voszi Elküldve Március14, 2007 Szerző Elküldve Március14, 2007 Anti, nézd meg a 39. és 40. futamot! 1 mp-cel jobb vagy 0-100-on, mégis megegyezik az 1/8 mérföldetek... :blush: na ez hogy lehet? :D
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Tehát akkor xe kategóriában Laci, Coupe, Dini sorrend lett... :blush: Laci permanensen nagyon szép időket ment...Grat... ;) Még Coupe ideje is jó, Dininek meg szegénynek sikerült egy átlagos idő miatt feláldozni a váltóját... :D
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Anti, nézd meg a 39. és 40. futamot! 1 mp-cel jobb vagy 0-100-on, mégis megegyezik az 1/8 mérföldetek... :lol: na ez hogy lehet? :lol: Passz...ami még érdekes itt, hogy nézd meg, hogy km/h-ban mekkora különbség van... :blush: Na Mr Voszi, azért erre várnék némi magyarázatot... :D , vagy hozd ki legközelebb az egész mérőkocsit... ;)
voszi Elküldve Március14, 2007 Szerző Elküldve Március14, 2007 a magyarázat 39. vs. 40.-re: a skac 100 előtt váltja a 3-at, te jóval 100 után, így a 0-100 időd brutálisan jobb, viszont te meg 1/8 előtt váltod a 4-et, amiért is ott meg éppen utolér egy pillanatra... na de csak egy pillanatra... :blush: ne feledd, erős a gépe, 260 lovas 4x4-es! ne tévesszen meg a 0-100-as idő, mert az nem út különbség, olyan, mint a mi 0-100-as időnk. a tied jobb, azt 100 km/h-ig rádverek kb. 5-6 métert. ha összeteszem a grafikonokat, majd látni fogod, hogy a megtett út jó ideig olyan, hogy a skac van előrébb, aztán utoléred, elhagyod picit, majd vissza utolér egy pillanatra, aztán onnan huss, elszelesz... :D
voszi Elküldve Március14, 2007 Szerző Elküldve Március14, 2007 magyarán, tényleg jobban tennéd, ha kierőszakolnád, hogy 50-től induljon a verseny a Hungaroringen! :blush: :D akkor elég szépen pofoznád a mezőnyt (a Muha meg még jobban)
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Nem is váltok 4-est... :blush: , 3-asban végigmegyek a 402 m-en, 176-nál tilt...de most valahogy lendületből sikerült menni egy 178.2-t, úgyhogy lassan át kell majd állítani a masinát, hogy ne 180km/h legyen a max... :D ;) nehogy már megálljon a mérés majd 380 m-nél... :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Ja Gabi! van még mit faragnod, hogy GSI verő legyen az a masina... :blush:
voszi Elküldve Március14, 2007 Szerző Elküldve Március14, 2007 Nem is váltok 4-est... :blush: , 3-asban végigmegyek a 402 m-en, 176-nál tilt...de most valahogy lendületből sikerült menni egy 178.2-t, úgyhogy lassan át kell majd állítani a masinát, hogy ne 180km/h legyen a max... :D ;) nehogy már megálljon a mérés majd 380 m-nél... :lol: :lol: :lol: :P :lol: akkor csak az marad, hogy ott éred utol. a kezdő gyorsulása 0.81G, ennyire elhúz előled, hogy 1/8-nál éred utol. a 0-100-a az neki viszont tényleg azért rossz, mert 95nél vált 3-ba.
voszi Elküldve Március14, 2007 Szerző Elküldve Március14, 2007 Ja Gabi! van még mit faragnod, hogy GSI verő legyen az a masina... :blush: egy picit azért télleg fejlődni lehet még, de nem ment sokkal rosszabbakat, mint a Coupe. Dinit előzte, Laci4 viszont egyértelműen erősebb, gyorsabb...
