem is beállt normálisra. Mindig tiszta volt a fojtószelep, egr kifordítva. Én sem jöttem rá sosem hogy mitől. Pedig annak idején én is megkérdeztem itt a fórumon,de sajnos nem lett rá megoldás. Én is kicseréltem az alapjárati motort, a lambdaszondát. De semmi. Már nincs meg sajnos. 270.000km-el adtam el. Szerettem. Sosem hagyott cserben.
 6. Nem tudom mennyit mész hosszabb távon, de szerintem hajtsd meg kicsit. Magasabb fordulaton 10-20km-t Lehet csak az a baja. Fojtószelepházat még meg lehet nézni Én pl az 1.6-os astrámmal 50-el mindig 3.ik ban mentem. Lakott területen igyekeztem mindig 2-3 ezres fordulaszám között tartani. Az a leg optimálisabb ezeknek a benzin motoroknak, és nem is fog többet enni. Egy próbát megér.
 7. Üdv! Melyik sebesség fokozatban mész 50-el?
 8. toma2105

  Általános műszaki problémák!

  Utána néztem. Tényleg írnak róla régi motoros fórumokon. Úgy látszik túl fiatal vagyok ehhez. :D Nem hallottam még róla.
 9. toma2105

  Általános műszaki problémák!

  Ilyes se hallottam még XD A tömítő anyagok Rolls Royce-a, a mama szilvalekvárja.
 10. toma2105

  Zene

  Rendben. Nagyon köszi! Ha meglesz a radió, és otthon leszek, megkeresem.
 11. toma2105

  Zene

  Sziasztok! Szeretném lecserélni a cd30-as rádiómat. Tudnék szerezni egy cd70- et. A baj hogy egyik rádiónak sem tudom a kódját. Megoldható valahogy a csere kódok nélkül?
 12. toma2105

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Rendben. Köszönöm! Egyébként szerintem regenerál, mert tegnap is csinálta. Ilyenkor füstöl, és megváltozik a kipufogó hangja, és ömlik a forróság az autó alól. De máshonnan nem veszem észre a regenerálást, mert a műszerfalon nem jelzi.
 13. toma2105

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Mindegy mostmár.. Lenne egy hosszabb utam kb 1000km. Szerinted okozhat bármi problémát ha, így megyek a kocsival? Pl regenerációnál? Ha haza jöttem kiveszem és megnézetem. De addig sajnos így kéne járnom.
 14. toma2105

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  A régi nincs már meg, meg amúgy sem tenném vissza mert szinte nem maradt rajta menet. Így is örülök hogy a részecskeszűrőben ép maradt a menet, gond nélkül be ment az új. Gondolod hogy a zsír új Febi alkatrész rossz lenne? Egyébként nem lehet ezt valahogy kimérni hogy normális értéket mutat-e?
 15. toma2105

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Azért kellett kicserélnem, mert lyukas volt a részecskeszűrő és a hátsó dob közötti cső, és le vettem mindkettőt hogy meghegesszem, és mielőtt levettem, ki akartam tekerni a szenzort, de annyira be volt rohadva, hogy teljesen lenyalta a menetet a szenzoron ahogy tekertem ki, és ezért kellett újat vennem, amúgy a régivel nem volt gond.Visszagondolva jobb lett volna az elektromos csatit széthúzni és azzal együtt levenni, de most már mindegy.. Nem akartam azt már visszarakni. De most hogy kicseréltem, dobja a hibakódot.... http://keptarhely.eu/view.php?file=20180820v00of7jqo.jpeg
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.