Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Jaja...én már hozzáadtam a sok kis apróságot is...de kb 250-300 között Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 jah, valamit muszáj lesz csinálni mert rohad a tanksapka körül meg csomagtartóelemnél, jah és picit más színű a kocsi két oldala :lol: elkérhetem privibe a fényező elérhetőségét, mert lezsíroznék vele egy randit, hogy mondjom valami okosat a kocsira? köfönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Nem-nem...enyim nem eladó...de van egy piros ami 100-ért vihető...na persze még 1x ennyit kell számolni ezeknél a lakatolásra...de utána ha megvan...nagy feeling az egész... 4 ajtós az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 4 ajtós az? de sztem télleg marad a csepp..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 az ültetés miatt ha 4en ülünk a kocsiban, esetleg még csomagok is vannak, veszélyesen lent van a kocsi hátulja. a kombiknál van lehetőség sűrített levegővel megemelni a gépet hátul, ha magpakolják - ilyet be lehetne applikálni az én asztrámba is, vagy túlságosan perverz és hülye ötlet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 az ültetés miatt ha 4en ülünk a kocsiban, esetleg még csomagok is vannak, veszélyesen lent van a kocsi hátulja. a kombiknál van lehetőség sűrített levegővel megemelni a gépet hátul, ha magpakolják - ilyet be lehetne applikálni az én asztrámba is, vagy túlságosan perverz és hülye ötlet? :lol: Szerintem más a kombinál a lengéscsillapitó csatlakozása a hídhoz + nem tudom honnan tudnál ilyet működőképesen szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 jah, valamit muszáj lesz csinálni mert rohad a tanksapka körül meg csomagtartóelemnél, jah és picit más színű a kocsi két oldala :lol: elkérhetem privibe a fényező elérhetőségét, mert lezsíroznék vele egy randit, hogy mondjom valami okosat a kocsira? köfönöm :lol: Fóton dolgozik...... Bandi 06204610026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Biztos hogy más a caravan hátsó gátlója,így ez nem kivitelezhető.....Marad az AIR ride :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Hát lakatolás az még plusz lóvé... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Sárga! Nézz körül itt, itt hírdetik a pirosat is, meg van egy B asci is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Sárga! Nézz körül itt, itt hírdetik a pirosat is, meg van egy B asci is... :P jahogy opelforumon,okés...... :lol: :lol: :lol: Asconát nem találtam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 az a baj h akárfelmérő fog dönteni nem én, kiváncsi vok mennyi pénzt kapok belőle áhhhh :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 ez mért annyi amennyi és mért hírdetik fél éve(jó lenne tudni mert így képről nem olyan vészes) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 kis jókedvre derítés gyanánt : "Őrült vagyok és be is mutatom" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 kis jókedvre derítés gyanánt : "Őrült vagyok és be is mutatom" :lol: :lol: :lol: súlyos Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 kis jókedvre derítés gyanánt : "Őrült vagyok és be is mutatom" Lacee!Te is ilyen stílusban vezetsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 M3 Ma csináltak vele egy töréstesztet is, az Üllőin a Pöttyös utcánál. Lesz mit javítani, a teljes bal oldalát végighúzták. (nemkicsit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 http://auto.indavideo.hu/video/Mazda_MX-5_...T_versenypalyan Na ezt híjják fikázásnak asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Biztos hogy más a caravan hátsó gátlója,így ez nem kivitelezhető.....Marad az AIR ride :lol: mondjuk gondolhattam volna, hogy a gátlóban van a turpisság. :lol: asszem KW Variente 1 állítható gátlókat lehetne beoperálni a vasba, de elég borsos az ára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 mondjuk gondolhattam volna, hogy a gátlóban van a turpisság. :lol: asszem KW Variente 1 állítható gátlókat lehetne beoperálni a vasba, de elég borsos az ára. :lol: Azt meg nem olyan könnyü állítani,hogy mielött beülnek hátra csak simán feltekered. Egyszerübb megoldás hogy senki nem ül hátra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Azt meg nem olyan könnyü állítani,hogy mielött beülnek hátra csak simán feltekered. Egyszerübb megoldás hogy senki nem ül hátra. :lol: egyszerűnek egyszerű, de nem mindig kivitelezhető. van valami ötletetek? vagy keressek egy lowrider klubot, hogy ott osszák az észt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 egyszerűnek egyszerű, de nem mindig kivitelezhető. van valami ötletetek? vagy keressek egy lowrider klubot, hogy ott osszák az észt? :lol: 14"es acélfelni, vékony gumival, meg Zafira rugókkal igaz, hogy hülyén fog kinézni, leesel vele az útrol de olcsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Dénes bácsi, megtetszett kapni a privit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 ....leesel vele az útrol de olcsó.... Honnan tod ? Próbáltad már a leírt kombót ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Honnan tod ? Próbáltad már a leírt kombót ? :lol: Tudhatnád,hogy redi mindig elméletben tuningol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts