opel16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Jah...láttuk... <_< :huh: :D Mit is? :lol: A hibás dugógyűrű nem a gépműhely hibája volt :D (nem is ők fűzték össze) Nagyon pöpec lett a gépmunka annó, jól megcsinálták :D Szerintem csak jó helyre kell vinni, és nincs gond :D
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Van itt valaki aki telefon"meleg" esetleg tudja honnan lehet óccsón telót venni újonnan. N95 8GB vagy N96-t érdekelne, esetleg használtan is. Előre is köcce <_<
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 ... és asszem ha ajándénként küldik akkor nagyon minimális a postaköltség. Az átutalás pedig OTP-n belül megy mert a pinának meg van még a magyar bankszámlaszáma <_< Az csak akkor érdekes, ha olyan országból küldöd ahonnan vámot kell fizetni...de ott sem a postaköltség lesz olcsóbb, hanem a vámolásnál ha elhiszik, hogy ajcsit kaptál (amit nem szoktak) akkor nem kell fizetni...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Van itt valaki aki telefon"meleg" esetleg tudja honnan lehet óccsón telót venni újonnan. N95 8GB vagy N96-t érdekelne, esetleg használtan is. Előre is köcce <_< t-mobile vagy pannon pl??? :huh: :D :D
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Mit is? :huh: A hibás dugógyűrű nem a gépműhely hibája volt :D (nem is ők fűzték össze) Nagyon pöpec lett a gépmunka annó, jól megcsinálták <_< Szerintem csak jó helyre kell vinni, és nincs gond :D Okoska...akkor mondj egy jó helyet, ahol 100% tuti jó lesz...és ha nem akkor majd Te zsebbenyúlsz... :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Okoska...akkor mondj egy jó helyet, ahol 100% tuti jó lesz...és ha nem akkor majd Te zsebbenyúlsz... :D jah...és Sonique ott fogja csináltatni a kövi túróst... <_< :huh:
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Van itt valaki aki telefon"meleg" esetleg tudja honnan lehet óccsón telót venni újonnan. N95 8GB vagy N96-t érdekelne, esetleg használtan is. Előre is köcce <_< N96 használtan ? :huh: :D :D :lol: Olvastad a tesztjét embeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ? :D :D :P :D
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Ha többen szeretnétek rendelni az e-bay-ról lehet took segíteni. A volt munkatársnőm kint lakik a német pasíjával aki ért az autókhoz. Kb. 3 havonta szoktak hazajárni egy kicsit Coronita-ni <_< :huh: :D , most is jönnek haza 10.-e körül, de sajnos le kellett mondanom a shortshifterről az új akksi miatt. A lényeg az, hogy átutalom nekik a lóvét és ők elküldik ida ha kell, és asszem ha ajándénként küldik akkor nagyon minimális a postaköltség. Az átutalás pedig OTP-n belül megy mert a pinának meg van még a magyar bankszámlaszáma :D Na, erre a verzióra szívesen beneveznék. :D Lámpa+index kivitelben. Szólj, ha lehetséges és már utalom is a zsírt. :lol:
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Na, erre a verzióra szívesen beneveznék. <_< Lámpa+index kivitelben. Szólj, ha lehetséges és már utalom is a zsírt. :huh: Lebeszélem a pinával és szólok. Addig küldj linkeket, hogy mik kellenek.
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 N96 használtan ? :huh: :D :D :lol: Olvastad a tesztjét embeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ? :D :D :P :D Jah, olvastam és az bosszant hogy kisebb proci van benne <_< , mint az N95-ben. De teccik hogy elfordítod a telót és a kijelző is elfordul vele együtt ;)
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Jah, olvastam és az bosszant hogy kisebb proci van benne <_< , mint az N95-ben. De teccik hogy elfordítod a telót és a kijelző is elfordul vele együtt :huh: http://mobilarena.hu/hir/kaphato_a_samsung_innov8.html :D :D
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 http://mobilarena.hu/hir/kaphato_a_samsung_innov8.html <_< :huh: Akkor már inkább i900.
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Köszönöm mindenkinek aki keresett nekem powercupot <_< Már csak venni kéne majd egyet! :huh:
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Lebeszélem a pinával és szólok. Addig küldj linkeket, hogy mik kellenek. Köszönöm előre is! :huh: Ő lenne az, indexszel együtt szeretném. Ha jól értem, ez megy a '94 utáni modellekre. <_< Cuccos
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Akkor már inkább i900. Ha taperálni akarod a kijelzőt : http://mobilarena.hu/hir/fotokon_a_8_megapixeles_lg.html Vagy vársz valami android modellre <_<
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Köszönöm előre is! :huh: Ő lenne az, indexszel együtt szeretném. Ha jól értem, ez megy a '94 utáni modellekre. <_< Cuccos Csak 94' utáni van.
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Ha taperálni akarod a kijelzőt : http://mobilarena.hu/hir/fotokon_a_8_megapixeles_lg.html Vagy vársz valami android modellre :lol: Nem várok, mert feldob a pénz <_< :huh: :D :D
loree_gsi16v Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Köszönöm előre is! :D Ő lenne az, indexszel együtt szeretném. Ha jól értem, ez megy a '94 utáni modellekre. :huh: Cuccos De tood, hogy ez nem fix ár. <_<
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Csak 94' utáni van. Akkor nincs miért aggódnom. <_< B...meg, be van kapcsolva a 2. megjelenítő használata, ami a TV lenne és mindig elhagyom a pointert a képernyő jobb szélénél. :huh: Alig találok vissza.
mélykék76 Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Nem várok, mert feldob a pénz <_< :huh: :D :D Akkó meg siess. http://i900.samsung.hu/registration.php?pi...e1_registration Mert tikk-takk-tikk-takk-tikk-takk-tikk-takk :lol:
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 De tood, hogy ez nem fix ár. <_< Remélem nagy szórás nem lesz benne. :huh: Amúgy beleszerettem. Kell. :D Most látom, ez egy cég... Akkor szerintem ennyiért vihető tőlük. :D
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Ha taperálni akarod a kijelzőt : http://mobilarena.hu/hir/fotokon_a_8_megapixeles_lg.html Vagy vársz valami android modellre <_< Ezmár kissé sokk hogy telefonnak lehessen nevezni! akkor inkább vennék egy MIO A701 -t! :huh: azzal lehet még telefonálni is :D
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Akárhogy nézem 100 euro egy powercup az mondjuk 24,000FT + még milyen költségek vannak, mennyi lenne a vége?
Xray Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Nem várok, mert feldob a pénz <_< :huh: :D :D Örökölté ???? :lol: :D :D :P
Bobber Elküldve Szeptember25, 2008 Elküldve Szeptember25, 2008 Akárhogy nézem 100 euro egy powercup az mondjuk 24,000FT + még milyen költségek vannak, mennyi lenne a vége? Most kb. 242-ért kapsz jurót, +szállítás.... Szerintem 30-ba' számolj rá. <_<
Recommended Posts