Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nyárigumi jeee.... :excl: :(

Albi! Megkaptam, szép, jó, köszönöm!!!

Lanti Neked is köszi a közreműködést, és segítséget!

remélem jól fog működni

éjfélkor szerintem már fent leszünk a hegyen és kidraftoljuk az összes benzint :lol:

Elküldve
Pehi úr szembe jött ma este a budai alsó rakparton velem :excl: de csak későn kapcsoltam hogy a Boci volt :(

utolsó száraz betonos nap kihoztam így pár hónap eső után. Idén már utcát nem lát szerintem.

Elküldve
Amúgy meg majd ha kint hógolyóznak, akkor hiszem el, hogy ma esik olyan hó ami említésre méltó :excl: :( :lol:

Mivel dobáltam ma már hógolyóval, így asszem tényleg esik :lol: :lol: :lol: :o

Elküldve
nem voltak felkészülve ,hogy télen esik a hó :(

Jah meg az autósok sem. Nem egy embert láttam most hajnalban nyárigumival vergődni :excl:

Elküldve
4 :(

Gazdag burzsuj gyerek.. tellik 4 téligumára... :lol:

Hóó.. de jó is lenne.. jó lenne ha február végén, ha hazamegyek, akkor lenne egy kicsi... hiányzik.. :excl:

Elküldve
Gazdag burzsuj gyerek.. tellik 4 téligumára... :lol:

Hóó.. de jó is lenne.. jó lenne ha február végén, ha hazamegyek, akkor lenne egy kicsi... hiányzik.. :excl:

Hehe...az omegához 4 téligumit adtak acélfelnin abból 2 elég gyatra állapotú ezért tegnap vettem 2 michlein alpint kb 80%-os állapotban...azok mennek előre hogy tapadjon, hátra meg a gyengébbek :(

Elküldve
Hehe...az omegához 4 téligumit adtak acélfelnin abból 2 elég gyatra állapotú ezért tegnap vettem 2 michlein alpint kb 80%-os állapotban...azok mennek előre hogy tapadjon, hátra meg a gyengébbek :excl:

Hehe.. legyen fék, de közben drifteljen.. woaaa :(

Elküldve
Hehe...az omegához 4 téligumit adtak acélfelnin abból 2 elég gyatra állapotú ezért tegnap vettem 2 michlein alpint kb 80%-os állapotban...azok mennek előre hogy tapadjon, hátra meg a gyengébbek :(

Nem mondták,hogy az Omega hátsó kerék hajtású? :lol: :excl:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.