uhuhu Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Bocs de nem nagyon tom így hirtelen ezt a villamos szerűbúgást! :rolleyes: Ilyen apró recsegés szerű hangot hallok, de csak nyitott ablaknál és csak amikor gázt adok!Meghallgatta egy szaki és ő meg azt mondta hogy ez csak a váltó alapjárata, lehet menni vele!Szóval akkor ezt te cáfolnád? :unsure: én most azt cáfolnám, hogy az aki ezt mondta az autószerelő... :mellow: , Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 én most azt cáfolnám, hogy az aki ezt mondta az autószerelő... :rolleyes: , Most csak a féltékenység beszélt belőled! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 én most azt cáfolnám, hogy az aki ezt mondta az autószerelő... :rolleyes: , És ezt a "búgást" hogy tudnád máshogy leírni?Amúgy 2000 alatt lehet csak hallani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 És ezt a "búgást" hogy tudnád máshogy leírni?Amúgy 2000 alatt lehet csak hallani! Ha búg, akkor az nagy valószínűséggel kinyomócsapágy. Vagy difi. Vagy kevés olaj. :rolleyes: A váltónak nincs alapjárata, de nem is tudom mitől lenne, hisz nincs benne semmi olyan szerkezet, amely képes lenne önerőből mozgást végezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcprof Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Ha búg, akkor az nagy valószínűséggel kinyomócsapágy. Vagy difi. Vagy kevés olaj. :rolleyes: A váltónak nincs alapjárata, de nem is tudom mitől lenne, hisz nincs benne semmi olyan szerkezet, amely képes lenne önerőből mozgást végezni. Mindegy már nem aktuális a dolog!Azért THX a segítséget!THX ALL! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Endykához hasonlóan én is a Kipufogó Klinikát ajánlanám, a Fogarasin. Nekik jó minőségűek a saját gyártású dobjaik, szépek a végek, és nem lesznek rozsdásak. Barátomnak van fent egyedi rendszer tőlük és nagyon jó. A hangot is diszkrétre tudják fogni, így az asszonynak nem kell üvöltő autóval közlekednie... :rolleyes: én biztos nem mennék oda.Pesten ők a legdrágábbak,és messze nem a legjobbak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 én biztos nem mennék oda.Pesten ők a legdrágábbak,és messze nem a legjobbak.... Mondjuk, valószínű nagyobb tapasztalatod van ilyen téren, mint nekem - nem is szeretnék vitatkozni. Kipufogóval csak két céggel van tapasztalatom: az R&R Racing - ahol megvettem a dobokat - meg a Kipuff.Klinika ahol felrakták őket. De a barátom már csináltatott velük komplett rendszert, és az is jó lett (saját dobjuk, saját végük, stb.). Az, hogy drága-e, nem tudom megítélni... szerintem a sportkipufogó am block nem túl olcsó, bárhol veszed/csináltatod. Ja, beszéltem a kárpitosoddal, köszi a számot, de végül mással csináltatom. Elég elszállás az ember tényleg :mellow: Kb. tízessel többért csinálta volna, de kb. negyedórán át győzködött, hogy az milyen olcsó.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május27, 2007 Megoszt Elküldve Május27, 2007 Kárpitost Én is tudtam volna, ha szólsz, hogy kell. A kipuff klinikáról meg annyit, hogy '96-ban felrakták a sport rendszert a mantámra és 2003-ban kellett a hátsó dobhoz nyúlni. Szép volt a hangja és szerintem elég tartós volt, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Xeva Tudja vki hogy honnan lehet letölteni Astra G gyárikönyvet????????? Köx Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Xeva Tudja vki hogy honnan lehet letölteni Astra G gyárikönyvet????????? Köx Itt találsz rá linket: http://www.astraklub.hu/index.php?option=c...9&Itemid=15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Sziasztok. Nem tudja valaki kapásból, hogy mikor kell vezérműszijat cserélni 1.7cdti (Z17DTL 80LE) motoron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Sziasztok. Nem tudja valaki kapásból, hogy mikor kell vezérműszijat cserélni 1.7cdti (Z17DTL 80LE) motoron? Sztem 120e. De az enyém Y17DT (Isuzu), tehát akármi is lehet. De ha most vetted az autót, használtan, akkor inkább cseréld le, az a tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Sziasztok. Nem tudja valaki kapásból, hogy mikor kell vezérműszijat cserélni 1.7cdti (Z17DTL 80LE) motoron? Nekem azt mondták, hogy 100-nál érdemes cserézni! Persze görgőkkel együtt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Köszi a válaszokat. 