zozor Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Nyári B2 16" 7J felnik, Fulda Carat Progresso 205/55 gumikkal Hello Seth! Ezeknek a felniknek mi a márkája, típusa? Egy ilyenre, vagy valami hasonlóra szeretném majd egyszer cserélni a nyárin N29 típusúakat. B)
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Hello Seth! Ezeknek a felniknek mi a márkája, típusa? Egy ilyenre, vagy valami hasonlóra szeretném majd egyszer cserélni a nyárin N29 típusúakat. B) Passz, gyári GM felni, talán 99-es Elegance B2 vectrákon volt csak ilyen. Vaterán néha feltűnik 1 garnitúra belőle. erre csapj le! 36e a 4db gumival.... ennyiért ajándék főleg, hogy 50-60e körül szoktak ezek menni
Adam1 Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Passz, gyári GM felni, talán 99-es Elegance B2 vectrákon volt csak ilyen. Vaterán néha feltűnik 1 garnitúra belőle. erre csapj le! 36e a 4db gumival.... ennyiért ajándék főleg, hogy 50-60e körül szoktak ezek menni Arra azért számítson, hogy 1, max 2 éven belül gumicsere, ami nem áll meg 80-90 alatt B)
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Arra azért számítson, hogy 1, max 2 éven belül gumicsere, ami nem áll meg 80-90 alatt B) Az egy dolog de annyit a felni is megér gumi nélkül :D Adam0515: vámot kellett fizetni a futóműre?
spzoli Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Az egy dolog de annyit a felni is megér gumi nélkül B) Adam0515: vámot kellett fizetni a futóműre? Sztem németből jött, unión beül meg nincs vámosz. :D
Fort Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Arra azért számítson, hogy 1, max 2 éven belül gumicsere, ami nem áll meg 80-90 alatt B) Olyan 3mm-nél van a kopásjelző,erre 2-3 mm-t írnak,ami a jobb helyeken lehet 3mm!Az szerintem már kuka! A képen vajon a "karcos" felni van??
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Sztem németből jött, unión beül meg nincs vámosz. B) Igaz.... még unión belülről nem rendeltem :D Akkor minden ok :) Le a magyar boltokkal és éljen az ebay.de :( Annyiból lesz állítható futomű+komplett fék felújítás mint amennyibe csak a fék került volna itthon, ez azért nem mind :) De lehet még rendelek egy új klíma kompresszort is mert az is csak 50e :)
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Olyan 3mm-nél van a kopásjelző,erre 2-3 mm-t írnak,ami a jobb helyeken lehet 3mm!Az szerintem már kuka! A képen vajon a "karcos" felni van?? Meg kell nézni, a gumi grátisz hozzá, van de az árán szerintem nem változtat ellenben vaterán rengeteg 5mm körüli gumi garnitura van 20e körüli áron tehát megoldható olcsón a dolog. És mind írtam még gumi nélkül is jó ár, legutóbb 60eért ment el egy ilyen szett felni a vaterán 4mm-es gumikkal és mindegyiken van 1-2 karc...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Igaz.... még unión belülről nem rendeltem :D Akkor minden ok :) Le a magyar boltokkal és éljen az ebay.de :( Annyiból lesz állítható futomű+komplett fék felújítás mint amennyibe csak a fék került volna itthon, ez azért nem mind :) De lehet még rendelek egy új klíma kompresszort is mert az is csak 50e :) Azért itthon is megoldható sok minden, csak jó helyen kell keresni. B) Meg kell nézni, a gumi grátisz hozzá, van de az árán szerintem nem változtat ellenben vaterán rengeteg 5mm körüli gumi garnitura van 20e körüli áron tehát megoldható olcsón a dolog. És mind írtam még gumi nélkül is jó ár, legutóbb 60eért ment el egy ilyen szett felni a vaterán 4mm-es gumikkal és mindegyiken van 1-2 karc... Akkor én jó áron vettem. :) Mondjuk a karcok nem érdekelnek, hisz téli felninek van.
