Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

nem látszódott a kép amit be akartam tenni,csak egy kis ideig...nah mind1

Szóval Anti amire azt mondtad, hogy csicsa,na az jön be nekem :wub:

Elküldve

Nekem nem tetszenek ezek a felnik,legalábbis gsi-re nem :P .De legalább én nem fogok olyat venni mint az Anti :lol: :wub: :P

Ami nekem még nagyon tetszik az a gyári GSI csavart felni rocsokra polírozva,na az odabxxx. B)

Lehet a Krisztiánnak megvan még a polírozott gsi felnije,csak még 2 fel kell polírozni.

Elküldve
Nekem nem tetszenek ezek a felnik,legalábbis gsi-re nem :P .De legalább én nem fogok olyat venni mint az Anti B) :wub: :P

miért,csak nem te is eladod az Azevéket????

Elküldve
miért,csak nem te is eladod az Azevéket????

Dehogy adom.Eddig az összes gumis azt mondta hogy soha ne adjam el,mert ennél jobb minőségű felnit nem fogok tudni venni.Vagy csak nagyon drágán.Ráadásul nagyon tetszik.Akkor adnám el ha annyit adnának érte hogy megvegyem belöle a Gézának a 17" RH felnijeit.(250)

de ez se annyira tetszik

Elküldve
Dehogy adom.Eddig az összes gumis azt mondta hogy soha ne adjam el,mert ennél jobb minőségű felnit nem fogok tudni venni.Vagy csak nagyon drágán.Ráadásul nagyon tetszik.Akkor adnám el ha annyit adnának érte hogy megvegyem belöle a Gézának a 17" RH felnijeit.(250)

Tény,hogy iszonyatosn jó felnik....nem is értem Anti miért adta el :P Nekem is marhára bejönnek.

Azért nem veszem meg krisztől a polír cuccot,mert megvannak már a terveim (ha megvalósul,ki tudja mi lesz még)a mostani kerekeimmel. :wub:

Elküldve

Igen a Muha Cabrióján is jót mutat a felni... :P

Azért adtam el, mert lejárt az egy éves mandátuma... :wub: ...tavasszal a mostaninak is lejár, azért került eladó sorba...:-)

Elküldve
Azért adtam el, mert lejárt az egy éves mandátuma... :wub: ...tavasszal a mostaninak is lejár, azért került eladó sorba...:-)

És ki fog megvenni egy "tömeg terméket"? :P :P

Elküldve
Már többen is jellezték hogy érdekelné őket :P :D

Ezt nem tudtam. :wub:

:P akkó nem szótam semmit. :D

110-ért szerintem nagyon jó ára van...ennyiért szép felni... :D

Coupe!

Jó az aláírásod... :P

Anti! ez most komoly? Tényleg ennyi? :P

Az az aláírás meg B) :lol:

Elküldve
110-ért szerintem nagyon jó ára van...ennyiért szép felni... :D

Coupe!

Jó az aláírásod... :lol:

110+gumi,legalábbis én ennyit mondtam rá :wub:

Az aláírásban meg neked is van részed :P :P ezért köszönet neked érte B)

Elküldve

Igen, 110 plusz gumi...

Azért jól megy ez a kis turbós okosság mi???

Most nagyon feeling volt vele tegnap az esőben ótózni...4-ben is egy helyben álltam...:-) Mi lesz itt télen...azt hiszem lehúzom a turbóról az összes vacuumcsövet...:-)

Elküldve

Nem lehet rá azt mondani hogy rosszul megy,bár szerintem csütörtök este volt az igazi.Amikor nem durrogott le :wub: .Viszont nagyon oda kell rá figyelni,mert nagyon gyorsan történnek az események.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.