coupe Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 a caravan lámpa olyan 150 eur körül fog megállni ;-)Annyit nem ér az a lámpa.Viszont a Weitec futómű 50/30as ültetéssel nem lenne rossz.Az kb mennyiért mehet el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Az meg még kiderül, ilyenkior kevesebben ültetnek, ez pozitívum, viszont nem is nagyon kapni ilyesmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Az meg még kiderül, ilyenkior kevesebben ültetnek, ez pozitívum, viszont nem is nagyon kapni ilyesmit...És ha jól látom 1 euroról indul a licit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Jól látod, de majd csak a legvégén szabad licitálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Hogy áll a mociprojekt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 szerintem az a weitec is felmegy olyan 150ig Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 szerintem az a weitec is felmegy olyan 150igAnnyit simán megér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Még 200ért is shimán jó szerintem. Annyit bőven megér a stabilitás és a kanyarsebesség. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Még 200ért is shimán jó szerintem. Annyit bőven megér a stabilitás és a kanyarsebesség. :wink:Szerintem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 A 7n gyakorlatilag le voltam tiltva a családi verdáról, mert a kisfeleségem használta.Helyette GSI-zhettem.Amit nagyon élveztem.Aranyos volt a sok versenyző cartárs, akiket porig alázhattam, mindenfajta erőlködés nélkül. :lol: S, nem utolsó sorban elég keményen meg tudtam állni ahol akartam.4 tárcsafék rulez.Aztán ma visszaülhetem, bár rövid időre a családi verdába, aztán majdnem benéztem egy féktávot.Durva nagyon!De meg tudtam állni, hál'Istennek.De asszem a családi gépet inkább meghagyom anyukának.Járjon csak vele ő. :roll: Én meg élvezkedek tovább. :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 :wink: :twisted: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 A 7n gyakorlatilag le voltam tiltva a családi verdáról, mert a kisfeleségem használta.Helyette GSI-zhettem.Amit nagyon élveztem.Aranyos volt a sok versenyző cartárs, akiket porig alázhattam, mindenfajta erőlködés nélkül. :lol: S, nem utolsó sorban elég keményen meg tudtam állni ahol akartam.4 tárcsafék rulez.Aztán ma visszaülhetem, bár rövid időre a családi verdába, aztán majdnem benéztem egy féktávot.Durva nagyon!De meg tudtam állni, hál'Istennek.De asszem a családi gépet inkább meghagyom anyukának.Járjon csak vele ő. :roll: Én meg élvezkedek tovább. :mrgreen: Én még nagyobb minőségi ugrást hajtottam végre: ma délután visszacsakliztam apáméktól a saját kocsimat, bkv-ról visszaültem bele egy rövidke út erejéig. Egész kisimultam a végére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Én még nagyobb minőségi ugrást hajtottam végre: ma délután visszacsakliztam apáméktól a saját kocsimat, bkv-ról visszaültem bele egy rövidke út erejéig. Egész kisimultam a végére :D Ugyeugye??Az élet apró örömei! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 http://www.opelforum.hu/car.php?mode=viewp...wprofile&u=2069 Tán érdemes kérdezősködni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 a lényegében gyári autóról? :shock: minek? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 a lényegében gyári autóról? :shock: minek? :roll: Mutass közülünk olyat, akinek ilyen, v. ehhez hasonlója van.Szerintem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 a lényegében gyári autóról? minek? Savanyú a szőlő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 savanyú? miért lenne az? csak nem értem, hogy miért van értelme olyan embertől kérdezgetni, akinek egy gyári autója van mit kérdezel? hogyan megy? mennyit gyorsul 100ra? kényelmes az ülés? pontos-e a kilóméteróra? nem tudom én attól kérdeznék inkább, akinek van egy tuningolt verdája és csinált vele valamit, mert abból lehet tanulni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Akkor alábbiak gyárilag benne vannak az ilyen autókban? A turbonál teljes fémcsövezés Chiptunning Irmscher hátsódob Teljes irmscher optika: Lökhárító Küszöbök Ködlámpák Hátsószárny Hátsó lökhárító toldatok Hűtőrács Irmscher: Kormány Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 a fémcsövezés és a chip talán megérdemel egy kérdést, de egyik sem olyan kaliberű téma, amiről érdemes lenne elmélkedni a irmscher cuccok meg gyári tuningnak nevezhetőek, nem hiszem, hogy van mit beszélni róla persze ha neked ez kitölti a délutánodat és utána jobban is alszol tőle, akkor hajrá :arrow: írj neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 persze ha neked ez kitölti a délutánodat és utána jobban is alszol tőle, akkor hajrá Nem erről van szó,mert valószinüleg ilyen autom csak tizenéves korában lesz - ha lessz. Igy aztán konkrét kérdést nem is tudok feltenni,de ettől még nem mondom, - cinikusan - hogy nincs mit kérdezni,mert valószínüleg sokan szeretnék,ha ezek a "gyári" tuningok benne lennének az autójukban - az autóról már nem is beszélve. Én ezt éreztem ki abból amit írtál.Persze,ha nemígy gondoltad,csak tényeket akartál közölni az más,de akkor is én máshogy fogalmaztam volna pl: szupcsi az autó,de tulajdonképpen gyári. Reméllem azért nincs harag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 nincs harag, csak mielőtt reagálsz valamire, olvasd el, miről is van szó valójában ;-) mert itt a "kérdezősködésről" volt szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Már megbocsáss,én tisztában voltam az első reagálásomnál is,hogy miről volt szó: Egy lelkes ember jelezte,hogy van a fórumon egy viszonylag új tipusú autó és a tulajdonosa, némi tuningal az autóján, akit érdekel az kérdezzen tőle. Erre te - most már kimondom - szinte fikázásnak is vehető "hangsúlyal" mintha azt montad volna ,hogy az "csak" egy gyári s..r! Nekem csak evvel volt problémám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Már megbocsáss,én tisztában voltam az első reagálásomnál is,hogy miről volt szó: Egy lelkes ember jelezte,hogy van a fórumon egy viszonylag új tipusú autó és a tulajdonosa, némi tuningal az autóján, akit érdekel az kérdezzen tőle. Erre te - most már kimondom - szinte fikázásnak is vehető "hangsúlyal" mintha azt montad volna ,hogy az "csak" egy gyári s..r! Nekem csak evvel volt problémám. ugyan... kinek is kéne olyan. biztos sokat zabál, meg drága az alkatrész... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 ugyan... kinek is kéne olyan. biztos sokat zabál, meg drága az alkatrész... :twisted: ...ja ja , a repülőgép gyorsabb is nála, az Aponlóval meg holdra is lehet szállni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts