Lacee Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Mehetünk valamikó akkó' közös autó mosásra ha gondolod vagy gyühet mindenki akinek koszos az autója :( bár nekem csak a 7vége jó, nekem is koszos a motorterem meg úgy az egész autó. Jah mostanában többet látod a fejem, hála Neked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Van melód ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 jó dolog a motormosás, csak kell hozzá vontatókötél is... a piros vectra nem volt hajlandó elindulni utána, úgy elázott :( így az utolsó útját kötél segítségével tette meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 jó dolog a motormosás, csak kell hozzá vontatókötél is... a piros vectra nem volt hajlandó elindulni utána, úgy elázott :( így az utolsó útját kötél segítségével tette meg :) Szikracsiholó környékén asszem érdemes letakarni a dolgokat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Ühüm , csak nem akarom még elkiabálni mert nagyon új a dolog aztán helyt kő' állni meg sok mindennel ismerkedni/tanulni. :( Van melód ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Szikracsiholó környékén asszem érdemes letakarni a dolgokat :( le lett takarva, ki lett tisztítva - mégis megmakacsolta magát. bosszút állt a szemét masina ;) (utána mi következtünk :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nekem a Rekord egy egyszerű külső mosás után is brekeg. ;) Érdekes,hogy esőben pedig megy,ha éppen kihozom esőben. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nekem a Rekord egy egyszerű külső mosás után is brekeg. ;) Érdekes,hogy esőben pedig megy,ha éppen kihozom esőben. :( Nem Al Bundy lelke szállt bele? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 NEM :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 NEM :( Pedig ő volt híres arról, hogy nem szeret rendszeresen lefürödni ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Megjöttünk az Essen Motor Show-ról, kirándultunk egyet béjemwétomival. Ennyi Audit mint ott még életemben összesen nem láttam...több volt belőlünk mint VW-ből. Erre a kiállításra tényleg kell 1 teljes nap, nyitástól zárásig lehet bámulni. Kb. akkora pavilonból mint ami a BNV-n egy csarnok itt volt 12, dugig látnivalóval. Plussz egy alagsor. Kemény, megéri megnézni. Felejtős a kétszínű fényezés (egyet sem láttam), nyomulnak a szines peremű felnikkel, és kinevettük az olyan csórót aki csak 19"-es kereket tudott feltuszkolni az autójára. Ja és hegyekben álltak a fehér autók. Opelből elég gyenge volt a felhozatal, volt kb 6-8 autó plussz a márkaképviselet. Kinn volt a dBilas 320 lovas Z20LER H TwinTopja, volt egy Kadett gsi, egy tigra c20xe-vel, egy Ascona meg egy G astra valami felnis cég reklámjaként de az elég béna volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Ja és hegyekben álltak a fehér autók. Látjátok, látjátok... a trend... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Látjátok, látjátok... a trend... :( http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....05.&335392 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Megjöttünk az Essen Motor Show-ról, kirándultunk egyet béjemwétomival. Ennyi Audit mint ott még életemben összesen nem láttam...több volt belőlünk mint VW-ből. Erre a kiállításra tényleg kell 1 teljes nap, nyitástól zárásig lehet bámulni. Kb. akkora pavilonból mint ami a BNV-n egy csarnok itt volt 12, dugig látnivalóval. Plussz egy alagsor. Kemény, megéri megnézni. Felejtős a kétszínű fényezés (egyet sem láttam), nyomulnak a szines peremű felnikkel, és kinevettük az olyan csórót aki csak 19"-es kereket tudott feltuszkolni az autójára. Ja és hegyekben álltak a fehér autók. Opelből elég gyenge volt a felhozatal, volt kb 6-8 autó plussz a márkaképviselet. Kinn volt a dBilas 320 lovas Z20LER H TwinTopja, volt egy Kadett gsi, egy tigra c20xe-vel, egy Ascona meg egy G astra valami felnis cég reklámjaként de az elég béna volt. Ha más miatt nem is, emiatt picit irigyellek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....05.&335392 a BASF gyár már kb. háromnegyed éve megjósolta a fehér autók dömpingjét, ugyanis rohadt sok fehér festéket rendeltek tőlük az autógyárak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 a BASF gyár már kb. háromnegyed éve megjósolta a fehér autók dömpingjét, ugyanis rohadt sok fehér festéket rendeltek tőlük az autógyárak :( Igen ha kisteherautóm lenne nekem is fehérben kéne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Igen ha kisteherautóm lenne nekem is fehérben kéne ;) Mitől jobb a fekete gsi-n a kék lökös? :) Egyébként no para Albert, a TechArt 911-esén is kurvára elütött a küszöb fényezése a kasztnitól és a PPI is kijött olyan TT-vel amin ugyanez a hiba megvolt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Mitől jobb a fekete gsi-n a kék lökös? ;) Egyébként no para Albert, a TechArt 911-esén is kurvára elütött a küszöb fényezése a kasztnitól és a PPI is kijött olyan TT-vel amin ugyanez a hiba megvolt... :( Majd rájönnek mi a f@sza és kijönnek fekete autóval ami kék lökőssel van szerelve vazzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 A karosszériát álltalában teljesen más festékkel fújják mint a bumpert (lökhárító) vagy a küszöböt. Ezért van annyi színeltérés. Én már csak tudom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 A karosszériát álltalában teljesen más festékkel fújják mint a bumpert (lökhárító) vagy a küszöböt. Ezért van annyi színeltérés. Én már csak tudom. ;) Akkor az R8-at vagy a Q7-et miért tudták megcsinálni (pedig az a Q7 nagyon különleges volt) a TT meg miért nem? Mellesleg volt vagy 30 TT és csak ez az egy volt elb@szva :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Rájöttek milyen szép omegát készülök csinálni, és most mindenki fehéret akar... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Akkor az R8-at vagy a Q7-et miért tudták megcsinálni (pedig az a Q7 nagyon különleges volt) a TT meg miért nem? Mellesleg volt vagy 30 TT és csak ez az egy volt elb@szva :( Mert elqrták azért. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Demo a turbós topicba írt egy linket... ...én meg vesztemre elkezdtem nézegeni az oldalt... Van pár durvaság...de ezen lepetéztem...uhhhhhhhh... hopp..és ott a c20let... De van itt még Kadett V8 biturbó...pitlák sokszáz lóval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Akkor az R8-at vagy a Q7-et miért tudták megcsinálni (pedig az a Q7 nagyon különleges volt) a TT meg miért nem? Mellesleg volt vagy 30 TT és csak ez az egy volt elb@szva :( A, Péntek volt a gyárban B, lehet ezért adják manapság a festéket ilyen olcsón felénk ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Demo a turbós topicba írt egy linket... ...én meg vesztemre elkezdtem nézegeni az oldalt... Van pár durvaság...de ezen lepetéztem...uhhhhhhhh... http://www.engelund-racing.com/bilder/olym...lympiahoved.jpg hopp..és ott a c20let... http://www.engelund-racing.com/bilder/olympia/olympia-14.jpg De van itt még Kadett V8 biturbó...pitlák sokszáz lóval... http://www.engelund-racing.com/bilder/v8/v8-hoved.jpg http://www.engelund-racing.com/bilder/v8/v8-3.jpg Hát igen, nekem is nagyon bejön ez a P1 (figyelj Tomi! ;) ) Caravan. A Ford Cossworth motoros CQP se rossz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts