Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
húha... Ez nem hangzik valami jól... Holnap ha arrajárok benézek az opelszervízbe és megkérdezem hogy mennyibe fáj egy olyan szelep... :D

sztem hororr lessz készülj lelkileg! :D

Elküldve
húha... Ez nem hangzik valami jól... Holnap ha arrajárok benézek az opelszervízbe és megkérdezem hogy mennyibe fáj egy olyan szelep... :D

nem szelep .. hanem egy elektromos motor szerü izé

és van itthon asszem jo is mert amikor a kocsiba volt nem volt hiba jelzés

Elküldve
nem szelep .. hanem egy elektromos motor szerü izé

és van itthon asszem jo is mert amikor a kocsiba volt nem volt hiba jelzés

és mennyi pénzért válnál meg tőle? Persze csak ha jó... Nincs kitöltve a lakhelyadatod, nemtudom hogy mennyire lenne bonyolult az eljuttatás... nameg ki tudja ezt nekem kicserélni... Ez itt a nagy kérdés... Ezt a motort már nem szeretném rábízni mezei szerelőkre... az 1.6os még nem volt ilyen bonyolult... :D

Elküldve
Széééép...viszont az a kipu.. :D

viszont mindkét oldalt füstöl és nem csak dísz :lol:

és ki van égve a rendszámtáblavilágítás is.....fujjj ez igy vállalhatatlan :D :D :D

Elküldve

Azér irtam az smst mer nem akartalak reggel nyolckor felébreszteni hacsak nem keltetek fel magatoktól ill Pista esetében még nem feküdtetek le esetleg :D

Elküldve
Azér irtam az smst mer nem akartalak reggel nyolckor felébreszteni hacsak nem keltetek fel magatoktól ill Pista esetében még nem feküdtetek le esetleg :D

Máskor inkább hívjál, akár többször, ha eredményt akarsz elérni :D

Elküldve
Máskor inkább hívjál, akár többször, ha eredményt akarsz elérni :lol:

Főleg ha húzod a lúúúbőrt :D :D és halkra van téve a telefon! :D :D

Elküldve

az én TC-m sem működik...

először zavart mostmár nem igazán...

bár pénteken mikor Csabával gyorsultunk akkor gondolt egyet és működött, le is szabályozott ... hogy ....&#&@!... :D

Elküldve
bár pénteken mikor Csabával gyorsultunk akkor gondolt egyet és működött, le is szabályozott ... hogy ....&#&@!... :D

Menni kellett volna mégegyet. Kocsival minden ok most?

Elküldve
az én TC-m sem működik...

először zavart mostmár nem igazán...

a sokkal xarabb oldalrol mentél :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.