Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

IV. Blitz Weekend 2008.08.22.-24


hemi

Recommended Posts

  • Hozzászólások 945
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Jó volt ez a 4 nap szerintem is, annak ellenére, hogy a tervezett bigbulizásból nem sokat sikerült megvalósítani.

Lényegében ebben a témában Balázskával jártunk jól, amikor csütörtök iccaka kimentünk lellére az Y diszkóba,

és ottragadtunk hajnalig :D Pénteken mire belejöttünk volna Xray kartárs által vezényelt kiváló bulizásba, már

ki is b@sztak velünk a kemping vezetősége részéről... lekapcsoltatták a zenét, vége volt a bulinak fél2kor. :lol:

Ennek és más hozzáállásbeli hiányosságnak köszönhetően bővült két bejegyzéssel a panaszkönyv, remélem

ezzel is megemleget még párszor minket a kemping vezetősége. Jövőre máshol... :D

A maroknyi szervezőnek és segítőiknek köszönet a kitartásért és sok-sok melóért!

A fent említett afféroktól eltekintve jól éreztem magam, jó kis 4 napot sikerült jó társaságban letudni, nem sokat

kellett aludnom szerda éjszaka óta... :lol: Asszem a sörgazdaságossági jelzőm is megdőlt egy kicsit, majd még

gondolkozom a miérten :D

Hogy én se hiányozzak a szerelős sorról, az omegán egy generátorcserét kellett végrehajtanom, miután péntek

este zárlatos lett az eredetije. Most már tudom, hogy Siófokon hol van a szép nagy bontó. :D Tasnak és Tomi023nak

köszönet a péntek esti autófeltörésben nyújtott segítségért, Kornél öccsééknek pedig a siófoki fuvarért. :lol:

Link to comment
Megosztás:

Jó volt ez a 4 nap szerintem is, annak ellenére, hogy a tervezett bigbulizásból nem sokat sikerült megvalósítani.

Lényegében ebben a témában Balázskával jártunk jól, amikor csütörtök iccaka kimentünk lellére az Y diszkóba,

és ottragadtunk hajnalig :D Pénteken mire belejöttünk volna Xray kartárs által vezényelt kiváló bulizásba, már

ki is b@sztak velünk a kemping vezetősége részéről... lekapcsoltatták a zenét, vége volt a bulinak fél2kor. :lol:

Ennek és más hozzáállásbeli hiányosságnak köszönhetően bővült két bejegyzéssel a panaszkönyv, remélem

ezzel is megemleget még párszor minket a kemping vezetősége. Jövőre máshol... :D

Én is piszokul sajnálom hogy 1:30 kor a buli véget ért. Végre sikerült becsalogatni az embereket táncolni és tényleg sokan már akkor jólérezték magukat , épp elkezdem a programot amivel készültem BW-re és erre fel lelövik a bulit :lol: ,, remélem valami frappáns dolgot véstél bele a panaszkönyvbe és jó erősen rányomtad a tollat hogy a lenyomat még az utolsó oldalon is látszon! :D És ez nemelég egy hüly p...csa belémkötött mnikor mentünk ki szombaton,.,, Race épp grillezett dudáltam neki és kikiabáltam hogy jóóóól süsd meg , erre mikor megáltam az a fusztrált p..csa belémköt hogy: Maga nekem dudált??? Mondom mért dudáltam volna magának? a pi..csa: Jobb ha nemtudja kivagyok!!!! Mondsom én: Miért maga tudja hogy én kivagyok ???? Mondja nem. Mondom akkor mi a F..ért kostolgat?? Ő nemkostolgat csak nedudáljak neki,.,, mondom ki dudált magának?? hagyjon már,,,, mondom miért utál? Mert opelem van?? Nem dehogy de minden Opelnek kikell álni a kempingből,,, Mondom csak opel? Igen az opeleknek , mondom az enyémen nincs is opeljel , és egyébként is ezt úgy hívják hogy diszkrimináció. Mindegy , akkor a kis sapkás köcsög mikor mentünka bolt felé,,, rohan oda mint Zrinyi hogy autóval nem lehet ,,,, Mondom csak a boltba szeretnénk bemenni,,, Nemlehet kocsival a boltba menni ,,,, Mondom nem kocsival akarok bemenni baz+ hanem kiszálok és ugy szeretnék vásárolni :lol:

