Tom Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Hát akkor valszeg nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezért én inkább egy Super 1600-as Swiftet javasolok!Ott van már kellő LE is, meg minden. Gondolom olcsó is. :rolleyes:
warwolf Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Gondolom olcsó is. :blink: Szinte hozzádvágják! :rolleyes: Csak vidd! ;)
PetiGSI Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 (edited) Suzuki a ti autótók :rolleyes: Módosítva Február25, 2006 : PetiGSI
Tom Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 A mai nap tanulsága: Jól megy az a dög sárga GSi... :D :rolleyes: :blink: ;)
iqbéla Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Szép ez a gsi valóban, de azért arról is szólhatna, mitől lett 183 lóerő.
Albert Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Havercsávónak van új Suzija. Nem jó. Külsöre talán ok, de belül nincs hely, a Kadettom is ezerszer jobb volt. Béla bazz ha megvetted volna letagadom hogy valaha is ismertelek :D Hernád mester meg tényleg árulja az autóját ezexerint!? Ilyen szép autót eladni!?!?!? Ezekszerint nem ismered a kocsit :rolleyes: az 183 LE ha ő mondja ;) Amúgy ha van egy frankó GSid, miért akarod lecserélni? (Föleg szutyokira :blink: ) Tom nemtom mibajod, ugy megy a kocsid mint állat. Köszi hogy hazahoztatok, Coupénak meg a hazafuvart külön köszi. Bocsi nem tudtam ismered a Rákosit, csak általában nem info senkinek hogy János utcánál... Azé nem nyögtem ki ;) Fú de nem bánom hogy garázsban áll kocsikám ebben a szar idöben
rtomi Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Urak!! Fejezzük be itt a Suzukis társalgást,ha lehet. Van arra külön topic. Aztamindenét!!
Albert Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Hú mekkora leszúrást kaptatok :rolleyes: Jogos. Goto swiftklub.hu / ignisklub.hu
Tom Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Urak!! Fejezzük be itt a Suzukis társalgást,ha lehet. Van arra külön topic. Aztamindenét!! Tényleg nem bántásból, hanem kérdezem: Ez nem egy chat topic? Azt hittem itt tényleg mindenről lehet dumcsizni, ami kicsit is kapcsolódik a GSi-hez, vagy a Gsisekhez (pl. lenyomja-e a tuningolt GSi az új 170 lovas Kókuszt, ami egyébként ronda, meg ilyesmi). Vagy akkor most nem? Hangsúlyozom tényleg kérdés... :rolleyes:
PetiGSI Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Péntek este jött egy haverom akinek egy mazda 323i (110HP) autója van és mesélte,hogy pár napja versenyzett egy gsi-vel amiben 3an ültek és odacsapta a gsi és nagyon mérges lett.(virulva hallgattam a történetet).Mondta,hogy most viszont másként lenne mert teljesen kipakolta a kocsit és szerzett valami hatalmas AC-t ami "többlet üzemanyaghoz" juttatja a motort.Megkért próbáljuk ki egy verseny erejéig én meg igent mondtam neki.Szóltam Laci4-nek is jöjjön mert verseny lesz :blink: Kimentünk az iveco-hoz ott jó széles a terep és elég elhagyatott volt :rolleyes: De így nyugiban lepróbálhattuk a gépeket.Érdekessége a versenynek,hogy a 8szeleps 323 0-ról kb 50-ig eléggé tartotta magát.(Gondolom rájátszott az is,hogy nagyon kivolt pakolva a kocsija) de utánna a C20XE életre kelt és mikor a 3-ikat váltottam szegény..............mint a borravaló :D 2 verseny után már értelmetlen volt tovább kínozni a gsi-t. ;) Az est további érdekessége,hogy az opel sztráda mögötti földútra keveredve elösször én akadtam el, majd Laci4 is és a mazda húzott ki minket a sárból ;) GSI RULEZ !
