pszilaj Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Tegnap lett nekem is beszerelve (szerelő), negyedig volt a tank amire kb 40 liter e85 tankoltam. Reggelre aztán 2* lefulladt, de aztán ahogy bemelegedett, onnantól semmi probléma nem volt vele. A szerelő azt mondta (hunflex de luxe) teljesen automatikus, semmit nem kell állítgatni, csak akkor kell visszamenni ha rángat stb. (onnantól gondolom tekergetni kell a potmétert :) ). A hidegdúsítási potin tekerj egy kicsit...hagy kapjon némi naftát a hidegben! :( Gondolom a téli indításhoz is srófolni kell majd neki! :P
gr3ddy Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 A hidegdúsítási potin tekerj egy kicsit...hagy kapjon némi naftát a hidegben! :) Gondolom a téli indításhoz is srófolni kell majd neki! :( Meglesz de még várok vele, aztán állok neki :P
invictus Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 A hidegdúsítási potin tekerj egy kicsit...hagy kapjon némi naftát a hidegben! :) Gondolom a téli indításhoz is srófolni kell majd neki! :( De most a hidegindítós poti tekergetés semmit sem ér, hiszen a hidegindítási programot 30 fokon megszünteti a szerkezet, és most végig 30 fok felett van mindenhol, ebből következően hiába állítod nem változik semmi.
yooccoo Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 De most a hidegindítós poti tekergetés semmit sem ér, hiszen a hidegindítási programot 30 fokon megszünteti a szerkezet, és most végig 30 fok felett van mindenhol, ebből következően hiába állítod nem változik semmi. reggel nincs 30 fok :)
gr3ddy Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 De most a hidegindítós poti tekergetés semmit sem ér, hiszen a hidegindítási programot 30 fokon megszünteti a szerkezet, és most végig 30 fok felett van mindenhol, ebből következően hiába állítod nem változik semmi. Akkor dúsítani vagy szegényíteni kellene a keveréken? Mert lehet azért mert dús de lehet azért is mert szegény.. :) Reggel kb 20 fok volt.
invictus Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 reggel nincs 30 fok :( Oké, van 20, és a motor környékén nagyon hamar eléri a 30-at. :)
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Na most vettem le a készülék hátulját. Hát amit hidegindítási potinak jelöltetek ("hűtőborda" melletti) nekem középállásban van és nem mozdítható a sztracsatella miatt. A másik pedig mozdítható és nullára van tekerve. Lehet h nálam fordítva vannak a potik?? képet majd este tudok feltenni róla...
gr3ddy Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Na most vettem le a készülék hátulját. Hát amit hidegindítási potinak jelöltetek ("hűtőborda" melletti) nekem középállásban van és nem mozdítható a sztracsatella miatt. A másik pedig mozdítható és nullára van tekerve. Lehet h nálam fordítva vannak a potik?? képet majd este tudok feltenni róla... Délután én is megnézem már. Milyen készülék?
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Délután én is megnézem már. Milyen készülék? Elvileg Hunflex DeLuxe, mert hőmérséklet-szenzoros...
Alex75 Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Szevasztok srácok! Mostanság valami nem százas az ótóban... :S Hideg indítás után előfordul, h egyik henger pár másodpercig nem dolgozik, ill. langyos motor indítása után erőtlen a motor, szintén rövid ideig... Utána már semmi gond, nem venni észre hibát a működésben. Találkozott már vki ezzel a hibajelenséggel? Mi okozhatja???
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 1. Udi 2. J0hnny 3. Gepard 4. Joee 5. GSiCsabi 6. Robi-k 7. invictus 8. Zsoltee87 9. gr3ddy 10. hening 11. Pszilaj Most már beírhatom magamat is. :) Jelentem a készülék beépítésre került és az első 38 liter E85 is befigyelt a tankba. Ennyi fért bele... Elsőre semmi különbséget nem érzek a két üzemmód között. De 7 km alatt nem is lehet érezni. Legfeljebb annyit h olyan furcsa, édeskés szaga van a kipuf.gáznak. De semmi sárga lámpicsek, semmi rángatás. A hideg indítás majd holnap reggel látszik meg. Szerelés: Hunflex belseje: Hunflex rejtekhelye: Sajna nekem az injectorfejek egybe vannak egy műanyagházzal ezért kicsit trükköztem vele, h visszaállítható legyen az eredeti állapot... Injector: Injector: Hőérzékelő:
yooccoo Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 ahogy nézem, majdhogynem ahány cucc, annyiféle kivitel nekem kerek potik vannak benne és az elrendezés is tök más :)
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 ahogy nézem, majdhogynem ahány cucc, annyiféle kivitel nekem kerek potik vannak benne és az elrendezés is tök más :) ezért gondoltam, h nekem a hideg dúsító máshol van... amelyik nullára van tekerve...
