Albert Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 5 óra körül nem jártál a hungárián, Anti? mintha téged láttalak volna Én meg Lantit láttam a Nővér utcában eldöngetni két GSi mellett délután
MOR16V Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 EZ mos' mér eladó???? :lol: talán mert nem sziszeg :lol: Semmi sem elég jó neki :lol:
Demó Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 (még nem találkoztam élő emberrel, aki fogott volna ilyet a kezében :lol: ). Nekem van egy, megmutassam? :lol:
Demó Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Pé, ott van az 1.8-as motorod, azt is be lehet rakni az Omegába X20XEV cuccokkal.
B_Csaba Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!??
Xray Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!?? egyértelmű benya hiány (felkell gyujtani) :lol: Na viccet félretéve lehet van valami kontakt vagy a ricnika tengelyen nemlehet hogy izééé?? ez csak tipp :D
Xray Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Pé, ott van az 1.8-as motorod, azt is be lehet rakni az Omegába X20XEV cuccokkal. Enyimbe mikor lessz V6 vazze?? :lol: :lol: :lol:
B_Csaba Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 egyértelmű benya hiány (felkell gyujtani) :lol: Na viccet félretéve lehet van valami kontakt vagy a ricnika tengelyen nemlehet hogy izééé?? ez csak tipp :lol: Kizárt dolog meee nemtom, mikor a mennyezet repedezett, tesséksziveslennikikapcsolni :lol:
Xray Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Kizárt dolog meee nemtom, mikor a mennyezet repedezett, tesséksziveslennikikapcsolni :lol: Tudom atomtámadás ellen nemvéd de a vízbül veszikija zokxigént teccik érten??? :lol:
MOR16V Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Pé, ott van az 1.8-as motorod, azt is be lehet rakni az Omegába X20XEV cuccokkal. na igen. ezen már túl vagyok, mivel nekem "hivatalos" autó kell :lol: tudod mint a barna :lol:
Lanti Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Én meg Lantit láttam a Nővér utcában eldöngetni két GSi mellett délután akár még énis lehettem :lol:
Albert Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!?? Ez nekem is volt. Azt gondoltam hogy a kapcsoló vagy a relé, de úgyis szerkezetet kellett cserélnem mivel lötyögött, és a szerkezet cseréje egyszersmind megoldotta ezt a problémát is. Dinynél tuti van, ez nem olyan keresett mint a hátsó :D akár még énis lehettem :D És vittél valakit. Drift gondolom így cancel :lol:
redline Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Boldog Születésnapot Lacee és Tom ! uhh gyereknap van :lol: boldog b-dayt ifjak :lol:
Albert Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Boldog Születésnapot Lacee és Tom ! Tomnak én is sokat és boldogot kívánok, Laceenak meg még nem :lol:
loree_gsi16v Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!?? Talán szénkefe.
opel16v Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Nekem van egy, megmutassam? :D Már megint ez a melegfront... :D :lol: :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Sziasztok drága fórumtársak :lol: ja és hát jó reggelt! :lol: Az miért van hogy az ablaktörlőm 10-ből 8x nem megy egész vissza a szakaszos alaktörlésből hanem megáll az ablak közepénél, aztán lemegy a helyére, aztán mikor megint kapcsol megint csak félig megy el!!?? Talán szénkefe.
Xray Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Talán szénkefe. Mé hasmenése van vagy csak az ablaktörlő!???? :lol: :lol:
Demó Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Már megint ez a melegfront... :lol: :lol: :lol: :lol: Abban biztos voltam, hogy ebbe az irányba fogod terelni a témát. :lol: :D :D
Demó Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 na igen. ezen már túl vagyok, mivel nekem "hivatalos" autó kell :lol: tudod mint a barna :lol: Láttál már Omega motorteret. Szerinted ki fogja megnézni ott hátul a motorszámot, főleg ha a motor is ugyanúgy néz ki, mint az X20XEV. :lol:
B_Csaba Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Lanti, coupe és a többiek :lol: ti mentek holnap a devils talira? Ha igen mikor?
Lacee Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Köszönöm széKen für all! Tomasz Isten éltessen, este gyere berúgni ha nincs jobb dolgod! De reméljük van!
B_Csaba Elküldve Október4, 2008 Elküldve Október4, 2008 Isten éltessen mindkettőtöket! Ha ilyen fiatal lehetnék! :lol:
Recommended Posts