Hát komolyan mondom ennyi rossz buz...it egy helyen ritkán lát az ember.... ha azon a helyen a segfejek repülni tudttak volna akkor a vadvirág kemping nem kemping hanem repülőtér lenne! :D

Minden esetre elfelejtettem tegnap: KÖSZÖNÖM A SZERVEZŐKNEK AZ OPEL KLUBNAK ÉS MINDEN EMBERNEK AKI OTT VOLT EZT A KELLEMES HÉTVÉGÉT! :D :D

Link to comment
Megosztás:

Köszönet a szervezőknek akik idén ismét nemkicsit kitettek magukért, hogy mások jól szórakozzanak...grat gyerekek :lol:

A kemping hozzáállása undorító, látszik, hogy most nme voltak olyan sz@rban mint két éve. Akkor rajtunk kívül hárman lézengtek most meg tele volt....kapásból sz@r alakok lettünk...ez nevetséges :lol:

De a szervezők ezt is megoldották, tényleg nagy gratula mégegyszer.

Jövőre nézni kell más helyet :lol:

A panaszkönyvbe írni meg időpazarlás volt :D

Link to comment
Megosztás:

Én még mindig nem tértem észhez - és ennek most semmi köze az elfogyasztott alkoholmennyiséghez.

Gondolom nem meglepő hogy az egyik panaszkönyvbe író én voltam. Magánemberként sajnos kénytelen vagyok továbbítani a bejegyzésemet én magam a Fogyasztóvédelemhez, mivel még egy bélyegzőt sem voltak képesek rányomni.

Ne értsetek félre: nekem tényleg az igazságérzetemet bántotta a dolog, és nem a balhét akartam. De azért ha valaki ugat, akkor legalább azzal legyen tisztában, hogy mire ugat. Ő két jogszabályt sem volt képes idézni pl. Én aláírom, hogy nem normális dolog, ha valaki unalmában kiolvassa a BTk-t, mint én - de mindenképpen hasznos.

Mellékessen a fülembe jutott egy dolog, amit annak üzenek, akitől jött: más ÉLNI valamivel és megint más VISSZAÉLNI. Én éltem, és nem visszaéltem. Ha én igazolom magam, ilyen, vagy olyan módon, akkor az is legyen erre képes, aki belémköt, és hivatkozik valamire, amiről nem tudjuk pontosan, hogy mi, honnan jött, és egyébként. Ha valakinek ezen felül egyéb baja lenne velem, akkor lehet privát üziben közölni és tisztázni. Ennek hiányában meg nem érdekel.

Ezen felül a karszorongatást, amit a luvnya férjétől kaptam szombat éjjel, azt vasárnap reggel visszaosztottam a nőnek a saját irodájában, zárt ajtó mögött - ami még mindig korrektebb, mintha én is a férjemet ugrasztottam volna rá. Természetesen biztosítottam arról, hogy nagy szerencséje van, hogy viszonylag békés hangulatban vagyok, és nem a Balatonba b*szom be, hogy az északi oldalon kelljen kijönnie.

Nem a szabályokkal volt bajom, hanem a bunkóságukkal, azzal, hogy mások tulajdonát rongálni szerették volna - és úgy egyébként illik köszönni és bemutatkozni is.

Ezek fényében nem lehet eléggé kiemelni, hogy a szervezők hatalmasat domborítottak, hiszen egy ilyen nagy létszámú találkozót művészet úgy lebonyolítani, hogy résztvevők nagy része meg sem érzi a negatív hozzáállást, amit a hely biztosítói tanúsítottak.

Hemi, Gelko, Bkori: királyok vagytok!

