Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem lehetetlen a kipuff miatt a ótó rezgése, nekem is rezeg, igaz, csak 120-160 között, és tuti a outpuff miatt, me egy kicsit tunying. :twisted:

Csak egy helyen van csavarozva, a leömlő végén, a többi mind varrva van. Ja meg persze a hátsó dob van még a bilincses felfogatással felrakva.

Nekem biztos a cső rázza az autót, lehet neked is :?:

Hát nekem full gyári a rendszer, de ki tudja.. csak az a furra, h a kis balesetem elött már kész volt a kipuff, és akkor nem csinálta..

Elküldve

Laci4 ne aggódj! Igy legalább végre GSI feeling van belül. :lol: Az én autóm még hangosabb és ott is zizegnek dolgok főleg 1000-2000rpm-es tartományban. :)

Szerintem ez természetes............legalábbis pénteken amit tapasztaltam az tök normális volt.

Elküldve

Ma reggel legangoltam egy seat leon 1.8 20vt :lol: Nah jó nagyot zuhant a szememben :twisted:

Pedig a kis népművészeti cserépedény küldte neki de bevérzett és elfogyott a kraft :twisted:

A kérédés ezekután : hol van a 180 paci ????

Elküldve

anno én is vertem egy 80pacist végig

a fura h indulásnál látszott a +30-50LE de utána feljöttem shimán....

úcsse fogjátok elhinni :lol: :) :(

DSCF1704.jpg

161nap elvonó után tegnap éjjel újra büntethettem 8)

Elküldve

yessssss sir

de még rengeteg munka lesz vele

majd tavaszra lesz befejezve

addig is csinázgatom

nahh végre...és télleg hihetetlennek tűnik :lol:

de a jövő tavasz nagyon messze van :?

Elküldve

pedig való igaz

8kor keltem már 110x voltam kinn megnézni h álmodtam e vagy valóban itt áll :lol:

ilyen morcim lészen nékem ish :wink:

Elküldve
azt néztem én is

szürke fedél, polír L?

nem

csak cigósan hőálló ezüst és unatkozós pár perc volt

majd meg lesz csinálva normálisan

Te akinek konija van az monggya már meg szuszog e néki

a másik: SXPtől kérdeztem me ő a nagymester a témában de baszik válaszolni, h kell bekötni a fostos sibeda mocit?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.