Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
A JUDO-ban nincs KO teee. :D :D :P <_< :huh:

Röfi ötvözi a különböző küzdősportok elemeit, nem válogat :D :D

Főnixtuningban várni kell heteket! :lol:

Praktikerben is kapni pl :D

Elküldve
A Boomabsztikbaaaan lehet rácsot kapni a Lurdy-nál ish.

Multkor láttam. Meg egyszer HIC-el is akartunk ott venni de elmaradt.

Ja köszi, megyek a pólusba ott is van üzletük! <_<

Elküldve
Jah, nyámnyilák vagyunk mi humanoidok a 16A-es megszakító ellen... <_< :huh: :D

A kistesó is elég 6A is még stalonét is lenyomná skanderba! :D :lol:

Elküldve
Délelőtt még igen. De azt mondta maradnak sokáig. Kitudja mi lett...

Jaja maradt...14.81@153km/h erős szembeszéllel...(csak ez nyugtat meg... <_< )

Viszont azért azzal eldicsekednék, hogy az összes 1.8T leont elvertem...még az MTM tuningos "ellenfelet" is, aki 260Le-t tud...

Elküldve

Na egy kis Raceriport Lacházáról...

Azt kell, hogy mondjam, hogy a hosszú soron kívül ismét jó volt minden...Szabiknak a Fiesta motortere sajnos kiégett , szerencsére neki nem lett baja...tűzoltók pikk pakk ott voltak, és végezték a dolgukat...Nagyon jó futamokat láttunk...Sanyi végig teker a pályán a civic-kel...hihetetlen a Piroska verzsön...

F1 Pisti az Audival iszonyat látványosan indul aztán halad a cél felé...de valahogy nem jön össze neki a 9...na de ami késik nem múlik reméljük...Schuszi "szokásos" brutál futamokat hozta...Kohári Zoli kicsit megijesztette a népet amikor a légszűrőjében visszaköszönt némi nitro...és tolt némi füstöt meg lángot...Solow a Caprice 2tonnájával hihetetlen hogy milyet húz...Buli Joe a TDI RWD Poloval valami brutál amikor (már ha sikerült neki) behúzza a kettőt akkor olyat indul a verda, hogy az első két kerék elhagyja a betoncsíkot...A 321ix turbo is bitangot lép, de igazából mindenki jól szerepelt...Ponya meg a BMW-s brigád is szépet alakított mint ahogy a Puntos srácok, és Boci meg kapja be a 12.1-es hihetetlen idejével...ha belegondolok, hogy ez egy 1.6 szívó moci, akkor felötlik bennem a gondolat, hogy lemegyek és leöntöm a Cuprát egy kis benzinnel és felgyújtom...de aztán megnyuxok, hogy ellenben vele én nyaralni is ezzel járok... <_< :huh: :D

...szal jó volt ahogy volt... mi Krisztiánnal nagyon jól éreztük magunkat, régóta az egyik legjobb Racce vót...Néztük egy kis driftet is...

Elküldve
Viszont azért azzal eldicsekednék, hogy az összes 1.8T leont elvertem...még az MTM tuningos "ellenfelet" is, aki 260Le-t tud...

Akkor az volt 150 a tiéd meg 180 nem?? :D <_< :huh: :D :D :lol: :D

Elküldve
Jaja maradt...14.81@153km/h erős szembeszéllel...(csak ez nyugtat meg... <_< )

Én gratulálok neked a 14.81-hez is, ezt tudja de ezt ezek szerint kis plusz szembe széllel is, ha jól tudom a 14.81 ez a legjobb időd!? Viszont feldobhattál volna eggyel kisebb kereket is megnézni úgy is!

Nagyon sokat számít az a nagykerk, a bátyámnak 130 lóerő körül van a Primeraja 1240Kg nélküle, és nézd meg milyet lép hogy leszedte a 16 colosakat s felrakta a gyári 14-et, péntek esti kis móka

Opelosok közül volt kint valaki? :huh:

Elküldve

Lehet, hogy számítana, de annyira nem érdekel, hogy ezért beruházzak egy kisebb kerékre...ráadásul pont az a baj, hogy 1-2-ben még ez is csúnyán elforog...mert menne szerencsétlen, csak fogja a súly...

Igen elvileg ez a 14.81 a legjobb versenyen mért eredményem a Duckyval...úgy néz ki, hogy ezt a 14.8-at, ha esik ha fúj, ha tele van ha nem, akkor is tudja... :D

Krisztiánnal voltunk kint, mert a Seatos brigáddal, de aztán jöttek Laliék, Muháék, meg a szokásos brigád...csak te nem vóóótááá ott... <_< :D pedig ez most tényleg olyan verseny volt, hogy ha csak nézőnek ment ki az ember, akkor is ámult bámult... :huh:

Elküldve
Lehet, hogy számítana, de annyira nem érdekel, hogy ezért beruházzak egy kisebb kerékre...ráadásul pont az a baj, hogy 1-2-ben még ez is csúnyán elforog...mert menne szerencsétlen, csak fogja a súly...

Igen elvileg ez a 14.81 a legjobb versenyen mért eredményem a Duckyval...úgy néz ki, hogy ezt a 14.8-at, ha esik ha fúj, ha tele van ha nem, akkor is tudja... :D

Krisztiánnal voltunk kint, mert a Seatos brigáddal, de aztán jöttek Laliék, Muháék, meg a szokásos brigád...csak te nem vóóótááá ott... :huh: :D pedig ez most tényleg olyan verseny volt, hogy ha csak nézőnek ment ki az ember, akkor is ámult bámult... :D

Remélem egyszer sikerül olyan jáccós kocsit építeni amivel csatlakozhatom eme nemes emberek seregletéhez! :lol: Mennék én de nem akarom szétnyomni az az Astrát ,,, mert a Hondának a szemét is kinyomtam! :D Nem félek mert kb kojak sziten baxom neki én is ,de féltem a tütüt! <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.