invictus Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 ezért gondoltam, h nekem a hideg dúsító máshol van... amelyik nullára van tekerve... Meg kell kérdezni a forgalmazót. Egyébként ahogy látom, a hidegindítás csak a központi befecskendezősöknél jár erőtlen motorral, ennek nem tudom mi lehet az oka.
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Én nem látok semmit... Szerk.: 10 perc alatt lejöttek a képek is! :)
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Meg kell kérdezni a forgalmazót. Egyébként ahogy látom, a hidegindítás csak a központi befecskendezősöknél jár erőtlen motorral, ennek nem tudom mi lehet az oka. több helyen le tud csapódni a szesz, mire beér a hengerbe... a hengerenkéntinél meg szinte a hengerbe megy a cucc...
Alex75 Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Szevasztok srácok! Mostanság valami nem százas az ótóban... :S Hideg indítás után előfordul, h egyik henger pár másodpercig nem dolgozik, ill. langyos motor indítása után erőtlen a motor, szintén rövid ideig... Utána már semmi gond, nem venni észre hibát a működésben. Találkozott már vki ezzel a hibajelenséggel? Mi okozhatja??? Senki?
gr3ddy Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 etanollal megy? Ott van az aláírásban az értékek, mivel mennyit... De igen.
Zsoltee Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Sajna nekem az injectorfejek egybe vannak egy műanyagházzal ezért kicsit trükköztem vele, h visszaállítható legyen az eredeti állapot... Ez sajnos nekem is egybevolt egy műanyagházzal és sehogy sem fért el ez a ház, a hunflex csatlakozói mellett, szóval muszáj voltam a csatlakozókat kivágni a dobozból és a dobozt megszüntetni. :) Valamit valamiért... :(
gr3ddy Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 Ma reggel fulladás nem volt, 1 km-ig nem húzott az autó de onnantól beindult (kezd hozzászokni). Ami furcsa hogy az önindítót tovább tekeri, mint sima benzinnél (mindenkinél így kell lennie?) Alex75: sok mindenkinek segítenél, ha leírnád (milyen készülékkel használod az etanolt) milyen beállításokkal, többre jutnánk, de ahogy nézem felesben használod.
pszilaj Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 Meg volt az első "hidegindítás". 23 °C-ban nem igazán lehet hidegindításról beszélni! :) Ugyanannyi tekeréssel indult be, majd egy másodpercre leesett a fordulat vagy 500-ra, ami után felkúszott 1300-ra, ahonnan leesett megint 500-ra, majd szépen beállt ~1100-ra. Benzinnel is ott volt, amíg működik a szekunderlevegőpumpa. Amint az kikapcsolt, szépen beállt a fordulat 900-ra. Még egy kicsit vártam aztán elindulás. Semmi negatívat nem mutat a gép a benzines üzemhez képest. Szal nékem teccik! :(
invictus Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 Másrészt az is eszembe ötlött, hogy a forgalmazó talán téved és amikor megkérdeztem melyik poti mit szabályoz, rosszul mondta, én meg letekertem a dúsítást, ami valójában a hidegindításé....kicsit kísérletezni kell vele.
yooccoo Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 Másrészt az is eszembe ötlött, hogy a forgalmazó talán téved és amikor megkérdeztem melyik poti mit szabályoz, rosszul mondta, én meg letekertem a dúsítást, ami valójában a hidegindításé....kicsit kísérletezni kell vele. ha észreveszed rögtön a változást a motor hangjában és az alapjáraton, akkor az az alap dúsítás
invictus Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 ha észreveszed rögtön a változást a motor hangjában és az alapjáraton, akkor az az alap dúsítás Járó motor közben még nem tekergettem :)
Recommended Posts