opel16v Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Ja Gabi! van még mit faragnod, hogy GSI verő legyen az a masina... :blush: Én úgy látom, hogy leginkább csak Laci4 hupált el (igaz az övé tényleg eléggé). :lol: Coupe-val elég egyidős a mérés, de mint mondtam, nemsokára felkerül a normális méretű kerék, és akkor már coupe GSi-je sem megy jobbat. :D Szal nemtom mire föl ez a kinyilatkozás. ;)
voszi Elküldve Március14, 2007 Szerző Elküldve Március14, 2007 Laci4 széria? mert akkor kalap porba b@szva!!! :blush:
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Én úgy látom, hogy leginkább csak Laci4 hupált el (igaz az övé tényleg eléggé). :lol: Coupe-val elég egyidős a mérés, de mint mondtam, nemsokára felkerül a normális méretű kerék, és akkor már coupe GSi-je sem megy jobbat. :lol: Szal nemtom mire föl ez a kinyilatkozás. :lol: Akkor nekem is itt az ideje, hogy valami váltóméretes gumit keressek... :blush: :D Coupe! Te meg rakj fel 13 colost...195/50 13-ast... ;) :lol:
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Ja Gabi! van még mit faragnod, hogy GSI verő legyen az a masina... ;) :lol: :lol: :lol: mondjuk lehet azzal jön majd, hogy a C20NE-t már veri. :lol: ahogy itt nézegetem ezt a topikot, egyre inkább van egy olyan érzésem, hogy kíváncsi lennék a családi "kombim" (tudom, caraván, csak az most még hülyébben hangzana.. :D ) képességeire számokban. Csak annyi a bajom, hogy olyan messze van Bp. :P ha 1 mr.dyno 1x erre járna, megmérhetne. :blush:
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Laci4 széria? mert akkor kalap porba b@szva!!! :D Igen, Lacié széria, de ne felejtsük el, hogy a Caravan meg 100 kg-val nehezebb... :blush:
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 :blush: :D ;) mondjuk lehet azzal jön majd, hogy a C20NE-t már veri. :lol: [ Ez a mondat...mintha a Gabi mondta volna... :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 ....Coupe-val elég egyidős a mérés, de mint mondtam, nemsokára felkerül a normális méretű kerék, és akkor már coupe GSi-je sem megy jobbat. :blush:.... Neked is 17es lesz fent, mint neki ? :D
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Neked is 17es lesz fent, mint neki ? :lol: :blush: :D ;)
opel16v Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Ha most Coupe autóját vesszük alapul, akkor ott 403m-en a legjobb idők között van 0,25mp. Amit csak a kerékcserével simán be is fog hozni a versenygépsas. Jelenleg egyébként több mint 1cm-el nagyobb a kerék átmérőm, mint amire a váltó áttételezés készült, ez pedig közel sem optimális dolog. Szal ha felkerül a normál méret, akkor meglesz a GSi verő. De addig hiába is jártatom itt a pofám, majd Voszi bácsival mérünk, és fel lesz rakva a diagram, aztán majd lehet hitetlenkedni akkor. :lol: Laci4 autója elég jót teljesített, azt már nehéz lesz megfogni, bár még hátravan az a projekt is, hogy kirekesszük a vészprogramot a gépsasból, és akkor már reményeim szerint nagyot fog javulni a gyorsulási képesség is (130LE -> 150LE nem mindegy... :blush: ). :lol: Szal lehet engem itt básztátni, de akkor is tény, hogy egy 1.6 astra ott van a GSi-k között 400m-en. :D Egyebet nemtok mondani, kérem kaccsojja ki. ;)
Laci4 Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Laci4 széria? mert akkor kalap porba b@szva!!! :lol: Igen.. minden full gyári.. levegő-kipuff-ECU.. minden Pont ezt nem hitte senki, amikor megvettem és nyomtunk párat. Arra az időkre Anti emlékezhet IP-nél :D Szegény, párszor felement az agyvize sztem :lol: :blush: Mostmár nem megy annyira.. de nem rossz ;) Elkezdtem betolni exelbe, de sajna mennem kell.. megigért barinőmnek,h kirándulunk egyet.. szaaal majd este re És mégegyszer köszi a lehetőséget!! végre tom, kb. mit megy a vas.. lesz mihez hasonlítani..
redline Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Dininek meg szegénynek sikerült egy átlagos idő miatt feláldozni a váltóját... :blush: ezek a régi autók megpakolva ennyit tudnak :D
Laci4 Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Igen, Lacié széria, de ne felejtsük el, hogy a Caravan meg 100 kg-val nehezebb... :blush: Ez így igaz! Szóval úgy nézve már lehet meg is verne!
redline Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Szal lehet engem itt básztátni, de akkor is tény, hogy egy 1.6 astra ott van a GSi-k között 400m-en. :D nagyon-nagy ott a súlykülönbség :blush:
Laci4 Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 .....Szal lehet engem itt básztátni, de akkor is tény, hogy egy 1.6 astra ott van a GSi-k között 400m-en. ;) Egyebet nemtok mondani, kérem kaccsojja ki. :lol: És a tied hány 'kila is? nagyon-nagy ott a súlykülönbség :D Hihi.. látom egyre gondoltunk :blush:
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Elküldve Március14, 2007 Gabi! Te tudod a legjobban, hogy még erő sem kell, csak egy rövid és ideális váltó...és ennyi... :blush: :D Gabi! Jelezném, hogy az enyim is GSI... ;) :lol: :lol: szóval gyúrjál még... :lol: :lol:
Recommended Posts