kavics Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Hát annyira nem lol, lehetne erről irkálni oldalakat, hogy mennyire sok olyan ember van aki azt hiszi tesz rá egy direktszűrőt meg kidobja a belét meg tesz alá 70-es rendszert meg 60-ast, kipufogót és kenterbe veri azt a gyárat aki éveken át tesztelt és alig bírt kihozni egy 2 literes szívó motorból 150 lovat anno... nem véletlenül olyan vékony nekünk a 4 leömlő is mint amilyen... fel kell hívni AVE-t a timeslippen, és elmeséli a 3 1.6 VTI mérését, 1 gyári volt a másik kettő meg síklapolt és kipufogó tuningolt vas.. el se kell mondanom hogy csak a gyári tudta 0 161 lovat ami ugye gyárilag 162 kéne lenni, a síklapolt HF-es és a 60-rendszerrel ellátott VTI tudta a 141 lovat,, erről ennyit, csak volt akkora hangja hogy azt hitte aki benne ült hogy átmegy egy másik dimenzióba… 8K rpm-nél ez a megaLOL a srác azt állította, hogy 80 le fele van... mindenkinek szíves figyelmébe ajánlom a CS-s oldalát :unsure::D:D::wacko::D:D:D
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Mi is lesz ott? :unsure: ralisprint verseny a hátsó szervízutakon. tempós, izgalmas, vegyes talajú pálya.
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Ennyire nem lehet szar a helyzet, hogy pasit hívjál randizni :unsure: ui : ajtó jó lett ? Ne álmodozz, maradok a csajoknál... :lol: Ajtót tegnap elvittem, szerinte frankó lesz. Csak a fényező fog majd agonizálni, hogy sötétre kell fehéret fújnia :wacko:
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 idöméröt tesztelünk? :wacko: majd annak is eljön az ideje, ha jó idő lesz :unsure:
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 ....Ne álmodozz, maradok a csajoknál... :wacko:.... Álmodozni te szoktál ésssss páfffffffffffffff egy kuka :unsure:
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Álmodozni te szoktál ésssss páfffffffffffffff egy kuka :unsure: Ezt inkább ne erőltessük, mert akkor éppen akkori Antinét vittem a pályán... :wacko: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Ezt inkább ne erőltessük, mert akkor éppen akkori Antinét vittem a pályán... :unsure: :wacko: :lol: ésssss páfffffffffffffff egy gsi tükör Így jobb ? :lol:
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Ezt inkább ne erőltessük, mert akkor éppen akkori Antinét vittem a pályán... :lol: :lol: :) Látod...ezt is elb@sztad...mondtam, hogy telibe... :unsure: :wacko:
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 ésssss páfffffffffffffff egy gsi tükör Így jobb ? :wacko: Ilyen az amikor a két Lurdy tolatóbajnok elmélkedik... :unsure:
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Ilyen az amikor a két Lurdy tolatóbajnok elmélkedik... :unsure: Én nem álmodoztam, csak nem nézem hátra :wacko:
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 ésssss páfffffffffffffff egy gsi tükör Így jobb ? :wacko: Sosem volt közöm GSi tükrök amortizálásához. :lol: Csak egy indexbúra bánta egyszer még az időszámításunk előtt az óperenciás tengeren is túl a lendületes tolatásomat. :unsure:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Sosem volt közöm GSi tükrök amortizálásához. :wacko: Csak egy indexbúra bánta egyszer még az időszámításunk előtt az óperenciás tengeren is túl a lendületes tolatásomat. :unsure: Na akkor mostmár tudom mire kell vigyáznom ha a Lurdyhoz megyek vagy jönnek valakik. Én legalább csak rendszám nélküli külföldi autókat karcolgatok a pusztában.
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 :lol: :wacko: :unsure: :lol: "A Hansolo Pali, a házmester, elszaladt egy sokkolóért!" :o :)
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 "A Hansolo Pali, a házmester, elszaladt egy sokkolóért!" :lol: :unsure: Centrifuga van a hóna alatt-e! :wacko: Ez a Nacsa egy állat! :lol:
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Ha lejött volnna a Fiesta Kunmadárra...rendbetette volna az Opelesek lelki világát... 12.0-ás idő utcán...ebből simán van 11.9 pályán...komoly...
sárgaGSI Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Ha lejött volnna a Fiesta Kunmadárra...rendbetette volna az Opelesek lelki világát... 12.0-ás idő utcán...ebből simán van 11.9 pályán...komoly... azt néztem én is h regisztrált de mégsem jött, "sajnos".......
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 azt néztem én is h regisztrált de mégsem jött, "sajnos"....... Biztos a pár nappal elötte történt baleset miatt... :unsure:
Tom Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Biztos a pár nappal elötte történt baleset miatt... :unsure: Inkább engedte, hogy a többi 1000 résztvevő tudjon érvényesülni...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Na akkor mostmár tudom mire kell vigyáznom ha a Lurdyhoz megyek vagy jönnek valakik. Én legalább csak rendszám nélküli külföldi autókat karcolgatok a pusztában. Meg drótkerítést és betonoszlopot teszel tönkre. :unsure:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2007 Elküldve Augusztus30, 2007 Meg drótkerítést és betonoszlopot teszel tönkre. :unsure: Nem tönkreteszem hanem figyelmeztetem a tulajt hogy ott rés van a pajzson. :wacko:
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Elküldve Augusztus31, 2007 Amúgy pár mérés Csaba. 7-8 sec között vagyunk a gsi-vel...de inkább a 8 felé... kérdés hogy tud elindúlni az ember... Ki mérte ezt? Hogyan? Hol? Mikor? Tesztkörnyezetet, és specifikációkat akarok... :unsure:
Lacee Elküldve Augusztus31, 2007 Elküldve Augusztus31, 2007 " hidegen alapjáraton 3 körül , melegen leesik 2ig néha már 1500as fordulaton melegen is 4 bár fölött van ... " ez az olajnyomásom ... a gyári értékeket viszont nem tudjuk ugyebár ... ma mérünk újból egyet ... a kezelési útmutató annyit ír hogy 0.3 alá ne essen mert az kritikus ... ( kösz :f )
Recommended Posts