Biztos volt még más is, de őket azért emelem ki, mert nyugodt hangjukkal lehiggasztottak annyira, hogy az éjszakai rendőrjárásnál az ő arcuk lebegett előttem, és tőlem szokatlan módon (én is meglepődtem magamon) normálisan beszéltem a zsarukkal - akik egyébként egyáltalán nem voltak kiborulva - hiszen tényleg közel kellett jönni a faházhoz, hogy hallani lehessen a hepajt.

Nem csodálkozom, hogy sokan nem tudták hol a party, mert bár mi valóban zajongtunk, de még a mellettünk levő házakban is nyugodtan aludtak kiskorúak is - leszámítva a panelprolit, aki volszkvágennel érkezett. Az autó típusa, és lakásának helye nem hagyott más hozzáállást számára. Gyári hülye és kész. Talán csúnyán leiskoláztam, és még a lelkébe is belegázolhattam, de utánna nem is ugatott.

Talán nem kellett volna a kempingvezető törpének sem mondani, hogy a klimaxos megnyilvánulásait tartsa otthonra, és ne a fizető vendégeknek.

Igazán lelki nyugalmat akkor találtam, amikor a Boogie biztosított arrról, hogy ő jól aludt. :lol: ennek fényében nekem senki ne mondja, hogy túlzás. :lol:

A túlzás ez esetben Greenthunder autójában lévő extra felszerelések max. - ami azért jól jött :lol:

Link to comment
Megosztás:

NA ÍRNÉK VMIT ÉNIS NÁLAM 2 INCIDENS IS VOLT 1.PARKOLTAM A FÜVÖN A BEJÁRATNÁL AHOL A RATYI BIZTONSÁGI ÖRNEK LÁTSZÓ TÁRGY AZ ÉSZT OSZTOTTA ASZONJA NÁ ÁJJÁIDE ME NEM LEHET MONDOM HE? meleg-E VAGY ? ODAÁLLOK 2800É AHOVA AKAROK CSICSKA ÉS HA NEM KUSSOLSZ EL KIVESZEM A VIPERÁT ÖÖÖÖÖÖ ERRE ASZT MONDTA MAJD MEGLÁTJUK MONDOM OK DE IGYEKEZZ ME A SZEMED 10PERCEN BELÜL KIVÁJOM EGY MERŐKANÁLLAL TE SZARHÁZI...NEM TÖRTÉNT SEMMI EZEKUTÁN A TERMINÁTORT NEM LÁTTAM TÖBBÉ 2. GUROLOK KIFELÉ MEG AKARTAM MUTATNI EGGYIK HAVERNAK MILYEN SZÉP HANGJA LETT A KIPUNAK ERRE VMI 50-60 RINGYO BEUGAT ITT MÁRPEDIG NEM MÉSZ KI ME MOST JÖTTÉL BE ,NA ELKEZDTEM KOMMUNISTÁZNI MEG ECSETELNI NEKI ,HOGY TE MONOGÁMIÁBAN RETARDÁLT BÜDÖS REPEDSARKU HA NEM ÁLSZ FÉLRE BASZ OD MÁRPEDIG MEGDÖGLESSZ ME NEM A QVA ANYÁDDAL BESZÉLSZ MAJD GÁZ AZT CSAK ELUGROTT HÁT ENNYI ,LEHET MÁSHOGY KELLETT VOLNA LEREAGÁLNOM DEHÁT EZ VAN ÉN NEM UGATOK HA NEM BASZ TATNAK DE EZEK A CSICSKÁK NE UGASSANAK VAZZE ROHADT LEHUZOS NYOMORÉKOK

Link to comment
Megosztás:

Jóvanakko. Nem én nyomtam a legkeményebben :D

Eddig azt hittem, hogy csak a mi pofán irritálja őket, de ezek szerint másoké is. Ha ezt előbb tudom, tényleg bedobom a vízbe a bandát...

Hát Psze nekem is volt Affér :lol: :lol: Aztmondja a nejem,,, a boltban volt és kifelé dumáztunk.... Mivan édes mia baj?? Mondom ez a köcsög pics.a kostólgat...a ku.a anyát..

