Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Azta ku..va majdnem leszivatott ez a polyészter szar! :rolleyes: ;) gyorsan kelett kennem kötött mint a gipsz! ;)

Ha sok edzőt raksz bele akkor nagyon gyorsan köt. Kicsit kevesebbet tegyél hozzá és akkor van időd dolgozni. :lol:

Elküldve (edited)

én a piros helyett mostanában rászoktam a "tegyük hozzá: a hozzászólást szerkesztette" funkciót.

az is kiemelkedik. :rolleyes:

Módosítva : mackosajt
valahogy így
Elküldve
én a piros helyett mostanában rászoktam a "tegyük hozzá: a hozzászólást szerkesztette" funkciót.

az is kiemelkedik. :rolleyes:

Jaja... az nem lenne rossz 5let... ;)

Elküldve
Addigra már átírtam, amire valaki pirossal beleírt :rolleyes: ;) ;)

De sebaj, had játszadozzon az ifjúság :lol: :lol:

Én töröltem ki és nem javitottam bele...kikérem magamnak :P :lol: B) :D

Elküldve

az is kiemelkedik. ;)

Én nem találok ilyet.... :rolleyes:

Elküldve
Én töröltem ki és nem javitottam bele...kikérem magamnak :D :rolleyes: ;) ;)

Figyi, amikor én elküldtem, akkor nem volt benne semmi piros randaság és te még írtál :lol: :lol: :lol: B)

Elküldve
"Beállítások módosítása Hozzáadjuk a 'Szerkesztette' sort az üzenethez?

Szerkeszt "

ilyen sincs?

De ott van csak a saját hozzászólásomnál nincs ott..... ;) és az elöbb azt néztem :rolleyes:

Elküldve
Figyi, amikor én elküldtem, akkor nem volt benne semmi piros randaság és te még írtál ;) ;) :lol: :lol:

Te még itt se voltál mikor elkezdtem szerkezteni :P :rolleyes: :lol: B) :D

Elküldve
De ott van csak a saját hozzászólásomnál nincs ott..... ;) és az elöbb azt néztem ;)

mellesleg ha úgy van belőve a böngésződ, akkor megjegyzi amit oda beírsz, és 1-2 karakter után már adja is magát. :rolleyes:

Elküldve
mellesleg ha úgy van belőve a böngésződ, akkor megjegyzi amit oda beírsz, és 1-2 karakter után már adja is magát. ;)

Köszi!!!!Ma is tanultam valamit :rolleyes: ;)

Elküldve
Te még itt se voltál mikor elkezdtem szerkezteni :P :lol: :lol: B) :D

Te írtad a hozzászólásomat ? :rolleyes: ;)

Evidens, hogy te kezdted előbb szerkeszteni, de előbb megcsináltam ;)

Ha láttam volna benne azt a pirosa randaságot, akkor kitörlöm :P

De ha ez ennyire szórakoztat, akkor néha DIREKT hátrahagyok pár képéidézést :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.