Jump to content

Adam1

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  5.046
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  7

Adam1 last won the day on Július 31 2016

Adam1 had the most liked content!

Hírnév

197 Segítőkész

1 követő

Adam1 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Város
  Zalaegerszeg

Legutóbbi látogatók

5.446 profile views
 1. Adam1

  Corsa B - Általános -

  C12NZ-be 44Ah-s akkumulátor elegendő szerintetek? 60-70%-os áron jutnék hozzá, egy ismerősömtől venném át, mert neki nem jó. Teljesen új, garanciával.
 2. Adam1

  Elektromos

  Hogy sikerült megoldanod a tempomatot? Nekem nem sikerült anno, 1,7 TD motorhoz akartam házasítani, bevezetékeltem, de az általad említett kattanáson kívül semmit sem csinált. OP Commal rá tudtam csatlakozni, és mutatta a mért értékeket, de ennél előbbre nem jutottam.
 3. Szerintem a szívósor lesz gatya nálad is. Mármint a rudazat. Tölts fel egy videót az indításról. A fordulatszámmérő látszódjon, illetve a motorhang hallható legyen.
 4. Adam1

  Motor

  Ez a cső nem egy vákuumcső? A vastag megy a fékrásegítőre, a vékonyabb pedig egyéb helyekre, ahol vákuum müködtetésű szerkezet van.
 5. Adam1

  Dízel

  Megnéztem mindhárom videódat (az esti nincs linkelve, de a youtube behozta), de én nem hallok semmiféle fura hangot. Hányadik másodpercnél, vagy milyen fordulatszámnál kellene hallani?
 6. Adam1

  Dízel tuning

  Chipelni kell azt!
 7. Adam1

  Általános műszaki problémák!

  Oldalt ne keresd, mert nem ott van. Isuzu motornál a hűtő tetején van a hőgomba a hűtő bal oldalán felül! Csaka benzineseknél van oldalt!
 8. A zégergyűrű tartja össze a két csövet. Azt kell pótolni.
 9. Adam1

  Futómű, gumik, felnik

  Kormánymű cseréhez nem kell kiszedni a motort. Csak a futómű keretet kell leengedni.
 10. Adam1

  Corsa B - Általános -

  Valaki meg tudná erősíteni, hogy a bal és a jobb oldali első lengéscsillapító B Corsán megegyezik?
 11. Adam1

  Dízel tuning

  1,7 TD Isuzuval lazán el lehet érni a 100 LE-t. Egy ismerősömnek van, valami brutál módon megy. Persze kormol is rendesen. Anyag van neki adva, és turbó nyomás másfél bar-ra fel van emelve. 2000-től tölt a turbó rendesen, hallani ahogy fütyül, nagyobb gázadásra 2-esben simán kapar. Szerintem veri a gyári 2.0 DTI-t is ebben a formában. Persze nem tartós igy a motor, a hajtókarcsapágyak és a hengerfej hamar letolja a gatyát.
 12. Adam1

  Corsa B - Általános -

  Ha nem akarsz, vagy nem mersz ilyen drasztikus módszerhez folyamodni, mint a hőlégfúvózás, van Trutle Wax nevű szer, olyasmi, mint a cipőbox, azzal átkened, és olyan lesz, mint az új. Rá kell kenni, és le kell dörzsölni róla. Én rossz zoknival szoktam csinálni.
 13. Adam1

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Közben már megjavítottam mind a 4 szellőző rostélyt, és a klíma vezérlő javítása is meglesz lassacskán
 14. Adam1

  Dízel tuning

  Német motort szerintem ne piszkáld, nem bírja az a tuningot. Ami azon van turbó, az sokmindenre nem jó... Ha a forgalmiban 60 kW szerepel, akkor a motorszámnál mi szerepel? Lehet, hogy tudsz bele pakolni egy Isuzu motort. Azt fel lehet picit húzni, de nagyon nem, mert elfossa magát a hengerfej, és a hajtókar csapágyak.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.