Aztmondja a nejem: Hát mértnem baxol le neki egy pofont! :lol: :D :D

Link to comment
Megosztás:

NA ÍRNÉK VMIT ÉNIS NÁLAM 2 INCIDENS IS VOLT 1.PARKOLTAM A FÜVÖN A BEJÁRATNÁL AHOL A RATYI BIZTONSÁGI ÖRNEK LÁTSZÓ TÁRGY AZ ÉSZT OSZTOTTA ASZONJA NÁ ÁJJÁIDE ME NEM LEHET MONDOM HE? meleg-E VAGY ? ODAÁLLOK 2800É AHOVA AKAROK CSICSKA ÉS HA NEM KUSSOLSZ EL KIVESZEM A VIPERÁT ÖÖÖÖÖÖ ERRE ASZT MONDTA MAJD MEGLÁTJUK MONDOM OK DE IGYEKEZZ ME A SZEMED 10PERCEN BELÜL KIVÁJOM EGY MERŐKANÁLLAL TE SZARHÁZI...NEM TÖRTÉNT SEMMI EZEKUTÁN A TERMINÁTORT NEM LÁTTAM TÖBBÉ 2. GUROLOK KIFELÉ MEG AKARTAM MUTATNI EGGYIK HAVERNAK MILYEN SZÉP HANGJA LETT A KIPUNAK ERRE VMI 50-60 RINGYO BEUGAT ITT MÁRPEDIG NEM MÉSZ KI ME MOST JÖTTÉL BE ,NA ELKEZDTEM KOMMUNISTÁZNI MEG ECSETELNI NEKI ,HOGY TE MONOGÁMIÁBAN RETARDÁLT BÜDÖS REPEDSARKU HA NEM ÁLSZ FÉLRE BASZ OD MÁRPEDIG MEGDÖGLESSZ ME NEM A QVA ANYÁDDAL BESZÉLSZ MAJD GÁZ AZT CSAK ELUGROTT HÁT ENNYI ,LEHET MÁSHOGY KELLETT VOLNA LEREAGÁLNOM DEHÁT EZ VAN ÉN NEM UGATOK HA NEM BASZ TATNAK DE EZEK A CSICSKÁK NE UGASSANAK VAZZE ROHADT LEHUZOS NYOMORÉKOK

lehet nem véletlen könyvelték el az opelosokat bunkónak. nem neked akarok ezzel beszólni, mindenki másképp intézi a dolgait :lol:

de nekem sikerült mindig bejutni, ordibálás és szidkozódás nélkül, max várni kellett 5-10 percet...

Link to comment
Megosztás:

aha értem esetleg kérdezd meg felvesznek e dolgozni oda....de látom nem vágod egy rohadt szot nem szoltam semmi rosszat nem csináltam akkor meg kopjanak le de örülök ,hogy neked ilyen jó a türelmed legközelebb lehetnél a béke nagykövete is a weekenden peace and love.

Link to comment
Megosztás:

lehet nem véletlen könyvelték el az opelosokat bunkónak. nem neked akarok ezzel beszólni, mindenki másképp intézi a dolgait :lol:

de nekem sikerült mindig bejutni, ordibálás és szidkozódás nélkül, max várni kellett 5-10 percet...

:lol:

Itt a pont...én is futottam össze "őrrel" de gondom egyszer sem volt...

Persze ha buliidő van, akkor buliidő van...és akkor ne is jöjjenek szólni, hogy hangos, vagy zavaró...mert ne zavarjon senkit, ha a pénzt zavar nélkül sebre tudja tenni...

Link to comment
Megosztás:

:D

Itt a pont...én is futottam össze "őrrel" de gondom egyszer sem volt...

Persze ha buliidő van, akkor buliidő van...és akkor ne is jöjjenek szólni, hogy hangos, vagy zavaró...mert ne zavarjon senkit, ha a pénzt zavar nélkül sebre tudja tenni...