warwolf Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Ügyesek vagytok!Jól összekentétek magatokat! :rolleyes:
Tom Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Ügyesek vagytok!Jól összekentétek magatokat! :blink: Ebből most nekem is kb. ennyi a tanulság. ;) Még jó hogy megeszi a 110 lovas ótót a Gsi, akárhogy is ki van pakolva. :rolleyes:
warwolf Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Ebből most nekem is kb. ennyi a tanulság. ;) Még jó hogy megeszi a 110 lovas ótót a Gsi, akárhogy is ki van pakolva. :rolleyes: Még uzsonnára is elég sovány falat sztem! :blink:
Speed Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Ez meg a mienk :blink: Szép naon. Gyönyörű ez a gép! :rolleyes:
rtomi Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Tényleg nem bántásból, hanem kérdezem: Ez nem egy chat topic? Azt hittem itt tényleg mindenről lehet dumcsizni, ami kicsit is kapcsolódik a GSi-hez, vagy a Gsisekhez (pl. lenyomja-e a tuningolt GSi az új 170 lovas Kókuszt, ami egyébként ronda, meg ilyesmi). Vagy akkor most nem? Hangsúlyozom tényleg kérdés... :rolleyes: Egy-két hozzászólás csak a Suzukiról szólt. Ez tényleg Chat topic de GSI chat. Az másiknak meg ott van a saját topicja. Megkaptad a választ?
Tom Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Egy-két hozzászólás csak a Suzukiról szólt. Ez tényleg Chat topic de GSI chat. Az másiknak meg ott van a saját topicja. Megkaptad a választ? Háááát... Választ kaptam, csak az értelmét nem látom 100%-ig. Asszem ezt kellett volna megbeszélni az élő fórumon. Pl. futómű topicban beírja valaki hogy felrakta az új 17 Alessio felnijét és azóta ráz a futómű, mi lehet ez. Erre jön az a válasz, hogy ha nem újonnan vette, akkor nézze meg hogy nem-e a felni a szar, mert puha anyagból van és könnyen tönkremegy és akkor rázhat. Sajnos ilyen az alassio. Akkor ez most off, vagy nem? Mert sok köze nem volt a futóműhöz... :blink: :rolleyes: Szeritnem az itteni Szusi chat is kb. ilyen volt, majdnem mindegyik hozzászólásban benne volt az opellel, vagy konkrétan a Gsi-vel történő összehasonlítás. valahogy jobban kéne definiálni az offot szeritnem, mert igazából ebből vannak a gondok... SZERINTEM. ;) Viszont akkor most goto chat (vagy mégsem? ;) )!!! :D ;)
warwolf Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 A lényeg lényege tényleg az összehasonlítás volt. De az a Mazdás próbálkozás tényleg aranyos volt! :blink: Amúg én pl. a Yaris TS-t nem igazán bírtam követni! :rolleyes: Kicsit nagyon ment. Valakinek v.mi tapasztalat?
Speed Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Teljesen egyetértek TOMmal! De szerintem ezért is lenne jó, ha a GSI topic-okat GSI-sek, a Debrecen topic-ot a Debreceni szekció, stb. moderálná elsősorban... és így adott szekció tűréshatárai, rugalmassága szerint történhetne mindez. Természetesen 1-2 global moderátor tevékenysége mellett... (bár ez itt megint OFF... asszem! :rolleyes: )
warwolf Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 (bár ez itt megint OFF... asszem! :rolleyes: ) jaja! :blink: ;) :D
rtomi Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Na tényleg beszéljünk a géjesiről amiről a topic címe is szól.
coupe Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 A mai nap tanulsága: Jól megy az a dög sárga GSi... ;) :blink: ;) :D Muszáj neki jól mennie de nem győzőm hangoztattni hogy az 1.4 ed tényleg nagyon jól megy.Mikor 2-be indultunk akkor kis fordulaton simán elmentél mellettem. :rolleyes: Albert! Nincs mit ha tudom hogy ennyire közel laksz hozzám akkor el is vittelek volna nem csak haza ;) (majd legközelebb)
adobodo Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Emberek, nincs valakinek dugiban Gsi-ről, vagy Astra F-ről blueprintje? Jönne jól nagyon :rolleyes:
Tom Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Emberek, nincs valakinek dugiban Gsi-ről, vagy Astra F-ről blueprintje? Jönne jól nagyon :blink: Már kerestek sokan, de nem nagyon lehet fellelni semmit a neten, meg úgy sehol. Elég érdekes. Sima 3nézeti rajzom van katalógusból, de azért az nem az igazi... :rolleyes:
Recommended Posts