Johnny82 Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 NEM Vki emrég linkelt olyat is ami az egészet takarja, Sp is mondta, hogy neki is van olyan vhol. Én voltam :D Tessék.......
bandika Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Hello! Érdekelne ha valaki tudja hogy lehet az ötajtós f astra csomi ajtaját belső nyitásúvá átalakítani, vagyis kívül semmi ne legyen rajta, :)
spzoli Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Hello! Érdekelne ha valaki tudja hogy lehet az ötajtós f astra csomi ajtaját belső nyitásúvá átalakítani, vagyis kívül semmi ne legyen rajta, :) Úgy, hogy megveszed tőlem a falazott csomiajtót. :D
zotya975 Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Hello! Érdekelne ha valaki tudja hogy lehet az ötajtós f astra csomi ajtaját belső nyitásúvá átalakítani, vagyis kívül semmi ne legyen rajta, :) Összetett feladat, először is leszerelsz mindent ami nem tetszik a helyét befalazod, a lemezt behegeszted a fényező elintézi a többit. Majd beszerelsz bellülre egy mágnest ami meghúzza helyetted a nyitószerkezetet. Pölö egy ilyet.
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Én azon gondolkodtam,hogy sima bóvdenesre csinálnám meg a Caravan csomiajtó zárat.Aztán letettem róla,mert elég melós lenne és az se biztos,hogy működik.
Reeckatee Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Úgy, hogy megveszed tőlem a falazott csomiajtót. :) Vagy beruház egy ilyenre :D
Novy Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Összetett feladat, először is leszerelsz mindent ami nem tetszik a helyét befalazod, a lemezt behegeszted a fényező elintézi a többit. Majd beszerelsz bellülre egy mágnest ami meghúzza helyetted a nyitószerkezetet. Pölö egy ilyet. Neki csupán az a cél, hogy belőlről nyitható legyen :D :D Én azon gondolkodtam,hogy sima bóvdenesre csinálnám meg a Caravan csomiajtó zárat.Aztán letettem róla,mert elég melós lenne és az se biztos,hogy működik. Vagy bowdenes, vagy egy egyszerű központi zármotorral. Ki kell vágni a zárnyelvből egy darabot, volt már erről itt szó. :) A motor vagy a bowden meghúzza a ruadazatot, ami egy kattanást nyit a zárnyelven, de mivel ki lett vágva az a rész ami most beakadna, így nyithatóvá válik.
spzoli Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Neki csupán az a cél, hogy belőlről nyitható legyen :D :D Vagy bowdenes, vagy egy egyszerű központi zármotorral. Ki kell vágni a zárnyelvből egy darabot, volt már erről itt szó. :) A motor vagy a bowden meghúzza a ruadazatot, ami egy kattanást nyit a zárnyelven, de mivel ki lett vágva az a rész ami most beakadna, így nyithatóvá válik. Mondjuk, ha már kpzármotor, akkor ne legyen olyan bonyolult egy kapcsolót betenni.... :D
Novy Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Mondjuk, ha már kpzármotor, akkor ne legyen olyan bonyolult egy kapcsolót betenni.... :D Természetesen a többi zármotortól függetlenül kell üzemeltetni. :)
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Hát ja.Majd egyszer guberálok pár holmit és összeépítem.egyenlőre csak elméleti síkon evezek én is.Amikor a fényezéshez csiszoltuk a kocsit,elgondolkodtatott a látvány a csupasz csomi ajtóról. Eszeltem a lefalazáson,de nincs kizárva,hogy egyszer megteszem.A rendszámot met belepattintom a lökösbe. :)
spzoli Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Hát ja.Majd egyszer guberálok pár holmit és összeépítem.egyenlőre csak elméleti síkon evezek én is.Amikor a fényezéshez csiszoltuk a kocsit,elgondolkodtatott a látvány a csupasz csomi ajtóról. Eszeltem a lefalazáson,de nincs kizárva,hogy egyszer megteszem.A rendszámot met belepattintom a lökösbe. :D Az rohadt gusztustalanul néz ki. :)
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Az rohadt gusztustalanul néz ki. :) Gondolod?
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Tudom. :D Ez is egy nézőpont. :) Láttál már olyat?Csak gondolati dolog,de nem hiszem,hogy a közel jövőben csinálnék hasonlót. :D
spzoli Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Ez is egy nézőpont. :) Láttál már olyat?Csak gondolati dolog,de nem hiszem,hogy a közel jövőben csinálnék hasonlót. :D Sokfélét láttam már. Olyat is. Nem szép hidd el. :D
Szitamanó Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Sokfélét láttam már. Olyat is. Nem szép hidd el. :) Én meg olyat láttam már hogy valami az egyik embernek tetszett, a másiknak meg nem :D .
Novy Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Gondolod? Izlések és pofonok, ne más mondja meg már, hogy mi tetszik neked :) Próbálkozz rajzprogikkal, és falazgasd le a sajátodat, hogy az hogy nézne ki. Láttam már olyat ami tényleg szar, de volt jó is.
Bálintka 1.6i Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Sokfélét láttam már. Olyat is. Nem szép hidd el. :D El van... :D Majd kitavaszodik rendesen és beszerzek pár holmit hozzá,hogy az optikai része ne legyen olyan gyárias.Valami jó lököst meg küszöb feltétet.Meg egy antettát,mert szerintem még mindig be-be ázik... :)
Novy Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Én meg olyat láttam már hogy valami az egyik embernek tetszett, a másiknak meg nem :) . mint a felnim is pl mi? :D
spzoli Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Én meg olyat láttam már hogy valami az egyik embernek tetszett, a másiknak meg nem :) . Írtam olyat, hogy nem lehet másképp gondolni? Írtam, hogy az én véleményem mindenki véleménye? Akkor? :D
spzoli Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 El van... :D Majd kitavaszodik rendesen és beszerzek pár holmit hozzá,hogy az optikai része ne legyen olyan gyárias.Valami jó lököst meg küszöb feltétet.Meg egy antettát,mert szerintem még mindig be-be ázik... :) Lehet venni új tömítést az antenna alá, csak szar kicserélni. :D A gyárias optika pedig SZERINTEM a legjobb. :D
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Én meg olyat láttam már hogy valami az egyik embernek tetszett, a másiknak meg nem :D . Olyat is aki szerint Ez szép? (akár színtől eltekintve is) :)
Novy Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Lehet venni új tömítést az antenna alá, csak szar kicserélni. :) A gyárias optika pedig SZERINTEM a legjobb. :D Miért olyan rossz kicserélni? Le kell venni a hátsó műanyagot, benyulni a kárpit alá, és lecsavarozni... szarabb lesz leszednem a tetőcsomagtartó tartóit :D Vkinek nincs kép arról, hogy fest a kocsi elej felé lévő rögzítés belülről?? Mi van gyárilag a lyukak helyén?? Gumitömítéssel szilolaszttal tervezek csavarokat betenni a lyuk helyére, ez elég lehet?
spzoli Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Olyat is aki szerint Ez szép? (akár színtől eltekintve is) :) Ekkora felület kívánja a freskót! Üdv a klubban. :D
Recommended Posts