Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Lehet, hogy kicsit drágább a 16v, talán kicsit többet kell beletenni (bár szerintem nemsokkal) de sokkla tobbet is kapsz tőle :lol:

Én még kicsit dűlöngélek, meg véres a szemem de ugy tűnik megmaradok a tegnapi este után, ugyhogy összeszedem magam és lassan elindulok Lurdyhoz :lol:

Elküldve

35-el többet egész pontosan. És ez teljesen elég is ha működik és teljesít :lol:

Én úgy néz ki nem jutok ki , jó szórakozást és fotozgassatok :P

Lehet, hogy kicsit drágább a 16v, talán kicsit többet kell beletenni (bár szerintem nemsokkal) de sokkla tobbet is kapsz tőle :lol:

Én még kicsit dűlöngélek, meg véres a szemem de ugy tűnik megmaradok a tegnapi este után, ugyhogy összeszedem magam és lassan elindulok Lurdyhoz :lol:

Elküldve
Igen? Milyen szívók vannak 2.0-ig, amik mennek 14.xx-et?

A kipakolt, üvegnélküli régi vti-k 13 teteje időket mennek. :lol:

Elküldve

nezd csak Tom mittaláltam neked .. ez egy szép calibra .. pedig kinem állhatom ...

de ez jol nez ki valami ilyesmire teis törekedhetnél ... Majd .. :lol:

persze csak az ösztomü utan :lol:

large_1631-7439-723.jpg

Elküldve
tanusithatom ottan voltak :lol:

3utan valamivel érkeztek ..

valami baleset miatt ...

Valami futóverseny is volt. csak hogy vasárnap is legyen dugó... :lol:

Elküldve
Valami futóverseny is volt. csak hogy vasárnap is legyen dugó... :lol:

mondjuk még mindig "jobb", mint ha hétköznap reggel 8-10, illetve 15-18 óra közt lett volna. :lol:

Akkor lett volna igazi dugó. :lol:

Képeket majd toljatok, hogy milyen volt.

Elküldve
nezd csak Tom mittaláltam neked .. ez egy szép calibra .. pedig kinem állhatom ...

de ez jol nez ki valami ilyesmire teis törekedhetnél ... Majd .. :lol:

persze csak az ösztomü utan :lol:

http://www.garaget.org/archive/11514/9737/...31-7439-723.jpg

Hát az első lökösre már van egy szerintem nagyon szép verzió, ráadásul még egy rendes cooler is elféren így elől.

Hátra a gyári lökösbe kéne betoldatni pár centit, mert más normálisat mág nem nagyon láttam sajna.

De most tényleg az első az osztómű, annak 1-2 hónapon belül újra működnie kéne.

Elküldve
mondjuk még mindig "jobb", mint ha hétköznap reggel 8-10, illetve 15-18 óra közt lett volna. :lol:

Akkor lett volna igazi dugó. :lol:

Parancsolj:

plus1jo.jpg

Elküldve

valami b*zinak sikerült az autómat összefirkálni, nincs az az isten hogy találkozzak ezzel a vlkivel ez a k*bas*ás az egészben ...

1349-4349.jpg

1349-4350.jpg

Elküldve

Mivel, írt rá mit???

Mert én pl el sem bírom olvasni... :lol:

De az ilyen parasztot,a pöcsénél fogva a fitymaszakdtáig kéne ráncigálni, egy túúúrbós Calibra mögött...

Elküldve
Mivel, írt rá mit???

Mert én pl el sem bírom olvasni... :lol:

De az ilyen parasztot,a pöcsénél fogva a fitymaszakdtáig kéne ráncigálni, egy túúúrbós Calibra mögött...

ja és valami hülye farok még gumit is füstölt a parkoloba ilyen felelőtlenséget....:-)

Elküldve
Jó sokat buliztunk tegnap :lol:

Hehe :lol:

Jó vót, csak öregszem, mert kiesett a kezemből egy fél korsó sör. :lol:

A kezemre is ütöttem mingyá, ez tűrhetetlen :P

Elküldve

igazából olyan nagyon-nagy extra nem volt benne......kb mint egy Lurdy tali csak sokkal több bontószökevénnyel gsi-vel

szokás szerint pár szép auto, pár hülye, és rengeteg dumálás :lol:

én csináltam 3 db képet

Demo benézett a géptetőm alá, 2 perc alatt talált is egy falsot szívó csövet :lol: :lol:

Elküldve
Demo benézett a géptetőm alá, 2 perc alatt talált is egy falsot szívó csövet :lol: :lol:

Egynek kell is lennie a légszűrőház elején :lol: :P ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.