95k van a verdában. Most voltam a szervizben (más okból) és el sem akartak engedni szíjcsere nélkül. Szerintük 70ezernél kéne cserélni, max 90, de az már nagyon gáz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Itt találsz rá linket: http://www.astraklub.hu/index.php?option=c...9&Itemid=15 Szeva köszi megtaláltam!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 A kipuff klinikáról meg annyit, hogy '96-ban felrakták a sport rendszert a mantámra és 2003-ban kellett a hátsó dobhoz nyúlni. Szép volt a hangja és szerintem elég tartós volt, nem? akkor te jól jártál engem spec átb@sztak a hátsó dobommal Janórol ugye ne is beszéljünk, eddig 2 autómon csináltak nála minősíthetetlen munkát eddig Lender jött be a legjobban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradejo Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Szevasztok! Gyertyacsere elött állok,2003 1,4 16V Astra (Z14XE) Ebben kérném a segítségeteket.Tényleg csak a gyári gyertyákat szereti az autó?Nekem a szerelő azt montdta gyújtógyertyából csak Japánt vegyek!(DENSO.NGK) Érdekelne a véleményetek,és a tapasztalataitok! Segítséget előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Szevasztok! Gyertyacsere elött állok,2003 1,4 16V Astra (Z14XE) Ebben kérném a segítségeteket.Tényleg csak a gyári gyertyákat szereti az autó?Nekem a szerelő azt montdta gyújtógyertyából csak Japánt vegyek!(DENSO.NGK) Érdekelne a véleményetek,és a tapasztalataitok! Segítséget előre is köszönöm! Nekem eddig sztem gyárik (talán BOSCH???) voltak mindig az 1.4-ben illetve most az 1.6-ban is. Semmi bajom nem volt velük. Más fajtákról sajna nem tudok nyilatkozni... Neked voltak vmiféle gyertyaproblémáid vagy egyszerűen csak csereérettek már az eredeti gyárik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradejo Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Nekem eddig sztem gyárik (talán BOSCH???) voltak mindig az 1.4-ben illetve most az 1.6-ban is. Semmi bajom nem volt velük. Más fajtákról sajna nem tudok nyilatkozni... Neked voltak vmiféle gyertyaproblémáid vagy egyszerűen csak csereérettek már az eredeti gyárik? Köszönöm válaszodat,igen csereérettek már! Valóban a gyári gyertyák Bosch márkájuak,és két pólúsuak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 nemrég voltam éves szervízen,és közölték,hogy 30e kmnél majd gyertyát is kell cserélnem....létezik ez???? :rolleyes: a szervízkönyvben egyértelműen nincs megfogalmazva,legalábbis én nem találtam pontos km utalást...egyedül egy olyat láttam,hogy legkésőbb 60e kmnél..... 4600 mondtak a 4 gyertyára egyébként (plusz persze gondolom +ennyi munkadíj még....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 60.000 km ként kell gyertyát cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 akkor le akartak húzni???? azt mondta a fickó,ha picit túlmegyek a 30000km-en,nem baj,de 33-34nél mindenképpen cseréljem,különben még a trafót is kinyírhatja,stb.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 akkor le akartak húzni???? azt mondta a fickó,ha picit túlmegyek a 30000km-en,nem baj,de 33-34nél mindenképpen cseréljem,különben még a trafót is kinyírhatja,stb.... :rolleyes: Lehet, hogy csak jót akart neked! Tuti, ami tuti alapon! De te is kicserélheted ám és akkor nincs szervízdíj sem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Lehet, hogy csak jót akart neked! Tuti, ami tuti alapon! De te is kicserélheted ám és akkor nincs szervízdíj sem.. csak a garancia miatt félek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 csak a garancia miatt félek... Emiatt ne aggódj, ezt senki se szúrja ki, pláne ha gyárit raksz bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts