mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 nem egészen tegnap beszéltünk, mondtam, hogy délben hívjon fel, mert különben elfelejtem tehát most a Gerinek kéne a titkárnő ;-) 11:05-kor hívtál, akkor még eszedben volt a dolog :D Tudom mi lesz a megoldás. Ha van valamilyen dolog, amit nem akarsz elfelejteni akkor szépen megkéred Alízt, hogy ragasszon egy postittttet a kobakodra + lesz nálad egy tükör és öt percenként meg kell nézned hogy van-e aktuális tennivalód :wink: :D ;) ;) :D :D
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 csak reggel fog indulni, úgyhogy elhozza szerencsés csillag alatt születtél :lol: hagyjad Isti a post is fix h náluk sárga az meg beleolvad a muslincatrapbe tutti azé fogja Lfelejteni :) :(
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 11:05-kor hívtál, akkor még eszedben volt a dolog :lol: Tudom mi lesz a megoldás. Ha van valamilyen dolog, amit nem akarsz elfelejteni akkor szépen megkéred Alízt, hogy ragasszon egy postittttet a kobakodra + lesz nálad egy tükör és öt percenként meg kell nézned hogy van-e aktuális tennivalód :wink: :) :( :D :D :D ja csak az nem volt eszembe, hogy felhívjam apámat ;) jónak tűnik az ötlet, csak elfelejteném elővenni a tükrőt ;) :D :D :D
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 ....jónak tűnik az ötlet, csak elfelejteném elővenni a tükrőt :) :( :D :D.... Te tükrös gyerek leszel nem kulcsos :D ;) ;) :D Ott fog lógni a nyakadban és 5 percenkén csipogni fog :lol: ui : nem lett túl nagy a felni a kocsihoz képest ? olyan kajla
PetiGSI Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Ejjj ha :shock: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Ejjj ha :shock: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Petya innen nem maradt le vmi?
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Megalomán vagy :lol:ja, tom :) :( Petya innen nem maradt le vmi? de, a képek :D
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 olyan 17es ozd lesz bazs? az nem OZ, bazzeg az egy Audi Gullideckel ;-) és csak szeretnék olyat :lol:
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 jujj bocsáss meg vétkeztem :lol: akkor szeressed :wink:
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 az a teli? az gyönyörű... de a képen nem az oneeeee :roll:
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 amúgy még ez tetszik nagyon ]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...IT&rd=1
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 az a teli? az gyönyörű... de a képen nem az oneeeee :roll: de az van, csak a 17es változata, aminek a közepére még megy egy csavartakaró ;-)
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 ez nem pont ugyanaz, de mindkettő gullideckel, az egyik 18, a másik (ez) meg 17
aztec Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 ez télleg raj bazs 1 dologban nem kételkedem az a felniízlésed remélem majd ezt is jól eladod és remélem ezt nem viszik autóval 1ütt és enyém lesz :lol:
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 ez télleg raj bazs 1 dologban nem kételkedem az a felniízlésed remélem majd ezt is jól eladod és remélem ezt nem viszik autóval 1ütt és enyém lesz :lol: köszi, ez most hízelgő volt :oops: :oops: :) :( viszont ehhez 5x110-es agy kő és akkor mehet fel excenteres csavarral, nem kell pogi ;-) amúgy meg ha megveszem, nem adom el addig, amíg az autó meglesz kivéve, ha találok mást, ami épp jobban tetszik :D :D
Laci4 Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Laci4 ne aggódj! Igy legalább végre GSI feeling van belül. :lol: Az én autóm még hangosabb és ott is zizegnek dolgok főleg 1000-2000rpm-es tartományban. :) Szerintem ez természetes............legalábbis pénteken amit tapasztaltam az tök normális volt. petya! csak azért mert nem mentünk vele 120-130al ,és nem mentünk 10-15 percnél többet.. :? Ez nem hinném h normális... ez nem volt ilyen... és nem tom h az új bakok miatt csinálhat e ilyet... kicsit furának tünne a dolog..
redline Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 Ejjj ha :shock: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg igen ez a Kessé
iqbéla Elküldve Augusztus8, 2005 Elküldve Augusztus8, 2005 petya! csak azért mert nem mentünk vele 120-130al ,és nem mentünk 10-15 percnél többet.. :? Ez nem hinném h normális... ez nem volt ilyen... és nem tom h az új bakok miatt csinálhat e ilyet... kicsit furának tünne a dolog.. Az én autómban is zörögnek pl. az ablakok. Nem fordulatszámtól függ, hanem útminőségtől. Ha picit leengedem őket, már nem zörög... Ki érti ezt... Ha az ablak nem zörög, akkor a vezetőülés nyisszog alattam... Kezd a tököm tele lenni a vezetőülésemmel... Nem tudtok véletlenül jó ülésszakit?
aztec Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 dilemáztok itten össze meg vissza egész éhjjel csináltam helyetettek is a gsi hangulatot volt záróvonal, jard, minden autót megettem :twisted: végre valahára idzont fos szilentek miatt 160fölé nem mentem mert így is ÉV a kormányzása a vasnak :lol:
Kess Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 igen ez a Kessé igen az enyém :? de már tervezgetem, hogy veszek pár éven belül másik verdát....csak az asszony meg ne tuggya
Kess Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 dilemáztok itten össze meg vissza egész éhjjel csináltam helyetettek is a gsi hangulatot volt záróvonal, jard, minden autót megettem :twisted: végre valahára idzont fos szilentek miatt 160fölé nem mentem mert így is ÉV a kormányzása a vasnak :lol: a melóban meg majd alszol, mi!!! :roll: :)
Recommended Posts