De Anti figyimá ez okés , de most hülyének néz hogy aztmondja ne kocsival menyek be a bolba??? :lol: Ennyire azé nem kelett volna kostolgatni holott nem is hangosan mentem ki hanem alapjáraton. Ezekszerint ez a füstszűrős sapka esete! Aztkívánom a kemping vezetőjének hogy ami bevétele volt a BW.ből költse az összeset gyógyszerre! :lol: :lol:

Link to comment
Megosztás:

...

Szó mi szóóóóóó...volt olyan, hogy a faházok között túráztatták a kocsikat...és ezt pl tényleg nem kéne...ha már egyszer ott az erre elkerített rész...

Nem az általános autóstalálkozós, bulizós problémákra gondolok...mert ezért mentünk le...hanem voltak figurák akik nem érezték, hogy mikor elég, meddig buli a buli, és mikortól jogos az, ha szólnak...de még mindig azon a véleményen vagyok, hogy igazából semmiért nem szólhattak volna...max ha egyenként felgyújtjuk a faházakat szólhattak volna hogy lécccccccciiiiii neeeeeeeeee... :lol: :lol: kibérelte a klub...ennyi...(jó persze nem megvette...)

De mivel így alakult, hogy lettek mellettünk, (és ők nem tehettek róla, hogy belecsöppentek az év talijába) nekem eszembe sem jutott a faházak között rárárárárárárá-zni...vagy durrogtatni a kiput... :lol: volt akinek ez nem jutott eszébe...

Link to comment
Megosztás:

Kicsit óvodás szöveg: de ők kezték. Sok ember volt, aki boltba sem mert kimenni, nehogy ne engedjék vissza. Voltak, akik elhitték, hogy ez itt a sitt, és nincs kimenet. Volt aki simán betette egybe, és integetve kiment meg visszajött.

De azért az valamit elárul, hogy volt "biztonságis", aki nekünk panaszkodott, és legszívesebben velünk bulizott volna, meg a rendőrök is inkább a luvnyát nézték hülyének, hogy mi a francnak hívta ki őket.

Szerintem nálunk a pont és kész.

Link to comment
Megosztás:

aha értem esetleg kérdezd meg felvesznek e dolgozni oda....de látom nem vágod egy rohadt szot nem szoltam semmi rosszat nem csináltam akkor meg kopjanak le de örülök ,hogy neked ilyen jó a türelmed legközelebb lehetnél a béke nagykövete is a weekenden peace and love.

a stílusról beszélek.

én sem mondtam neked semmi rosszat és mégis milyen választ kaptam... :lol:

Link to comment
Megosztás:

nem mi szted???? :"lehet nem véletlen könyvelték el az opelosokat bunkónak. nem neked akarok ezzel beszólni" te szerinted csak az nem bunkó aki meghuzza magát meg kussba marad ? én nem vagyok kötekedös nem keresem direkt a balhét ,ők viszont igen én pedig nem hagyom magam ,kinek milyen a stílusa de majd 9 év múlva megkérdezlek ugyanilyen jó e a türelmed mint rég

Link to comment
Megosztás:

nem mi szted???? :"lehet nem véletlen könyvelték el az opelosokat bunkónak. nem neked akarok ezzel beszólni" te szerinted csak az nem bunkó aki meghuzza magát meg kussba marad ? én nem vagyok kötekedös nem keresem direkt a balhét ,ők viszont igen én pedig nem hagyom magam ,kinek milyen a stílusa de majd 9 év múlva megkérdezlek ugyanilyen jó e a türelmed mint rég

okéjó...úgy látom sikerült megbántanom téged, pedig nem akartalak.

az első hozzászólásodat, amire reagáltam, elég bunkó stílusban sikerült előadni. ezért is írtam, hogy mindenki másképp intézi a dolgait, máshogy reagáljuk le ha ránkszólnak valamiért.

mondjuk én pihenni mentem le, belefért akár az is, hogy kisétáljak a közértbe a recepció mellé.

viszlát.

Link to comment
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.



×
×
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.