Fort Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Meg kell nézni, a gumi grátisz hozzá, van de az árán szerintem nem változtat ellenben vaterán rengeteg 5mm körüli gumi garnitura van 20e körüli áron tehát megoldható olcsón a dolog. És mind írtam még gumi nélkül is jó ár, legutóbb 60eért ment el egy ilyen szett felni a vaterán 4mm-es gumikkal és mindegyiken van 1-2 karc... A felni jó árban van,már ha "csak" karcos,de arra gondoltam hogy egy 2-3mm-es gumi ne legyen már árképző,bármilyen márka is,azzal csak munkád van,hogy leszedeted,másikat veszel,centíroztatod! A fékeket meg jól nézd meg honnan és kitől veszed az ebay-en! B)
Fort Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Azért itthon is megoldható sok minden, csak jó helyen kell keresni. :D Akkor én jó áron vettem. :) Mondjuk a karcok nem érdekelnek, hisz téli felninek van. Ne fogd vissza magad,merre keressük?Mind örülnénk egy olcsó áras boltnak... B)
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 A felni jó árban van,már ha "csak" karcos,de arra gondoltam hogy egy 2-3mm-es gumi ne legyen már árképző,bármilyen márka is,azzal csak munkád van,hogy leszedeted,másikat veszel,centíroztatod! A fékeket meg jól nézd meg honnan és kitől veszed az ebay-en! :D Keresgélek még éppen B)
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Ne fogd vissza magad,merre keressük?Mind örülnénk egy olcsó áras boltnak... B) Bizony, jó lenne ha valahol hasonló árakkal találkoznánk határon belül :D
spzoli Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Ne fogd vissza magad,merre keressük?Mind örülnénk egy olcsó áras boltnak... B) Bizony, jó lenne ha valahol hasonló árakkal találkoznánk határon belül :D Nyitott szemmel kell járni. :( Ha meg találok vmi tuti vételt, akkor biztosak lehettek benne, hogy nem az lesz az első, hogy szétkürtölöm. :)
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Nyitott szemmel kell járni. :) Ha meg találok vmi tuti vételt, akkor biztosak lehettek benne, hogy nem az lesz az első, hogy szétkürtölöm. B) Magyarul a szerencsédben bízol :D Hát az a bolt sajnos nem egy fix hely :(
spzoli Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Magyarul a szerencsédben bízol B) Hát az a bolt sajnos nem egy fix hely :D Egy bolt sose ad akkora kedvezményt, hogy megérje tömegesen vásárolni onnan. (kivétel ha szerencséd van :)) Ha meg jól forgatod a kártyákat, akkor minden megoldható. :(
Fort Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Nyitott szemmel kell járni. :( Ha meg találok vmi tuti vételt, akkor biztosak lehettek benne, hogy nem az lesz az első, hogy szétkürtölöm. :) Húúú de gonosz :) Boltra,webáruházra gondoltam,hogy tudsz e jó és olcsó helyet,de egyre titokzatosabb vagy!Tiéd a Unix,ne tagadd! :D A háznál bontott Vectrák helyét én sem árulom el B)
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Egy bolt sose ad akkora kedvezményt, hogy megérje tömegesen vásárolni onnan. (kivétel ha szerencséd van :)) Ha meg jól forgatod a kártyákat, akkor minden megoldható. :( Azért azt a boltot megnézném ahol az az FK futómű 50e és 30e az a fékszett B) Ahhoz inkább a pisztolyt kell jól forgatni nem a kártyát :D
spzoli Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Azért azt a boltot megnézném ahol az az FK futómű 50e és 30e az a fékszett :D Ahhoz inkább a pisztolyt kell jól forgatni nem a kártyát :) A 256/260as fékszettet simán ki lehet hozni 30ból, ha van kedvezményed vmelyik nagybóóótnál, az nem nagy történet. B)
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 A 256/260as fékszettet simán ki lehet hozni 30ból, ha van kedvezményed vmelyik nagybóóótnál, az nem nagy történet. B) Nekem 288/286-os kell, összesen 4 féktárcsa, 8 fékbetét, 4 fékpofa, ehhez már jó kedvezmény kell, hogy 30ból kihozzam és sajnos csak 10%-om van unixba.
spzoli Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Nekem 288/286-os kell, összesen 4 féktárcsa, 8 fékbetét, 4 fékpofa, ehhez már jó kedvezmény kell, hogy 30ból kihozzam és sajnos csak 10%-om van unixba. De most Adam fékjeiről beszélünk, legalábbis azt írtad az a futómű és az a fék. B) Csergőben mondjuk klubtagsággal kapnál kapásból 20at.. :D
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 De most Adam fékjeiről beszélünk, legalábbis azt írtad az a futómű és az a fék. B) Csergőben mondjuk klubtagsággal kapnál kapásból 20at.. :D Őőő..... engem jelenleg a saját fékjeim kopása aggaszt :) A futómű az univerzális fékből viszont nekem nagy van az autón :( Igen, csak csergő nincs felénk....
Adam0515 Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Adam0515: vámot kellett fizetni a futóműre? Unióban nincs vám B)
Adam0515 Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Nekem 288/286-os kell, összesen 4 féktárcsa, 8 fékbetét, 4 fékpofa, ehhez már jó kedvezmény kell, hogy 30ból kihozzam és sajnos csak 10%-om van unixba. Nekem 30-40%-om van B) :D :)
Adam0515 Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Őőő..... engem jelenleg a saját fékjeim kopása aggaszt B) A futómű az univerzális fékből viszont nekem nagy van az autón :D Igen, csak csergő nincs felénk.... Most rendeltük meg a hátsó fékbetéteket és kb 4500- 5000ft lesz :)
Recommended Posts